Ev & DekorasyonMutfak Dekorasyonu

Pratik Mutfak Düzenleyici Ürünlerle Mutfakta Dağınıklığa Son

Mutfak, evde en çok zaman geçirilen alanların başında gelir. Aynı zamanda en çok eşyanın da bulunduğu alandır. Büyük, küçük bir sürü aksesuar ve eşyanın bulunduğu bu alanda tüm bu ürünlere de ihtiyacınız olur. Bir de üstüne alanınız biraz dar ise karışıklık bazen can sıkıcı bir hal alır. Neyse ki her şeyin bir çözümü olduğu gibi bu durumunda bir çözümü var; mutfak düzenleyiciler!

2021 yılında güncellenmiştir.

Mutfak Düzenleyici Tavsiyeleri

Mutfak düzenleyici ürünler
Düzenleyici ürünler, mutfak dekorasyonuna da yardımcı olur.

Dolap İçi Tencere Ve Tava Kapağı Düzenleyici

Mutfak düzenleyici - dolap içi tencere düzenleyicisi

Mutfak düzenleyici malzemeler, mutfağınıza düzen getirirken aynı zamanda kullanılan gereçlerin yıpranmasını da engellemeye yardımcı olur. Üst üste koymak zorunda kaldığınız tencerelerinizin kapakları bir süre sonra çizilebilir. Ek olarak kazayla da olsa düşüp kırılabilir. Bunun önüne geçecek oldukça pratik bir çözüm olan dolap içi tencere ve tava kapağı düzenleyici oldukça kullanışlı bir üründür. Bu ürün sayesinde hem yerden tasarruf edersiniz, hem gereçleriniz sağlam kalır.

Dolap İçi Düzenleyici Sepet

Mutfak düzenleyici - dolap içi raf
Bardak ve kavanozlar için pratik çözüm; askılı raf düzenleyici.

Mutfak dolaplarında en çok yer kaplayan bardak ve kupalar, yer sorunu yaşamanıza neden olur. Bunun için hem şık hem de pratik bir çözüm önerimiz var; askılı raf düzenleyici. Raflarda üst tarafta kalan boşluk alanı dilediğiniz gibi kullanmanızı sağlayan bu ürün sayesinde artık daha fazla alana sahip olacaksınız. Artık beğendiğiniz o kupalar veya bardakları almanın tam zamanı ;)

Tezgah Altı Takılabilir Havlu Askısı

Mutfak düzenleyici - havlu askısı

Mutfakta en çok kullanılan ürünlerin başında havlu gelir. Havluyu dolap kapaklarına asmak ise bir süre sonra kapak tutacaklarının yerinden oynamasına neden olabilir. Hem daha şık hem de daha kullanışlı havlu askısı sayesinde rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Üstelik askıyı kullanmak için hiçbir yeri delmenize gerek yok. Rahatlıkla dilediğiniz kapağa yerleştirebilirsiniz.

2 Bölmeli Buzdolabı Düzenleyici

Mutfak düzenleyici - 2 bölmeli buzdolabı düzenleyici
Buzdolabınıza düzen ve rahatlık katacak ürün; buzdolabı düzenleyici.

Sebze ve meyveler buzdolaplarında en çok yer kaplayan ürünlerdir. Poşetlerle buzdolabına yerleştirdiğinizde dağınıklık ortaya çıkar ve istediklerinizi bulmanız zorlaşır. Bu durumun önüne geçmek için buzdolabı düzenleyici kullanmanız en pratik çözümdür. İki bölmesi olan bu ürünle rahatça meyve sebzelerinizi istiflerken aynı zamanda sepet biçiminde olması nedeniyle soğuk hava ile temasın artmasını sağlarsınız.

Mutfak Dolabı Raf Altı Kağıt Havlu Askısı 

Mutfak düzenleyici - havlu kağıt askısı
Pratik kağıt havluluğu dilediğiniz alana yerleştirebilirsiniz.

Kağıt havlu, yemek hazırlarken ve ortalığı düzenlerken en çok kullanılan ürünler arasında yer alır. Öylece ortada bırakıldığında hem görüntü olarak hoş durmaz hem de açılıp rulosundan çıkarak kağıt israfına neden olur. Mutfağınız için dekoratif ve şık bir kağıt havluluk edinmek istiyorsanız tezgah altı kağıt havlu askısı tam size göre! 

Çok Amaçlı Uzayıp Kısalabilir Buzdolabı Düzenleyici

Mutfak düzenleyici - buzdolabı özel düzenleyici
Pratik askılı buzdolabı düzenleyici sayesinde gıdalarınız daha uzun süre taze kalır.

Buzdolabında düzen oldukça önemlidir. Düzensiz bir yerleşim nedeniyle ürünleri bulamazsınız veya var olan ürünlerin unutulup bozulmasına neden olabilirsiniz. Ayrıca bazı buzdolaplarında raf alanı yeterli değildir. Bu nedenle pratik askılı buzdolabı düzenleyici hem yerden hem tasarruf etmenizi sağlar hem de ekstra raflara sahip olursunuz. Her ürün için bütün raflarda kullanabileceğiniz ve ayrı ayrı takabileceğiniz bu ürün, geniş alanlı havalandırma delikleri sayesinde bakteriyel büyümenin engellenmesine de yardımcı olur.

Pantree Dolap İçi Tencere Düzenleyici

Mutfak düzenleyici - tencere düzenleyici
Pantre düzenleyici, tencereleriniz için ekstra alan sunar.

Mutfak gereçlerinin demirbaşı olan tencereler aynı zamanda en çok alanı kaplayan ürünlerin başında gelir. Eğer bir de mutfak dolabınız biraz küçükse yer bulmak daha zor olur. Bu durumu çözmeniz için dolap içi tencere düzenleyici harika bir seçenektir. Pantree düzenleyici ile sadece yer değil zamandan da tasarruf etmiş olursunuz. Çünkü almak istediğiniz tencereyi rahatlıkla alıp yerine koyabilirsiniz. Ayrıca dağınıklık ve üst üste konan tencerelerin çizilme gibi sorunları da ortadan kalkar.

Çekmece İçi Kaşık-Bıçak-Çatal Düzenleyici 7 bölmeli

Mutfak düzenleyici - çekmece içi düzenleyici
Çekmece içi düzenleyici, her çekmece ile uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kaşık, çatal, bıçak ve diğer tüm ürünlerin birbirine karışmasını önlemek adına çekmece içi düzenleyici kullanmak oldukça faydalı olacaktır. 6 bölmeden oluşan bu ürünün her bir bölmesine kendi düzeniniz doğrultusunda kullanabilirsiniz.

Metal Mutfak Askısı Ve Sepeti 

Mutfak askısı ve sepeti
Askılı sepet düzenleyici ile mutfağınıza ferahlık katın!

Mutfak tezgahları üzerinde çok fazla ürün olması hem görüntü olarak hoş durmaz hem de kullanım açısından bir keşmekeşe yaratır. Bu durumun önüne geçmek için askılı düzenleyici ve sepet seti kullanmanızı tavsiye ederiz. Tezgah üzerinde kullandığınız ürünleri duvara asarak hoş bir görüntü oluşturmanızı sağlayan set, tezgah kullanım alanının da artmasını sağlar.

Metal Standlı 3 Katlı Patates Soğan Sarımsak Kovası

Mutfak düzenleyici - soğan, patates kovası
Temel gıda malzemeleri için şık çözüm; patates, soğan ve sarımsak kova seti.

Birçok yemeğin ana malzemesi olan patates, soğan ve sarımsak, mutfaklarda en çok kullanılan ürünlerdir. Bu ürünlerin hem bozulmasını önlemek hem de şık bir şekilde mutfak içerisinde tutmak adına patates ve soğan kova seti kullanabilirsiniz. Başka ürünler içinde kullanabileceğiniz bu set eminiz birçok küçük sorunu halletmenize yardımcı olacaktır.

Plastik Kapaklı Yumurta Saklama Kutusu

Yumurta saklama kabı
Saklama kabı; yumurtaları kırılmadan, bozulmadan hijyenik bir şekilde saklayabilmeyi sağlar.

Yumurtaların kırılmasını önlemek ve saklama alanını daha organize şekilde kullanmanızı sağlamak için tasarlanan yumurta saklama kabı, buzdolabında kullanım için uygundur. Kapak kısmı kilitlenebilir olduğundan rahatlıkla hareket ettirebilir veya yer değiştirebilirsiniz. Saklama kabı 30 yumurta için alan sunmaktadır. Eğer 30 yumurta alanı size fazla gelirse 15 bölmeli yumurta saklama kabı ürününe bakabilirsiniz.

Mutfak Askılı Çöp Kovası

Askılı çöp kovası
Katlanabilir askılı çöp kovası ile hem alandan tasarruf edin hem de zamanınızdan.

Mutfaktaki en önemli ihtiyaçların başında gelen çöp kovasına pratik ve şık bir çözüm; askılı çöp kovası. Katlanabilir askılı çöp kovasını mutfak dolabına asarak kullanabilirsiniz. Bu sayede hem şık görünen bir kovanız olur hem de elinizin hemen altında olması nedeniyle pratiklik kazandırır. Ayrıca ister dolap içi, isterseniz de dolap dışı olarak kullanabilirsiniz.

Mutfakta kullanılan her aksesuar aslında yapılan yemekler için oldukça önemli özelliklere sahiptir. Her tarifin kendine has istekleri olduğundan kullanılan mutfak gereçleri de onlara özgü seçenekler sunar. Bu durumda birçok farklı gereç tarafından mutfağınızın ele geçirilmesine neden olabilir. Peki, tüm bu gereçleri hem düzenli olarak tutmak hem de mutfaktaki dağınıklığı önlemek nasıl mümkün olabilir? Cevabı, raf aralarına koyulan mutfak düzenleyici ürünler, dolap içine konan ekstra raflar, tezgah üzerine düzen getiren aksesuarlarda… Mutfak düzenleyici ürünler, aksesuarlar ve mutfak gereçlerine dair aradığınız her şey ÇiçekSepeti‘nde var var!

Okumayı seveceğiniz diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir