Moda & GüzellikKıyafet Kombinleri

Erkeklere Özel Yaz Modası Ürünleri (2020 Trendleri)

Tüm güzelliği ve sıcaklığını sonuna kadar hissettiren yaz günleri içerisindeyiz. Her sene olduğundan biraz daha farklı günler geçirsek de kendinizi iyi hissetmenin en güzel yolu; şık ve bakımlı görünmek! Bunun içinde gardırobunuzu yenilemenin zamanının geldiğini düşünüyor ya da birkaç özel parça ile stilinizi tamamlamak istiyorsanız erkeklere özel yaz modası ürünleri bu yazımızda sizlerle!

Moda insanın kendine yakışanı giymesi veya kombinlemesi olsa da her senenin belli başlı trendlerini takip etmekte oldukça önemli. Günümüzde gittikçe daha farklı bir görüntüde ilerleyen erkek modasında artık renkler daha ön planda… Unutmamak gerek ki renklerin duygular üzerindeki etkisi oldukça yüksek ve pozitif renkler bu yazın trenleri arasında yer alıyor. Adrenalin ve heyecan tutkunu erkeklerin oldukça sevdiği outdoor tasarımlar, özgür ve rahat hissettiren kıyafetler, rahat ve renkli dokunuşlar bu sene oldukça fazla göreceğimiz stiller olarak öne çıkıyor. Tabii ki değişimi sevmeyenler için klasik tarz her zaman moda; fakat klasik tarz sevenlerin de küçük ama önemli detaylara dikkat ederek mükemmel ve yaz trendlerine uygun bir görünüme kavuşması mümkün. Şimdi gelin erkeklere özel yaz modası trenlerine birlikte bakalım.

2020 Yaz Kıyafet Modası

Yaz sezonu denilince akla ilk gelen tabii ki şortlar, bol tişörtler ve salaş parçalar olsa gerek. Bu yazda diğer senelerde olduğu gibi salaş kıyafetlerin yılı desek yeridir. Oversize parçaların yanında renklerin ve desenlerinde ön plana çıktığı yaz 2020 modasında; rahat, şık ve günün her saatine uygun parçalar oldukça ön olanda olacak. Polo yakalar, beyaz renkle harmanlanmış desenler, casual ve konforlu bir görünüm vadeden outdoor giysiler de bu sene öne çıkan diğer alternatif modeller…

Gömlek

Yaz modasının öne çıkanları arasında yer alan beyaz renk üzerine harmanlanmış desenler bu gömlekte hardal desenleriyle can buluyor. Bu özel tasarım gömlek %100 pamuklu olması sayesinde sıcak günlerde hem şık hem de rahat bir kullanım sunuyor.

Şort

Yaz modasının en sevilenleri arasında yer alan şortlar bu sene biraz daha renkli. Mavi renkteki bu şort; beyaz ya da açık tonlarla kombinlendiğinde yaz şıklığınızı başka bir boyuta taşıyabilir.

Tişört

Son dönemlerin en çok tercih edilen tişört kullanımı olan oversize bu sene yine oldukça popüler. Siz de yaz günlerinde hem şık hem de rahat bir görüntü elde etmek istiyorsanız farklı renklerdeki oversize tişörtleri kullanabilirsiniz.

2020 Yaz Ayakkabı, Terlik ve Sandalet Modası

Yaz günlerinin sıcak ve bunaltıcı havasında ayakları biraz da olsun rahatlatan modeller her yaz kullanılır.  Sıcak günlerde nefes alabilen keten ayakkabılar, bir yaz klasiği olan erkek loafer modeli, farklı havalara ayak uydurabilen günlük bir model olan jumper tipi ayakkabılar, düz bantlı sandaletler ve birkenstock tarzı rahat terlikler bu yaz oldukça popüler. Renk seçiminde ise kıyafetlerinize ve aksesuarlarınıza uygun renkleri tercih etmeniz stil sahibi bir görüntü oluşturmanıza katkı sağlayacaktır.

Terlik

Rahat, konforlu ve şık bir tarz yakalamak isteyenlerin son dönemlerde en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan birkenstock terlikler bu yaz sizinde favoriniz olabilir.

Keten ayakkabı

Sıcak yaz günlerinde nefes alabilen keten ürünler oldukça fazla kullanılır. Hem şık hem de rahat bir gün geçirmek için Superga keten ayakkabıyı tercih edebilirsiniz.

Erkek sandalet

Toni Pons erkek sandalet modelleri stil sahibi erkeklerin en çok tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır. Siz de bu yaz stilinizi konuşturmaya ne dersiniz?

2020 Yaz Gözlük Modası

Güneş gözlüğü yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarı olmanın dışında her zaman stilin en güçlü tamamlayıcı parçası olarak öne çıkar. Zamansız olan klasik modellerin dışında bu sene güneş gözlüğü modasında kemik çerçeveler, şeffaf ama renkli ve aynı zamanda da farklı tasarımlar, çekik formlar ve köşeli hatlar oldukça popüler.

Güneş gözlüğü

Renkli ve şeffaf camların moda olduğu bu yaz; hem tarz bir görüntü oluşturmak hem de güneşten korunmak için Lee Cooper güneş gözlüğü muhteşem bir seçim olacaktır.

Klasik güneş gözlüğü

Klasik tarz gibi görünse de kemik çerçeveler bu yazın trenleri arasında! Calvin Klein marka güneş gözlüğü ile kendi tarzınızı tanımlayın.

Diesel güneş gözlüğü

Stilinizi yansıtacak ve sizi tamamlayacak bir gözlük arıyorsanız; Diesel marka bu gözlük tam size göre!

2020 Şapka ve Aksesuar Modası

Yaz kombinlerinin tamamlayıcı parçaları olan şapka ve aksesuarlar, oldukça fazla çeşit ile bu senenin en çok dikkat çeken trendleri arasında yer alıyor. Şık ve stil sahibi bir görüntü oluşturmak için bu yaz trend olan modeller ise şu şekilde; uzun iplikli bileklikler, hayvan ve yazı figürlü uzun zincirli kolyeler, renkli ve işlemeli deri bileklikler, ikili ve üçlü takım kolyeler, renkli ve desenli çoraplar. Şapka konusunda ise ahşap siperli şapkalar, arkası fileli modeller ve beyzbol şapkaları bu yazın favori ürünleri arasında yer alıyor.

Kaplan kolye

Kolyeler bu sene hayvan figürleri ve uzun, kalın zincirle bezenmiş durumda. Siz de bu trendi yakalamak ve tarzınıza uyarlamak isterseniz kaplan desenli bu ürün oldukça hoş bir seçim olacaktır.

Bileklik

Renkli, işlemeli ve üst üste takılan bileklikler bu yazın trenleri arasında yer alıyor. İçerisinde tüy detaylı bir obje bulunan bu hoş bileklik yaz tarzınızı tamamlayacak türden bir ürün!

Şapka

Bu yaz beyzbol şapkaları oldukça popüler. Özel olarak 100% hakiki Portekiz mantar derisinden üretilen bu şapka size hem farklı bir hava katacak hem de stilinizi tamamlayacak.

Erkeklere özel yaz modası ürünleri ve çok daha fazlası ÇiçekSepeti‘nde sizi bekliyor. Hemen ziyaret ederek güvenli ve hızlı alışverişin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir