Ev & DekorasyonDekoratif Ev Eşyaları

Ev Dekorasyonunuz İçin Ayna Çeşitleri

Ev dekorasyonunu sevenler ve trendleri takip edenleri buraya alalım! Evinizi en güzel şekilde dekore etmenizi sağlayacak, salondan mutfağa, makyaj masasından yatak odasına çeşitli odalar ile uyumlu olacak ayna çeşitleri blogumuzda bir arada!

Aynalar, dekorasyon için mükemmel bir tamamlayıcı olan, evin görüntüsünü değiştiren, şık ürünlerdir. Ev dekorasyonu trendleri arasında yer alan aynaların çok fazla ve farklı çeşitleri olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Boy aynaları, dekoratif duvar aynaları, yuvarlak aynalar, masa üstü aynaları… Farklı ayna çeşitleri arasından evinize uygun en beğendiğiniz aynayı tercih edebilirsiniz.

Ayna çeşitleri, evinizde derinlik yaratmanın ve evin güzelliğini artırmanın en ekonomik yollarından birdir. Doğru ayna, evin ışığını ve odanın estetik çekiciliğini artırabilir. Peki doğru ayna nasıl seçilir? Ayna çeşitlerine geçmeden önce size ayna seçimi ile ilgili birkaç ipucu vermek istiyoruz. İşte, evinizin için en iyi aynaları seçebilmeniz için birkaç yöntem:

  • Örneğin çerçeveli aynalar, banyo duvarlarına asmak veya oturma odasında sergilemek için mükemmel bir üründür. Dekoratif bir ayna ile oturma odasında eşsiz bir tarz oluşturabilirsiniz.
  • Uzun ince, dikdörtgen formdaki boy aynaları ise yatak odaları için ideal! Kıyafetlerinizi üzerinizde tam olarak görmenizi sağlayan, en iyi şekilde görünmenize yardımcı olan boy aynaları aynı zamanda odanızın daha geniş görünmesini de sağlayabilir.
  • Bir kaşık gibi içe dönük olan aynalar ise odanızı daha geniş göstermenizi sağlar. Bu yüzden bu tarz aynaları özellikle küçük alanlarda tercih edebilirsiniz.

Ayna seçimi hakkındaki bu püf noktaların ardından gelin, birbirinden güzel ve çeşitli aynaları evlerinize nasıl dahil edebileceğinize göz atalım!

Ayna Çeşitleri

Dekoratif Aynalar

1-) Dekoratif Amaçlı Ahşaptan 3’lü Dekor Aynalar

Ayna çeşitleri

Benim aynam; hem ayna gibi görünsün hem dekoratif bir ürün gibi görünsün ve beni mutlu etsin diyorsanız Dekoratif Amaçlı Ahşaptan 3’lü Dekor Aynalar tam size göre! 27×27 cm ebatlarında olan ve 3’lü olarak size ulaşacak olan bu ayna seti salonlarınız ve mutfaklarınız için tercih edebileceğiniz şık ayna çeşitleri arasında yer alıyor. Hem bir ayna gibi hem de dekoratif! Evinizde bu ürüne bir şans verip siz de evinizi güzelleştirebilirsiniz!

2-) Çerçevesiz Dekoratif Dairesel Düz Ayna

Yuvarlak Dairesel 20 Cm Taşlanmış Ayna

Sıradaki ayna çeşidimiz biraz daha sade, sakin ve minimal tasarım sevenler için! Çerçevesiz Dekoratif Dairesel Düz Ayna, lazer ile kesilmiş pürüzsüz kenarları ile duvarlarınızda şıklık yaratmak için ideal ürünlerden biri. Bu ayna, çerçevesi olmaması sayesinde her türlü dekorasyona uyum sağlar. Yani bu ürünü evinizin çeşitli odalarında kullanabilirsiniz. Böylece ev dekorasyonunuzdaki şıklığı bir basamak üste taşıyabilirsiniz.

3-) Küçük Boy Dekoratif Ahşap Ayna

Ayna çeşitleri

Sıradaki ayna, bildiğimiz ve sık sık gördüğümüz klasik aynalardan şekil itibari ile biraz farklı. Küçük Boy Dekoratif Ahşap Ayna, sekizgen yapısı ve eskitme ahşap çerçevesiyle modern evlere yok yakışır. Siz de evlerde şıklık yaratmak için bu aynayı kullanabilirsiniz. Salonlar, mutfak ya da banyoda tercih edilebilen bu aynalar dekoratif görünmelerinin yanı sıra zariftirler de. Siz de evinizin havasını değiştirmek istiyorsanız bu aynaları tercih edebilirsiniz!

Makyaj Aynaları

1-) Lionesse Ayna

Lionesse Ayna

Makyaj yaparken cildinizi yakından görmek, eliniz ile kolayca kavrayabileceğiniz bir ayna ile makyajınızdaki en küçük detayları bile kusursuzca tamamlamak isterseniz Lionesse Ayna‘yı tercih edebilirsiniz. Bu ayna; yuvarlak tasarımı ve şık kenarlıkları ile dışarıdan bakıldığında da güzel görünür. Ayna aynı zamanda boyut olarak da çok büyük olmadığı için rahatlıkla taşınabilir!

2-) Ayaklı Kare Ayna

Ayaklı Kare Ayna

Bir tarafı büyüteç bir tarafı ayna olan Ayaklı kare ayna ile istediğinizde ince detayları daha iyi görebilirsiniz. Ayrıca istediğinizde normal görme boyutu ile de normal görebilirsiniz. Kare yapısı ile diğer masa üstü/makyaj aynası çeşitlerinden ayrılan bu aynayı banyoda ya da giyinme odanızda/yatak odanızda bulundurabilirsiniz. Bu sayede pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

3-) Işıklı Makyaj Aynası

Işıklı Makyaj Aynası

Bazen aydınlık bir ortamda makyaj yapıyor olsanız bile ekstra ışığa ihtiyaç duyduğunuz olmuştur. İşte böyle anlarda Işıklı Makyaj Aynası kurtarıcınız olabilir! Zarif görüntüsü ve işe yarar özellikleri ile tercih edebileceğiniz bu ayna ile siz de makyajınızı yaparken en ince ayrıntıları bile fark edebilirsiniz. Böylece en iyi makyaja ulaşabilirsiniz!

Duvar Aynaları

1-) Dekoratif Güneş Ayna 

Euro Flora Dekoratif Güneş Ayna 83 Cm

Sıradaki ayna çeşidimiz odaların duvarlarını süsleyen, hem ayna görevi hem de dekoratif obje görevi gören aynalardan biri olan Dekoratif Güneş Ayna! Yuvarlak gibi görünen ama kenarlarındaki süslemeler ve oymalar ile farklılaşan bu şık ayna ister salonda ister yatak odasında isterseniz de mutfakta kullanabileceğiniz, çeşitli yerlere uyum sağlayabilen bir üründür. Zarif ve şık görüntüsüyle sıklıkla tercih edilen bu aynaya bir şans verebilirsiniz!

2-) Ahşap Dekoratif Raflı Beyaz Ayna

Ayna Çeşitleri

Ve sırada Ahşap Dekoratif Raflı Beyaz Ayna var! Öyle bir ayna düşünün ki hem evden çıkarken ya da eve girerken ona bakıp kendinize çekidüzen verebiliyorsunuz hem aynı ayna size üzerine ürünler koyabileceğiniz bir alan sunuyor hem de oldukça şık görüntüsü ile evinizi dekore etmenizi sağlıyor… İşte Ahşap Dekoratif Raflı Beyaz Ayna, aradığınız o ayna! Holde ya da mutfakta çok amaçlı olarak bu aynaları kullanabilirsiniz. Bu sayede bir ürün ile birçok faydayı aynı anda sağlayabilirsiniz!

3-) Metal Duvar Aynası

Metal Duvar Aynası

Duvarlarınızı Metal Duvar Aynası ile şekillendirin! Şık tasarımlarıyla göz dolduran, duvarlarınızda adeta bir güneş gibi parlayacak ayna arayışındaysanız siz de bu aynayı tercih edebilirsiniz. Hem evinize şık bir görüntü kazandıracak hem de ayna kullanımı sayesinde hoşunuza gidecek bu ürüne bir şans verin!

Boy Aynaları

1-) Askılı Sekizgen Boy Aynası

Askılı Sekizgen Boy Aynası

Boy aynaları genellikle yatak odalarında ya da ev girişlerinde tercih ediliyor. Boy aynaları aynı zamanda evinizin dekorasyonunu tamamlayan ürünler arasında da yer alır. Askılı Sekizgen Boy Aynası, klasik olmayan şekli ve görüntüsü ile diğerlerinden ayrılıyor. Askılı ve sekizgen olması ile şık bir kullanım sunar. Bu aynaları modern tarzdaki evlerde sıklıkla tercih edebilirsiniz.

2-) Çekmeceli Boy Aynası

Boy aynası

Hem kullanışlı çekmeceleri ile hem de uzun ayna kısmı ile Çekmeceli Boy Aynası da özellikle yatak odalarında ve giyinme odalarında tercih edilen türden bir aynadır. Evinize şıklık katacak beyaz çekmeceli boy aynası şık, rahat kullanımı olan ve kıyafetlerinizi üzerinizde görmenizi kolaylaştıracak bir ayna olduğu için mutlaka tercihleriniz arasında olmalı!

3-) Oval Boy Aynası

Oval Boy Aynası

Ve son olarak ayna çeşitleri arasında Oval Boy Aynası yer alıyor. Bu ürün, şekil olarak klasik boy aynalarından farklı. Ayaklı yapısı sayesinde kolayca taşıyabileceğiniz bu boy aynası, giyinme odanıza çok yakışacak! Siz de kıyafetlerinizin üzerindeki duruşunu en iyi şekilde görmek istiyorsanız bir boy aynasını tercih edebilirsiniz.

Tüm bu aynalara ve çok daha fazlasına ÇiçekSepeti‘nden hızlıca ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz zamana sipariş verebilirsiniz. ÇiçekSepeti’nde yalnızca çiçekler yok; dekorasyondan okul ürünlerine, mutfak eşyalarından elektronik ürünlere kadar çok çeşitli ürünler Var Var!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir