Hediye Önerileri

“Evet” Dedirten Evlilik Teklifi Nasıl Yapılır?

Evlilik, yepyeni bir hayata açılan kapıdır. Sevdiğinizle birlikte, yaşanacak yeni bir hayata atılan ilk adım yani sevdiğinizle hayatınızı birleştirdiğiniz gün çok özel ve unutulmazdır. Öncesi de sonrası da ince ince tasarlanır. İlk aşama evlenme teklifidir. 

İlişki daha ciddi bir boyuta taşındığında yani bundan sonra onsuz bir hayat geçirmek istemediğinizi anladığınızda artık evliliğin vakti gelmiştir. Kadınlar için de erkekler için de heyecan dolu bir süreçtir bu. Nedense yaygın olarak evlilik teklifi erkeklerden beklenir ve erkekler tarafından yapılır. Bazı kişiler için evlenme teklifi çok önemlidir. Bu anı yaşamak ve yıllarca hatırlamak isterler. Çocuklarına o anı anlatmanın hayalini kurarlar. Bazıları için ise bu gün çok önemli değildir. “Biz zaten evlenmeye karar verdik, bir sorunun ne önemi olabilir?” diye düşünen bu kişiler, o günü yaşamadıkları için bunu söylerler. (Kesin bilgi, yayalım :) )

evlenme teklfi
Görsel: Tenor

Teklif erkekten beklenince, haliyle için stresli kısmı erkeğin omuzlarına yüklenmiştir. Gün geçtikçe daha ilginç ve yaratıcı evlenme teklifleri de piyasaya çıkınca romantik erkeğimiz kara kara düşünmeye başlar. Bu durumun sonucunda bazıları çıtayı arşa yükseltirken bazıları da eline yüzüne bulaştırır ve sonuç biraz beklenmedik şekilde olabilir. Evlenme teklifi organizasyonu yapmak kolay değildir. Bazı inceliklere bilhassa dikkat etmek gerekir.

Tarihe Geçmesi Gereken En Çılgın Evlilik Teklifleri

Hayatlarının sonuna kadar unutmayacakları ve müstakbel eş adayının arkadaş çevresinde havayla anlatacağı o günü planlamak için kara kara düşünen erkeklere müjde Çiçek Sepeti’nden! İşte evet dedirten evlilik teklifi etmek için bilmeniz gerekenler;

  • Birçok kadın sürpriz tekliflerden hoşlanır ve beklerler. Bu nedenle onun en ummadığı anı yakalamanız teklifinizi daha farklı kılacaktır ve onu en doğal hali ile yakalamanıza sebep olacaktır. Beklemediği anda gelen bir teklif ile kısa süreli şaşkınlık ve sessizlik yaşaması çok normaldir. O yüzden bu esnada “Yoksa istemiyor musun?”gibi sert çıkışlardan ve sabırsızlık belirten cümlelerden kesinlikle uzak durmak gerekiyor.
dövmeci kıza evlenme teklifi
Kaynak: Giphy
  • Evlilik teklifinin en önemli ögesi güzel sözlerdir. Sevdiğiniz kadına onu ne kadar çok sevdiğinizi ve hayatınızı onunla birleştirmek istediğinizi size özel ve romantik bir dille söylemelisiniz. O anın heyecanı ile aklınıza pek bir şey gelmeyebilir bu sebeple size tavsiyemiz önceden hazırlanmanız. Ben heyecanlanmam demeyin, o anı hatırlamayacaksınız bile… (Hatta ayna karşısında biraz çalışsanız hiç de fena olmaz.)
friends evlenme teklifi
Görsel: Giphy
  • Sevgilinize yüzük seçmeden önce mutlaka onun en yakın arkadaşlarından biri ile iletişime geçin. Sürprizinize sadık kalmasını rica ettikten sonra, sevgilinizin beğeneceği yüzüğü seçmeye onunla birlikte gidin. Unutmamak gerekir ki bir kız kankası her daim en yakın arkadaşının beğendiği yüzüğü bilir çünkü bu konular daha önce mutlaka konuşulmuş ve istedikleri yüzüklerin fotoğrafları birbirlerine gönderilmiştir.  Yani bunun gereği budur diyerek bir tek taş yüzüğe sarılmayın hemen.
evlenme teklifi
Görsel: Giphy
  • Gelelim sürpriz kısmına. Evlilik teklifi edeceğiniz size özel bir yer ya da onu çok mutlu edecek bir yer olmalı. Unutmayın ki zaman ve mekan çok etkilidir. Yıllar sonra ne zaman o anı hatırlasa tekrardan o ortamda olduğunu hayal edecek müstakbel eşiniz. Her detayın ince düşünülmesi oldukça önemli. Evlilik teklifi fikirleri ile ilgili biraz araştırma yaparak size en uygun olan mekanı seçebilirsiniz.
kim & kayne evlenme teklifi
Kaynak: Giphy
  • Mumlar, gül yaprakları, balonlar ve aşkınızı ifade edebilecek romantik detayları atlamayın. Önemli olan elinizde yüzükle dizlerinizin üzerine çökmek değildir. Önemli olan, sevdiğinize onu hayatınızın sonuna kadar yanınızda istediğinizi ifade edebilmektir. Sözcükler her zaman yeterli olmaz aşkı hissettirmeye ancak yine de başarılı elçilerdir. Sevdiğinize olan hislerinizi net bir şekilde ifade edin. Üzerine basa basa “Seni Seviyorum” deyin mesela. “Hayatımın sonuna kadar benimle olmanı istiyorum” deyin. Eğer fazla utangaç bir yapınız varsa ve sözlerle ona olan aşkınızı ifade edemeyeceğinizi düşünüyorsanız el yazınızla sunabileceğiniz bir aşk mektubu da yardımcınız olabilir. Fakat buradaki önemli detay yüz yüzeyken bu mektubu vermektir.
evlilik teklifi
Görsel: Giphy
  • Yüzük, güller, mumlar, sevgi sözcükleri, balonlar hazırlıklar tamam. Bugün onunla yepyeni bir hayata başlamak için atacağınız ilk adım olacak. Her şey hazır ve geriye bir tek o unutulmaz anı yaşamak kaldı. Şimdi doğal olun ve onu ne kadar sevdiğinizi düşünün. Artık hazırsınız! :)

Eğer evlenme teklifinizi süslemesi için gerekli dekorları nereden edineceğinizi bilmiyorsanız Çiçek Sepetinin Evlilik Teklifi Paketlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve mumlardan gül yapraklarına, “Benimle Evlenir misin?” yazılı flamalardan konfetilere dilediğiniz bütün malzemelere toplu halde sahip olabilirsiniz.

Evlilik Teklifi Paketi

Paketin içeriği: 600 adet yapay gül yaprağı, 1 adet 39*80 cm boyutlarında “Benimle Evlenir Misin?” yazılı flama, 15 Adet “I Love You” yazılı balon, 100 dilde “Seni Seviyorum” yazan dekor kartları, 30 adet tea light mum ve aşk mektubu şişesinin içerisinde içini dilediğiniz gibi doldurabileceğiniz 1 adet aşk mektubu.

Premium Evlilik Teklifi Paketi

Paketin içeriği: 1200 adet yapay gül yaprağı, 1 adet 1. kalite kadife gül, 1 adet büyük boy gül konfetisi, 1 adet 39*80 cm boyutlarında “Benimle Evlenir Misin?” yazılı flama, 25 Adet “I Love You” yazılı balon, 100 dilde “Seni Seviyorum” yazan dekor kartları, 50 adet tea light mum, 6 adet gül şekilli mum, 50 adet kalp şekilli mini yastık sticker, 1 adet renkli pullardan oluşturulmuş masa süsü, 3 adet kalp sarkıt süsü ve aşk mektubu şişesinin içerisinde içini dilediğiniz gibi doldurabileceğiniz 1 adet aşk mektubu.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir