Ev & DekorasyonDekoratif Ev Eşyaları

Evinizi Güzelleştirecek Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri

Evlerimizde bol bol vakit geçirdiğimiz günlerde, yazın da gelmesiyle balkonlara olan ilginin arttığını da söyleyebiliriz. Balkon, bahçe ve teras gibi açık alanları güzelleştirmenin en iyi yollarından biri kuşkusuz, çiçekler! Biz de bugün, balkon, bahçe ve terasları süsleyen çiçekler için göz alıcı çiçeklik çeşitleri ve çiçekler ile dekorasyon önerilerinden bahsedeceğiz. Evinize yeni bir soluk getirecek, yaşam alanlarınızı güzelleştirecek çiçeklik çeşitleri ve öneriler, yazımızda sizi bekliyor!

Evde bitki yetiştirmenin pek çok açıdan faydalı olduğu biliniyor. Hatta her rengin, eşyanın enerjisi olduğuna inanılan Feng Shui öğretisinde, çiçeklerin hayatımızda çok önemli olduğu söyleniyor. Üstelik çiçekler; saksılı ya da buket fark etmeksizin, bulunduğu ortama pozitif enerji yayıyor. Siz de balkon, bahçe, teras ya da herhangi bir iç mekanda çeşitli çiçeklik modelleri ile çiçeklerinizi sergileyebilirsiniz. Düzenli, şık ve göz alıcı görünümler için dekorasyon ve çiçeklik önerilerimize göz atmayı unutmayın!

Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri

Evinizde çiçeklikler ve çiçekler ile farklı bir dekorasyon oluşturmak isterseniz, Feng Shui öğretisine göre düzenleme yapabilirsiniz. Feng Shui felsefesine göre “Eve bereket getiren şey!” olarak yorumlanan çiçeklerin, evin güney kısmında bulunması gerekiyor. Feng Shui öğretisine göre evinizi dekore etmek isterseniz Feng Shui Felsefesi ve Çiçekler yazımıza mutlaka göz atın!

Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri
Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri

Çiçeklik ve saksılık çeşitleriyle duvarları da yeşillendirebilirsiniz. Askılı, duvara monte edilebilen ve küçük keselerden oluşan çiçeklikler sayesinde evin dilediğiniz alanına istediğiniz çiçekleri yerleştirebilirsiniz. Sarmaşık çeşitlerini kullanarak tekdüze ve güzel bir görüntü de oluşturabilirsiniz. Ayrıca ayaklı ve katlı modeller de özellikle balkonlarda kullanabileceğiniz ürünlerdendir. Bu sayede farklı renk, desen ve boyuttaki çiçekleri çiçekliğe yerleştirerek göz alıcı bir görüntü oluşturabilirsiniz. Ayrıca evinizin derli toplu, düzenli görünmesine de yardımcı olursunuz!

Çiçekleri ev dekorasyonunda kullanırken kimi zaman sadece muhteşem saksıları kullanabilirsiniz. Örneğin büyük bir saksıda şık bir Diffenbachia ile salonda mükemmel bir görünüme imza atabilirsiniz. Yatak odası, çalışma odası ya da mutfak gibi çeşitli alanlarını çiçekler ile kolayca yeşillendirip güzelleştirebilirsiniz!

Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri
Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri

Sarmaşık ve benzeri bitkiler ile evinizin içinde, çiçeklik çeşitlerini kullanmadan da şık dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Örneğin salonunuzda ya da yatak odasında bir boy aynanız varsa sarmaşık bitkisini onun etrafına dolayabilirsiniz. Böylece aynanın sıradan görüntüsü, çiçeğin güzelliğiyle buluşur ve herkesi kendine hayran bırakır!

Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri
Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri

Çiçeklik-saksılık modelleri oldukça çeşitlidir. Katlı modeller, duvara asılabilenler, tavandan sarkanlar, ayaklılar… Hepsi, bulunduğu ortama güzellik katan ve ortamı yeşillendiren ürünlerdir. Siz de ÇiçekSepeti’nde bulunan çok çeşitli çiçeklik modellerini inceleyerek eviniz ya da iş yeriniz için en güzel çiçekliği seçebilirsiniz!

Çiçeklik Çeşitleri

1-) Dekoratif Katlanır Saksılık Çiçeklik 

Evnovi Dekoratif Mdf Katlanabilir Saksılık Çiçeklik Beyaz
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinizi Yeşillendirin! Dekoratif Katlanabilir Saksılık Çiçeklik 

Evinizde güzellikler oluşturmanızı sağlayacak çiçeklik önerimizden ilki, dekoratif ve şık bir ürün. Katlı bir yapısı olan bu çiçeklik sayesinde, sayısı fazla olan çiçeklerinizi bir araya getirebilirsiniz. Bu ürünü salonda, balonda ya da terasta kolayca kullanabilirsiniz. Temizlemesi ve kullanması kolay olan bu çiçeklik ile evinizde güzellikler artacak!

2-) Çiçek Bahçesi Saksı Standı

8'Li Çiçeklik Çiçek Bahçesi Saksı Standı Dekoratif Saksılık
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinizi Güzelleştirin! Çiçek Bahçesi Saksı Standı

Sıradaki ürünümüz yine katlı bir çiçeklik. Ama bu sefer daha çok kat! Modern ve şık tasarımı sayesinde yaşam alanlarına güzellik katacak Çiçek Bahçesi Saksı Standı, çiçeklerinizin bir arada ve düzenli görünmesini sağlar. Özellikle balkon ve teraslarda kolayca kullanabileceğiniz bu çiçeklik, farklı boyutlardaki çiçekleri taşıyabiliyor. Taşıyabildiği saksı kapasitesi saksıların boyutuna göre değişiklik göstermekle birlikte en az 8 saksı taşıdığını söyleyebiliriz.

3-) Makrome Saksılık Sarkaç

Makrome Saksılık Sarkaç
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinize Otantik Bir Hava Katın! Makrome Saksılık Sarkaç

Makrome Saksılık Sarkaç, diğerlerinden farklı olarak asılabilen ve tek bir saksı için kullanılabilen bir çiçeklik. Çiçekliğin detayları çiçeğinize ve odanıza daha otantik bir hava katarken çiçeğin duvarda asılı olması da ortamın havasını değiştirecek. Askı ipi, püskülleri ve detaylarıyla makrome saksı çeşitlerini hem iç mekanda hem dış mekanda kullanabilirsiniz. Böylece yaşam alanlarınıza farklılık katabilirsiniz!

4-) Ahşap Saksı Çiçeklik

Ahşap Saksılık, Çiçeklik Saksı Standı
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinizi Yeşillendirin! Ahşap Saksı Çiçeklik

Çiçek bahçenizi keyfinizce dekore etmenizi sağlayacak çiçeklik çeşitlerinden biri de Ahşap Saksı Çiçeklik! Üst üste ekleyerek boyunu uzatılabileceğiniz, kendi yaratıcılığınızı kullanarak çeşitli şekiller oluşturabileceğiniz bir çiçeklik bu. Çiçekliğin içine en güzel, göz alıcı çiçeklerinizi içerisine ekerek balkonunuza, terasınıza ya da bahçenize yerleştirebilirsiniz!

5-) Dekoratif Ahşap Halatlı Duvar Rafı Çiçeklik

Dekoratif Ahşap Halatli Duvar Rafi Kitaplik-Çiçeklik
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinizi Farklılaştırın! Dekoratif Ahşap Halatlı Duvar Rafı Çiçeklik

Ayaklı olmayan, duvara asılarak kullanılan çiçekliklerden biri de Dekoratif Ahşap Halatlı Duvar Rafı Çiçeklik. Bu çiçeklik aslında hem kitaplık hem çiçeklik hem de farklı dekoratif objelerinizi koyabileceğiniz bir ürün. İsterseniz balkonda isterseniz salonda ya da mutfakta bu çiçekliği kullanarak ihtişamlı çiçekliklerinizi sergileyebilirsiniz! Çiçeklik yerden yüksekte olduğu için pek çok kazanın da önüne geçebiliyor. Evcil hayvanlarınızdan uzak tutmak istediğiniz ya da yerde devrilme riski olan çiçekleriniz için askılı modelleri kullanarak onları koruyabilirsiniz.

6-) Dekoratif Saksı Standı

Saksı Standı 4 Raflı Dekoratif Çiçeklik Ceviz
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinizi Yeşillendirin! Dekoratif Saksı Standı

Farklı, modern ve dekoratif bir diğer çiçeklikte sıra! Ahşap ve çiçeklerin uyumu gören herkesi büyüler. 4 rafıyla dekoratif ve kullanışlı olan bu çiçeklik de aynı zamanda göz alıcı bir görünüme sahip. Saksı ve çiçek boyutuna göre farklı sayıda çiçeğinizi sergileyebileceğiniz bu çiçeklik, hem iç mekanda hem de dış mekanda kullanılabiliyor. Böylece en güzel çiçeklerinizi sergilemek çok daha kolay ve etkileyici oluyor!

7-) Ayaklı Ahşap Saksılık

Saksılık Ahşap Çiçeklik Ayaklı Çiçek Standı
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinize Modern Bir Görünüm Kazandırın! Ayaklı Ahşap Saksılık

Sıradaki ürün, şık bir saksının ihtişamını artıracak türden! Ayakları ile saksıyı yerden yükselten Ayaklı Ahşap Saksılık, eve dekoratif hava katar. Birden fazla ayaklı ahşap saksılık sayesinde dilediğiniz çiçekleri bir araya getirebilirsiniz. Ayrıca farklı uzunluklardaki ayaklı çiçeklikler ile farklı, modern ve kendinize özgü görüntüler de oluşturabilirsiniz!

8- ) Balkon Çiçek Stand

Ahşap Çiçek Saksı Standı Çiçek Rafı Balkon Saksılık 2 Katlı OH015
Çiçeklik Çeşitleriyle Evinize Modern ve Göz Alıcı Bir Görünüm Kazandırın! Balkon Çiçek Standı

Ve çiçeklik çeşitleri arasında son önerimiz Balkon Çiçek Standı! Yine duvara asılabilen bir ürün olarak bu stand sayesinde çiçeklerinizi muhteşem bir şekilde sergileyebilirsiniz. Duvarda görünmesini istemediğiniz yerlerin üzerine ya da balkona her çıkışınızda görebileceğiniz bir yere çiçeklik standını monte edebilirsiniz. Özellikle sarmaşık gibi sarkık çiçekler bu tarz çiçeklerde çok şık görüntüler oluşturur. Ayrıca ürün duvara asılı olduğu için balkondaki alanınızı kısıtlamaz ve keyif dolu saatler geçirmenize yardımcı olur!

Salonlarda, balkonlarda veya açık havada kolayca kullanabileceğiniz çiçeklik modelleri her bütçeye uygun fiyatlara sahiptir. Çeşitli renk, desen ve modeldeki ürünler arasından eviniz için en uygun olanı ÇiçekSepeti’nden kolayca satın alabilirsiniz! Bazı çiçeklik çeşitlerini ayrıca kitaplık, dergilik ya da dekoratif obje standı olarak da kullanabilirsiniz. Yaşam alanlarınızı güzelleştirecek, ortama farklı dokunuşlar katacak çiçeklik modellerini hemen keşfedip satın alabilirsiniz!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir