Ev & DekorasyonMobilya Modası

Evinizin Havasında Ufak Ama Etkili Bir Değişim: 10 Sandalye Önerisi

Yaşam alanlarını düzenlerken genelden detaya bir uyum, bir felsefe ve bir renk akışkanlığı olması hem daha iç açıcı bir ortam oluşturmak hem de stilinizi yansıtmak için doğru yoldur. Masa, oturma grubu, halı, koltuk, duvar rengi seçimi gibi ana kriterlerin yanında oldukça önemli bir eşya seçimi daha var; sandalye! Yaşam alanlarının demirbaş eşyaları arasında yer alan sandalyeler dünün, bugünün ve geleceğin vazgeçilmeyen ihtiyaçları arasındadır. Aklınıza gelebilecek her yerde karşınıza çıkan bu çok kullanışlı eşyanın birçok farklı modeli, rengi ve stili bulunur. Yeni ev döşeyenler ve evine farklı bir hava katmak isteyenler başta olmak üzere herkes için 10 sandalye önerisi bu yazımızda!

Sandalye deyip geçmemek lazım… Evlerde en çok kullanılan oturma grubu eşyaları arasında yer alan sandalye kelime anlamı olarak “arkalığı bulunan ve kolluksuz” olarak tabir edilse de aslında yeni dekorasyon anlayışlarıyla bu baya değişti. Artık sandalyelerde kolluk dışında bir sürü özellik, ortopedik minder, malzeme, renk ve model sizleri bekliyor. Evinizde biraz değişiklik yapmak istiyor ama bu değişikliğin çok büyük olmadan ortamı değiştirmesini bekliyorsanız veya yeniden ev tasarımı yapıyorsanız bu yazımızda bulacağınız sandalye modelleri oldukça işinize yarayacaktır. Sallanan sandalye çeşitlerinden klasik sandalye çeşitlerine kadar çok çeşitli sandalyeler ÇiçekSepeti’nde VarVar! İşte, evinizin havasında ufak ama etkili bir değişim yaratacak 10 sandalye önerisi;

1-) Royal Sandalye
Royal sandalye

Salon, oturma odası, balkon veya bahçelerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Royal sandalye; kolay temizlenebilir yapısı, UV katkılı malzemesi, tozlanmaya karşı direnci ve şık tasarımıyla evinize farklılık katacak.  

2-) Zeren Ahşap Ayaklı Sandalye
Zeren sandalye

Evinde klasik tarzı sevenler için; Zeren sandalye. Ahşap ayaklı yapısı, silinebilir kumaşı, özel rengi ile evinize stil sahibi ve zarif dokunuş yapabilirsiniz.

3-) Siesta Tiffany Sandalye
Siesta sandalye

Kendi tarzını yansıtmayı sevenler ve farklı dokunuşlarla ortamı değiştirmeyi bilenler, Siesta Tiffany sandalye tam size göre! Doğal renkleri ve kendine özgü görüntüsüyle oturma odası, salon, balkon, bahçe gibi alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Benzer tarzda çoklu alım yapmak isterseniz; Tmall Home Design Ohio Ahşap Sandalye 4’lü modeline bakmanızı tavsiye ederiz.

4-) Ginger Çizgili Ahşap Sandalye 
Ginger sandalye

Ortama zenginlik ve canlılık katmanın en havalı yolu; Ginger Çizgili Ahşap Sandalye. Deforme olmayan polipropilen malzeme, ahşap ayaklar, metal bağlantılar ve ergonomik yapı sayesinde rahat kullanım sizleri bekliyor.

Bu tarzda farklı bir model görmek ve çoklu alım yapmak isterseniz; Norto Ahşap Sandalye Beyaz / Meşe modeline bakmanızı tavsiye ederiz.

5-) Kolçaklı Kumaş & Ahşap Sandalye
Kolçaklı sandalye

Şık, klasik ve elegant; Tmall Home kolçaklı sandalye. Doğal hatları, yuvarlak kıvrımları ile oldukça tarz olan sandalye, oturuma özel tasarlanmıştır. Çalışma odası, yemek masası, salon ya da balkonlarda rahatlıkla kullanabilir, evinize göz kamaştırıcı bir farklılık katabilirsiniz.

Benzer modelde kolçaksız bir sandalye arıyorsanız; Kolçaksız Ahşap Sandalye Ceviz modeline bakmanızı tavsiye ederiz.

6-) Metal Sandalye
Metal sandalye

Yaşam alanlarınızda farklı parçaları kullanmayı seviyorsanız, metal sandalye görüşünü ve dizaynı ile tam size göre bir ürün!

Çoklu alım yapmayı düşünüyorsanız farklı renk ve benzer modeldeki Chic Life Bordo 6’lı Tel Sandalye modeline bakmanızı tavsiye ederiz.

7-) Siesta Carmen Sandalye
Carmen sandalye

Farklı, özgün ve sıra dışı; Siesta Carmen sandalye. İkinci jenerasyon gaz enjeksiyon sistemiyle polipropilen, cam, elyaf karışımı oturum ve polikarbonat sırt birleşimiyle üretilen bu ürün, yaşam alanlarında modern bir görüntü oluşturmak isteyenler için oldukça ideal.

8 -) Zeren Retro Sandalye
Retro sandalye

Geçmişin izinde modern bir yansıma; Zeren retro sandalye. Yaşam alanlarında retro tarzı benimseyen ve kullanmayı sevenler eminiz ki bu sandalyeye bayılacaktır.

9-) Doğal Rattan & Ahşap Sandalye 
Rattan sandalye

Yaşam alanlarında doğal görünümü kullanmayı sevenler için oldukça tarz bir önerimiz var sırada; Antic Kolçaklı Doğal Rattan sandalye. Estetik yapısı, doğal örgü hasırdan oturum alanı ve ahşap malzemenin konforu sayesinde oldukça keyifli ve farklı bir deneyim sizi bekliyor.

Modern ve farklı tarzda bir arayış içindeyseniz; Gri Rattan sandalye modeline bakmanızı tavsiye ederiz.

10-) Teksas Naturel -Gri Puflu Sallanan Sandalye
Sallanan sandalye

Sandalye önerisi listemizin sonunda bir klasik olan ve yaşam alanlarına hem farklılık hem de rahatlık katan bir önerimiz var; Teksas Naturel sallanan sandalye. Günün yorgunluğu çıkarmak için daha iyi bir yer bulamayacak ve bağımlısı olacaksınız.

Farklı modeller için sallanan sandalye kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Ev dekorasyonunda ufak ama etkili bir değişim yapacak sandalye modelleri ve çok daha fazlası ÇiçekSepeti Ev&Yaşam sayfalarında sizleri bekliyor.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir