Moda & GüzellikAksesuar & Takı Önerileri

2019 Gelinlik Modellerine Göre Gelin Çiçekleri

Yaz mevsiminin da başlamasıyla birlikte düğün sezonu resmi olarak başladı. Birçok çift güzel havalardan faydalanmak ve konuklarına güzel bir akşam yaşatmak için yaz mevsimini tercih ediyor. Çiftlerin en mutlu günlerinde her detayın mükemmel ve unutulmaz olmasını istemeleri çok normal. Peki hazırlıklar nasıl yapılmalı? Gelin çiçekleri nasıl olmalı? Gelinlik çiçeği ve ayakkabısı nasıl seçilmeli? Hangi gelinlik modelini seçmeli?

Tüm bu telaşlı süreç içerisinde kafanızdaki soruları bir nebze olsun azaltmak için 2019’un en özel gelinlik tasarımlarını sizin için derledik. Düğün hazırlıklarını yapmakta olan veya yakın zamanda evlenmeyi planlayan gelin adayları için bu yılın öne çıkan gelinlik modellerini ve 2019 gelin çiçeği modellerini bir araya getirdik.

Birbirinden güzel gelin çiçeklerini ÇiçekSepeti‘nde bulabilirsiniz!

Minimal Şıklık

Sadelikten ve modern şıklıktan vazgeçmeyen gelin adaylarının 2019 için tercihi minimal tasarımlı gelinlikler olacak. Modern ve şık minimal gelinlikleri sade saç örgüleriyle bantlı topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Süslü detaylardan uzak olan bu modelleri renkli çiçeklerden oluşan ihtişamlı bir buket ile hareketlendirerek dengeli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Minimal Şıklıkta Gelinlik
Minimal Şıklıkta Gelinlik, Jenny Yoo 2019
Gelinlik
Gelinlik

Balo İhtişamı

Düğün gününde bir prenses gibi hissetmek isteyen gelin adayları balo elbisesi görünümlü modelleri tercih edebilirler. Balo ihtişamına sahip bir gelinlik kibar bir topuzla desteklendiğinde tüm zerafetinizi daha iyi gösterecektir. Taşlardan oluşan bir taç ile tam bir prenses havasına bürünebilirsiniz. Elbisenizin tarzına uygun olacak şekilde beyaz kurdele ile süslenmiş ufak beyaz çiçeklerden oluşan bir gelin çiçeği tercih edebilirsiniz.

Ines de Santo
Ines de Santo
Minimal Şıklıkta Gelinlik
Minimal Şıklıkta Gelinlik

Royal Asalet

Görkemli tercihler yapmayı seven gelin adayları, asil ve ışıltılı gelinlikleri tercih edebilirler. Dantel işlemelerle süslü, kabarık etekli bu model ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Elbisenizin gözalıcılığını engellememek için bu gelinliği sade bir topuz veya açık saçlarla kullanın. Gelinliğinizin ışıltısını öne çıkarmak için sade bir makyaj tercih edin. Taze pembe güllerden oluşan büyük bir buket ile asil görünüşünüzü tamamlayabilirsiniz.

Monique Lhuillier
Monique Lhuillier
Royal Asalet Gelin Çiçekleri
Royal Asalet Gelin Çiçekleri

Yaprak ve Çiçek İşlemeleri

Doğadan ilham alan işlemeleri modeller 2019 yılının favorileri arasında. Çiçek ve yaprak işlemelerinin tül ve dantel ile kombinlendiği bu modeller bir yaz veya bahar düğünü için harika bir seçenek olabilir. Canlı çiçeklerden oluşan bir taç ile görüntünüzü tamamlayabilirsiniz. Doğanın ilhamını canlı gelin çiçeği ile yansıtabilir veya gelinliğinize uygun olarak da irili ufaklı değişik yapraklardan oluşan bir yeşil tonlarında bir buket seçebilirsiniz.

Jenny Yoo
Jenny Yoo
Zarif Gelinlikler Ve Gelin Çiçekleri
Zarif Gelinlikler Ve Gelin Çiçekleri

Zarif İşlemeli ve Uzun Kollu

Bilinen gelinlik modellerinden farkı bir tarz arayışındaysanız işlemeli ve uzun kollu gelinlik modelleri kurtarıcınız olabilir. Yaz düğünleri için uygun olmasa da sonbahar günlerinde bu modeli rahatlıkla düşünebilirsiniz. Uzun kollu bu zarif gelinlik modelini rengarenk güllerden oluşan bir çiçek aranjmanı ile renkli hale getirebilirsiniz. İrili ufaklı beyaz ve pembe güllerden oluşacak bu canlı çiçek buketi zarif elbisenizin tamamlayıcısı olmaya aday.

Pronovias
Pronovias
Zarif Gelinlikler Ve Gelin Çiçekleri
Zarif Gelinlikler Ve Gelin Çiçekleri

Yenilikçi İki Parçalı Modeller

2019 yılının öne çıkan trendleri arasında yer alan 2 parçadan oluşan gelinlik modelleri ile modern ve şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Gelinliğin üst kısmı bir sade ve düşük yakalı bir büstiyerden oluşurken, alt kısmı ise kabarık ve ihtişamlı bir etek ile görünümü tamamlıyor. Klasik modelleri tercih etmeyen bir gelin adayı iseniz mutlaka 2 parçadan oluşan gelinlik modellerine göz atın. Modern gelinliğinizi pembe ve kırmızı renklerinin hakim olduğu canlı çiçek buketi ile tamamlayıp, gelinlik modelinize uygun bir görüntü elde edebilirsiniz.

Christian Siriano
Christian Siriano
Zarif Gelinlikler ve Gelin Çiçekleri
Zarif Gelinlikler ve Gelin Çiçekleri

Sizin için 2019’un favori gelinlik modeli hangisi? Gelinliğinizi tamamlayacak en güzel çiçek buketleri ve canlı gelin çiçeklerini keşfetmek için buraya tıklayın.

İlginizi çekebilecek yazılar:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir