TeknolojiMobil ÜrünlerTeknolojik Ürünler

En İyi ve Gelişmiş Yazar Kasa Pos Cihazları Modelleri

İşletmelerin hayatını kolaylaştıran ve ücret takibi için kullanılan yazar kasa pos cihazları, günden güne gelişen ürünler arasında yer almaktadır. Kullanımı kolay ve pratik yeni nesil yazar kasa pos cihazları hakkında merak ettiğiniz her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.

Detaylara geçmeden önce “Yazar kasa ve yazar kasa pos nedir?” sorusunu cevaplayalım. Yazar kasa; bir satış noktasında nakit depolamak için çekmecesi bulunan ve buna ek olarak kredi kartı işlemleri de yapan bir elektronik ödeme işleme sistemidir. Yazar kasa pos ise taşınabilir boyuttadır. Kredi kartı işlemleri başta olmak üzere barkod okuma, QR kod işlemleri, gün sonu raporları, envanter takibi gibi işlemler yapmanızı sağlar. Geleneksel ve yeni nesil yazar kasalar sayesinde e-ticaret işlemlerinde de fatura kesmeniz mümkündür.

Yazar Kasa Pos Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yazar kasa pos cihazı
Farklı özellikler sunan yazar kasa pos cihazlarını alırken bazı noktalara dikkat etmek gerekir.
  • İlk olarak şu konuyu belirtmekte fayda var; eğer yeni bir iş kurduysanız, işe başlama ve mecburiyet alanına girme tarihinden itibaren 30 gün içerisinde yazar kasa pos cihazınızı aktif hale getirmeniz gerekir. Yazar kasa zorunluluğu olduğu halde bu süreç içerisinde alınmazsa usulsüzlük cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
  • Yazar kasa pos cihazları farklı teknik özelliklere sahiptir. Bu nedenle cihaz almadan önce işlemci özelliklerine dikkat etmelisiniz. Ek olarak işletim sistemi ve internet protokolü gibi detaylara da bakmanız gerekir. Taşınabilir modeller GSM kartlarla çalıştığı için seçtiğiniz modelin servis sağlayıcısı önemlidir. Çekim gücü zayıf servis sağlayıcılar işlemlerin yavaşlamasına neden olur.
  • Yazar kasa pos cihazlarının yazıcı özelliği de oldukça önemli bir konudur. Yazıcının tipi, çözünürlük özelliği, kağıt genişliği, yazdırma hızı, çalışma sıcaklığı, kağıt depolama alanı gibi özelliklere bakarak seçim yapmanız faydalı olacaktır.
  • Taşınabilir modellerin bataryalarının uzun süreli şarj sağlaması önemli bir konudur. Uzun süre çalışan ve tam şarjla 200 üzeri satış yapabilen modeller, işinizi kolaylaştırır. Kısa sürede şarjı biten modelleri kullanmak işlerin yavaşlaması demektir.
  • Yazar kasa pos cihazının anlaşmalı bankalar ağının geniş olması daha geniş kitlelere ulaşmanıza yardımcı olur. Ayrıca sektörde oldukça fazla kullanılan yemek kartları entegrasyonu olması da büyük avantaj sağlar.
  • Son olarak dayanıklı malzemeden üretilen ve servis ağı geniş olan ürünleri tercih etmeniz faydalı olacaktır. Yoğun işletmelerde yazma hızının yanı sıra taşınabilir pos modellerinin olası sorunlara dayanıklı olması önemlidir. Suya, düşme ve çarpma gibi durumlarda sağlam cihazlar sorun yaşamanızın önüne geçer.

Yazar Kasa Pos Cihazı Önerileri

Yazar kasa pos cihazları hakkında kısaca bilgiler verdiğimize göre ürün önerileriyle işinizi kolaylaştırma zamanı! Ek olarak koruyucu pos çantası, tartılabilir ürünler için barkodlu terazi gibi ürünleri yazar kasa pos ve terazi sayfasında bulabilirsiniz.

1-) Hugin FT202 Yeni Nesil Yazar Kasa

Yazar kasa pos - Hugin yazar kasa
İşletmelerinizdeki en iyi yardımcınız Hugin FT202 olacak.

Linux 2.6 işletim sistemine sahip olan Hugin FT202 yeni nesil yazar kasa, IPv4 ve IPv6 internet protokolleri ile çalışmaktadır. Maliye Bakanlığı’nın belirtmiş olduğu statüye uygun olarak olup Eft Pos’u içersinde barındırmamaktadır. Eft Pos cihaza GMP3 protokülüne uygun olarak kablo ile daha sonra bağlanmaktadır. 4000 gün mali hafıza ve 1.2 milyon satır elektronik kayıt ünitesi bulunmaktadır. Ek olarak 3 yetki seviyesi ve 9 kasiyer girişi yapılabilmektedir.

2-) inPOS M120 Yeni Nesil Yazar Kasa Pos

İnpos Yazar kasa pos
inPOS M120, sadece 690 gram olması sayesinde rahatlıkla taşınır.

Tüm banka kartlarıyla uyumlu olan inPOS M120, ek olarak Multinet ve Sodexo gibi yemek kartlarıyla da çalışmanızı sağlar. Uzun pil ömrü sayesinde ister mobil olarak isterseniz de sabit kullanım sağlayabilirsiniz. Mobil bağlantı dışında Ethernet ile kolay bağlantı özelliği de bulunmaktadır. ARM 32 bit işlemci, 128 MB RAM, renkli QVGA TFT LCD ekran ve 100 mm/sn yazdırma hızı diğer öne çıkan özellikleridir.

3-) VERA DELTA Yeni Nesil Yazarkasa Pos

Vera delta yazar kasa pos
Güvenli ve hızlı işlemler için doğru seçim; Vera Delta.

40 milyon satır elektronik kayıt ünitesi sunan Vera Delta yazar kasa pos, GPRS ve Ethernet bağlantı giriş noktalarına sahiptir. Bu sayede hem sabit hem de mobil olarak kullanılmaktadır. Uluslararası onaylı güvenlik mimarisi sayesinde tüm işlemlerinizi rahatça yapmanızı sağlar. Ayrıca üstün pil performansı sayesinde gün içinde birçok işlemi kesintisiz olarak yapabilirsiniz.

4-) Paygo SP630 Ecr

Paygo yazar kasa pos
Paygo SP630 Ecr, modeli yüksek hızlı termal yazıcıya sahiptir.

Paygo SP630 Ecr; Linux 32-bit ARM Cortex-A9 güvenli işlemci, 128 MB Ram ve 128 MB Flash DDR özellikleri sunar. 80 milyon satır elektronik kayıt ünitesi ve 100.000 adet PLU değeri ile işlemlerinizi rahatça kayıt altına alabilirsiniz. 2.8-inch TFT renkli LCD ekran, Micro USB desteği, GPRS, 3G ve Ethernet diğer öne çıkan özellikleridir.

5-) Profilo S900 ECR 

Profilo S900 ECR
İhtiyacınız olan her şey Profilo S900 ECR ile elinizin altında.

Sektördeki en geniş rulo kağıt kapasitesini sunan Profilo S900 ECR, uzun batarya ömrü ile oldukça başarılıdır. Tam şarj ile yaklaşık olarak 800 işlem yapabilmektedir. Tüm banka kartlarıyla uyumludur. Ek olarak yemek kartları da sisteme eklenebilmektedir. Opsiyonel GPS takip sistemi ve barkod okuyucu modül takma özellikleri de mevcuttur.

6-) Delta Plus Temassız Pos

Delta Plus Temassız Pos
Farklı ödeme yöntemleri için tek cihaz yeter; Delta Plus.

Nakit, manyetik, akıllı kart ve temassız ödeme seçenekleri bulunan Delta Plus pos, ödeme kolaylığı sunmanızı sağlar. Hem masaüstü hem de mobil olarak kullanılmaktadır. GPRS ve Ethernet bağlantıları sayesinde hızla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 5MP otomatik odaklı LED flaşlı kamera ile barkod, karekod ve plaka tanıma fonksiyonu bulunmaktadır.

7-) İngenico Move 5000F

 İngenico Move 5000F
Üstün performans ve ergonomik tasarım; İngenico Move.

Üstün pil performansı ve sadece 420 gram ağırlığıyla dikkat çeken İngenico Move, kullanıcı dostu işletim sistemine sahiptir. 4G ve Ethernet bağlantıları ile işlemlerinizi hızlıca yapmanızı sağlar. Uluslararası güvenlik sertifikaları ile güvenli alışverişi garanti eder. Tüm banka kartları ile uyumludur. Dokunmatik ekran sıcak ve soğuk şartlara karşı ekstra dayanıklıdır.

Yazar kasa pos cihazı başta olmak üzere tüm ofis gereçlerinizi ÇiçekSepeti‘nde bulabilirsiniz. Hemen mobil uygulama veya web sayfasını ziyaret edin, fırsatları kaçırmayın!

Okumayı seveceğiniz diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir