Kültür & Sanat

GOOGLE’A GÖRE TÜRKİYE’DE ÇİÇEKÇİ DENİLİNCE CİCEKSEPETİ.COM GELİYOR

İnternete giren insanların arama eğilimlerini gösteren Google Trends’e göre Türkiye’de artık “çiçek sepeti” kelimesinin aranma sayısı”çiçekçi” kelimesinin aranma sayısından daha fazla.

Bunun anlamı insanlar artık çiçekçi aradıklarında herhangi bir çiçekçi yerine, sadece “çiçek sepeti” kelimesini arıyorlar.Buna benzer verilen örnekler kağıt mendilin yerine “Selpak” kelimesinin kullanılması, traş bıçağı yerine Gillette’nin kullanılmasıydı. İnternette de bunun örneği olarak “Çiçekçi” ve “Çiçek Sepeti” dir.Google Trends’in “Çiçek Sepeti” için çizdiği grafiği aşağıda görebilirsiniz.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir