Anne & BebekHamilelik ve Doğum

Hamile Annelere Özel Anneler Günü Hediyeleri

Baba veya anne olacağınızı öğrendiğiniz o anı hatırlıyor musunuz? Artık bir bebeğinizin olacağını, ailenizin büyüyeceğini duyduğunuz anı… Dünyanın en güzel duygularından birisi olan çocuk sahibi olmak hem büyük bir sorumluluk hem de oldukça özel bir durumdur. Çünkü ailenize yeni biri katılırken sorumluluğunu da almış oluyorsunuz. Tabii ki durum anne adayları için daha zor. Hamilelik ,süreç olarak yorucu ve yıpratıcı olsa da güzel tarafları olan bir süreç. Bu süreçte eşine destek olmak ve onu mutlu edecek sürprizler yapmak ise baba adaylarına düşüyor. Bu yazımızda hamile annelere özel Anneler Günü hediyeleri ve doğum yapan anneye alınacak hediyeler sizi bekliyor.

2022 yılında güncellenmiştir.

Hamile annelere anneler günü hediyesi ne alınır?
Hamile anne için hediye önerileri aşağıda sizi bekliyor. Fakat öncesinde ufak birkaç tüyo vereceğiz.

Hayat boyunca unutulması zor olan anlar vardır. Her hatırladığınızda sizi mutlu eden, gözlerinizin içinin gülmesini sağlayan anlar… Eşinizin hamile olduğunu öğrendiğiniz an eminiz ki bu anların başında geliyordur. Bu haberi aldıktan sonra ailenin yeni üyesi için hazırlıklar başlar ve hiçbir eksik olmaması adına hemen hemen her şey düşünülür. Fakat ailenin yeni üyesini düşünürken eşinizi ihmal etmemeniz gerekir. Anneler Günü yaklaşırken ilk kez anne olarak bu özel günü kutlayacak olan hamile anneye alınacak hediyeler konusunda yardıma ihtiyacınız olabilir. İşte biz de bu konuda size yardımcı olacak önerilerde bulunmaya çalışacağız.

Hamile Annelere Anneler Günü Hediyeleri

İlk kez anne olan eşinize hediye alacaksanız bir kere değil, birkaç kere düşünmekte fayda var. Hediye seçimi, hediye alacağınız kişinin karakterine ve beklentilerine göre şekillenmesi gereken bir süreçtir. Daha önce birçok yerde duyduğunuz veya okuduğunuz gibi kişisel zevklerinizi bir kenara bırakmalısınız. Sadece hediyeyi alacağınız kişiye odaklanmalısınız. Ayrıca hamile olan kardeş, abla veya sevdikleriniz için de ilk Anneler Günü hediyelerini listemizde bulabilirsiniz.

1-) Anne & Bebek Günlüğü

Hamile annelere anneler günü hediyesi - bebek günlüğü
Anne bebek günlüğü, doğum süreci ve sonrası için özel bölümler içerir.

Hamile anneye hediye olarak alabileceğiniz en güzel hediyeler arasında akla ilk gelen tabii ki hamilelik günlüğü! 9 aylık serüvenin her anını kayıt altına alabildiğiniz bu özel günlük, aslında çocuğunuza da bir hediyedir. Çünkü bu günlük sayesinde doğum sürecinde yaşananları ileride görme imkanı elde etmiş olacak. Hamilelik günlüğü içerisinde ilk ultrason fotoğrafları sayfası, ihtiyaç listesi bölümü, bebeğe isim önerileri sayfası, eller ve ayak izleri bölümü, anne ve babayla fotoğraflar ve daha birçok aktivite bulunmaktadır.

2-) Hamile Elbisesi

Hamile annelere anneler günü hediyesi - hamile elbisesi
Kruvaze elbisenin siyah, beyaz, saks ve mercan olmak üzere 4 renk seçeneği bulunmaktadır.

Hamilelik dönemi oldukça zor ve vücut için değişken bir dönemdir. Bu nedenle kıyafetlerin bu döneme uygun olması anne adayının rahat etmesi açısından önemlidir. Özel olarak hamileler için tasarlanan elbise, Anneler Günü için oldukça hoş bir hediye olacaktır. %100 pamuklu kumaşı ile özel günler veya gündelik kullanım için büyük rahatlık sunan bu elbiseye anne adayları bayılacak.

Hamile annelere Anneler Günü hediyesi olarak elbise arıyorsanız farklı marka ve modeller için hamile elbise sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

3-) Lohusa Tacı Ve Terliği Set 

Hamile annelere anneler günü hediyesi - lohusa terliği
Lohusa terliği özel yapısı sayesinde ayak sağlığını korur.

Yeni doğum yapmış anneye hediyeler listesi yapılsa eminiz ki ilk üçte lohusa terliği ve tacı yer alır. Hastanede ya da evde doğum sonrası kullanılmak için üretilen lohusa terliği, genellikle süslü olur ve bebeğin cinsiyetine göre renklere sahiptir. Rahat ve yumuşak olması kan dolaşımına katkıda bulunacağı için bu terliklerin özel olarak hazırlanmış ürünler olması tercih edilir. Ayrıca bu tarz bir hediye alırken normal ayak numarasından bir numara büyük tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Çünkü hamilelikten dolayı şişen ayaklar kendi numarası içinde pek rahat etmeyecektir.

4-) Pijama Takımı

Hamile annelere anneler günü hediyesi - pijama takımı
Pijama takımının pembe ve mavi olmak üzere iki rengi bulunmaktadır.

Yeni anne adaylarının hamilelik döneminde rahat kıyafetler giymesi gerekir. Uyurken veya gün içerisinde kullanılabilecek pijama takımı, hem doğum öncesinde hem de doğum sonrası lohusa zamanlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Penye süprem kumaşı sayesinde annenin rahat etmesini sağlar ve nefes alabilir yapısı sayesinde terlemenin önüne geçer.  

Yeni anne adaylarının ihtiyaç duyabileceği tüm tekstil ürünlerini hamile giyim sayfasında bulabilirsiniz.

5-) Elektrikli Göğüs ve Süt Pompası

Hamile annelere anneler günü hediyesi - göğüs pompası
Pratik ve konforlu; Milk İn Ebp920.

Hamile anneye hediye alırken doğum sonrası ihtiyaçlarını düşünmek gerekir. Bu nedenle bebeğin ve annenin hayatını kolaylaştıracak ürünler hediye ederek Anneler Günü’nde sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Peki, ne tür ürünler hediye edilebilir? Biberon, emzik, suluk gibi temel bebek ihtiyaçlarının yanı sıra anne sütü emmesi gereken bebek için süt pompası iyi bir seçenek olacaktır. Bizim bu konudaki önerimiz ise Milk İn Ebp920. Elektrikli olan ürün, bebeğin süt akış hızını kontrol edebilmesini sağlarken sağım sırasında annenin rahat etmesi için özel tasarıma sahiptir.

6-) Smoothie Blender

Hamile annelere anneler günü hediyesi - smoothie blender
Sinbo blender ile sadece anne için değil, bebek için de mamalar ve içecekler hazırlayabilirsiniz.

Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında annenin kendine bakması oldukça önemli bir konudur. Çünkü anne ne kadar sağlıklı olursa bebekte o kadar sağlıklı dünyaya gelecektir. Bu yüzden sebze, meyve ve süt tüketimi hayatın önemli bir parçası haline getirilmelidir. Anne adayının ve eşinin leziz içecekler hazırlaması için tasarlanan Sinbo smoothie blender, BPA içermeyen malzemeden üretilmiştir. Bu sayede içeceklerinizi güvenle ve çok kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Mutfakta annelerin en büyük yardımcısı olan ürünleri incelemek için “Elektrikli Ev Aletleri” kategorimizi inceleyebilirsiniz.

7-) Bakım Hediye Kutusu

Hamile annelere anneler günü hediyesi - hediye kutusu
Kutu içerisinde kupa bardak, yumuşacık peştamal, baş ucu sürahisi, bitter çikolata, kokulu mum ve bakım kremi bulunmaktadır.

Hediye kutuları, çoğu zaman hayat kurtaran en güzel ürünlerle hazırlanır. Tek bir hediye vermek yerine birçok hediyeyi bu şekilde sevdiklerinize vermeniz güzel bir jest olacaktır. Hamile olan arkadaşlarınız, ablanız veya eşiniz için özel olarak hazırlanan bakım hediye kutusu, kullanışlılığı ile oldukça beğeni kazanacak. Ayrıca farklı içeriklere sahip ürünleri hediye kutusu sayfasında bulabilirsiniz.

8 -) Beurer Ayak Banyosu ve Masaj Cihazı

ayak banyosu
Şiş ayaklar için harika bir çözüm; ayak banyosu ve masaj aleti.

Anne adaylarının hamilelik döneminde en çok şikayetçi olduğu konular ayak şişmesi ve ödemlerdir. Bu nedenle ayak bakımına özel ilgi göstermek gerekir. Hamile anneye alınacak hediyeler arasına bu yüzden ayak banyosu ekledik. Masaj özelliği bulunan bu özel cihaz, ayakların şişini indirip rahatlatıyor. Bu sayede anne adayı da güzel bir gün geçiriyor. Bundan daha güzel bir hediye olmasa gerek değil mi?

9-) Bebek Bakım Çantası

bebek bakım çantası
Bakım çantasının saklama alanı 25 litredir.

Yeni doğum yapan anneye hediye alırken kullanışlı olmasına özen göstermek gerekir. Çünkü yeni bebek birçok masrafı da beraberinde getirir. Bu masraflardan bir tanesine yardımcı olacak bir hediye oldukça makbule geçer. Bu yüzden bebek bakım çantası iyi bir seçenek olacaktır. Bebeğin ve annenin tüm ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan çanta, oldukça geniş alan sunar. Sıvı geçirmez yapısı sayesinde biberonlar için uygundur. Ayrıca sırt ağrılarını engellemek için sırt desteği ve kolay taşıma için ayarlanabilir omuz askıları sunmaktadır.

Farklı marka ve modeller için bakım çantası kategorisine göz atabilirsiniz.

10-) Anne Bebek Gümüş Kolye

gümüş kolye
Yeni anne adayını mutlu etmek için harika bir sürpriz; anne bebek kolye.

Listemizin son sırasında oldukça şık ve zarif bir önerimiz var; anne bebek gümüş kolye. Özel olarak tasarlanan bu kolye 925 ayar gümüşten üretilmiştir. Rose kaplama sayesinde kararma yapmaz. Hamile olan sevdiğiniz bu hediyeyi her taktığında sizi hatırlayacaktır.

Bu güzel güne özel takı modelleri için “Anneler Gününe Özel Takı ve Aksesuar” kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Bonus: BonnyFood

Yeni anne olan veya anne olmak için gün sayan hamile sevdiklerinize bu Anneler Günü’nde leziz bir sürpriz yapmak isterseniz BonnyFood lezzetleri sizi bekliyor. Bizim leziz önerilerimizi yukarıdaki görsellerde görebilirsiniz. Farklı tatlar için ise bebek kek kurabiye sayfasına göz atmanızı tavsiye ederiz.

“Doğum yapan anneye alınacak hediyeler nelerdir, ilk kez anne olana hediye ne alınır?” gibi soruları cevaplamaya çalıştığımız yazımız burada sona eriyor. Listemizde yer almayan binlerce çeşit Eşe Anneler Günü hediyesi ÇiçekSepeti sayfalarında ve mobil uygulamasında sizi bekliyor.

Anneler Günü ile ilgili diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir