Hediye ÖnerileriYılbaşı

Herkese Göre Yılbaşı Hediyesi ÇiçekSepeti’nde Var Var!

2020’ye sayılı günler kala hala yeni yıl hediyelerinizi seçmediyseniz tüm sevdikleriniz için satın alabileceğiniz hediyeler ÇiçekSepeti’nde Var Var!

En güzel yılbaşı hediyesi önerilerimiz için yazımızı okuyabilir ve ÇiçekSepeti Yılbaşı hediyelerini inceleyebilirsiniz.

Yeni yılı heyecanla bekleyenler, yılbaşı gününü sıradan bir günden ayırmayanlar, kıpkırmızı süslenen sokaklar, kar efektli dükkan camları, tarçın kokulu cafeler ve en güzel hediyeler ile 2020’ye adım adım yaklaşıyoruz. Geri sayım başlamışken hâlâ hediyelerinizi seçmediyseniz, kime ne hediye alabileceğiniz konusunda önerilerimizin yer aldığı bu yazımızı rehber olarak kullanabilirsiniz.

Yılbaşı hediyesi seçerken herkesi düşünmek gerekir. Çünkü doğum günü, yıldönümü ya da Anneler Günü gibi bir kişiye hediye aldığımız özel günlere dair değil, tüm sevdiklerimizi mutlu etmek istediğimiz için ayrı ayrı seçtiğimiz hediyelerdir yeni yıl hediyeleri. Bu sebeple anneye yeni yıl hediyesi seçmek ile sevgiliye yeni yıl hediyesi seçmek arasında oldukça fark vardır. Aynı şekilde yetişkin biri ile çocuğa yeni yıl hediyesi almanın da dinamikleri çok farklıdır.

Anneye Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi
Yılbaşı Hediyesi

Her aldığımız hediye için “Ah kuzum masraf etmeseydin!” diyen annelerimiz için yılbaşı hediyesi seçmek hayli zordur. Biricik annelerimiz için seçebileceğimiz yeni yıl hediyelerinin başında takılar gelir. Bizi anımsatacak, aile üyelerinin adları ya da fotoğraflarının olduğu bir kolye tercih edilebilir.

Kahve keyfini seven anneler için yeni yıl temalı kahve fincanları veya parfüm satın alınabilir. Tüm bunlara ek olarak tüm ailenin fotoğraflarının bulunduğu magnetler ya da fotoğraf çerçeveleri de annelerimiz için mutluluğu yıl boyu sürecek hediyelerdendir.

Babaya Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi
Yılbaşı Hediyesi

Babalar için yılbaşı hediyesi ararken kullanılabilirlik ön plana çıkar. Bu sebeple kazak ve sweatshirtler, takım üniformaları, eşofman veya terlikler tercih edilebilir. Aslında genel olarak erkeğe yılbaşı hediyesi seçerken bu noktaları dikkate almakta fayda vardır.

Bununla birlikte babalar için en popüler yılbaşı hediyelerinden biri de cüzdanlardır. İçerisinde anahtarlık, kartlık ve cüzdan olan setlerden birini babalarınıza yeni yıl hediyesi olarak satın alabilirsiniz.

Abiye Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi
Yılbaşı Hediyesi

Bazen kızdığımız, kavga ettiğimiz ama her zaman çok sevdiğimiz abi ve kardeşlere hediye seçerken onların ilgi alanlarını göz önünde bulundurmak gerekir. Çalışan abiler için kupa bardaklar ve kişiye özel olarak hazırlanan, üzerinde isim soy isim yazan kalemler tercih edilebilir. Bununla birlikte bilgisayar ya da konsol oyunu seven abiler için bir oyun satın alabilir, teknolojiye ilgi duyan abi ve kardeşler için bilgisayar ya da telefonlarına ek olarak kullanabilecekleri hoparlör, kulaklık gibi yardımcı cihazlar tercih edilebilir.

Küçük erkek kardeşler için hediye seçerken de bu kriterler dikkate alınabilir. Ayrıca yılbaşı akşamı ailecek oynanılabilecek eğlenceli yılbaşı oyunları hediye edilebilir.

Ablaya Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi
Yılbaşı Hediyesi

Can yoldaşımız, dert ortağımız ablalarımız için aksesuarlar tercih edebiliriz. İçerisinde cüzdan ve atkı bulunan; kişiye özel olarak hazırlanan kalem, defter ve ayna gibi eşyaların yer aldığı; çikolataların, takıların, kupa bardakların ve daha birçok ürünün bir arada bulunduğu yeni yıl hediye setleri de ablalar için tercih edilebilecek yeni yıl hediyelerindendir.

Bunlara ek olarak nostaljik yılbaşı hediye setlerini de kız kardeşe hediye olarak seçebilir, birçok nostaljik oyuncak, şekerleme, radyo gibi eşyayı onlar için satın alabilirsiniz.

Sevgiliye ve Eşe Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi
Yılbaşı Hediyesi

Yıl içinde belki de en çok hediye aldığımız kişiler sevgililerimizdir. Aslında en yakından tanıdığımız kişiler olmaları hediye seçimini kolaylaştırmalı diye düşünsek de iş hediye seçmeye gelince büyük kararsızlıklar yaşarız.

Yılbaşı hediyesinin diğer hediyelerden bir farkı vardır ki bu işleri kolaylaştırır. Yılbaşı hediyesi tematiktir. Bu sebeple çok pahalı, romantik ya da gösterişli hediyeler seçmeniz gerekmez. Sevgiliye yılbaşı hediyesi seçerken yeni yıl ve kış temalarını içeren hediyeler tercih edebilirsiniz. Kar tanesi simgesi olan küpe ve kolye, her ay için çekilmiş özel bir fotoğrafınızın bulunduğu takvim ya da yıl boyu kullanabileceği bakım ürünlerinin bir arada bulunduğu bir hediye setini tercih edebilirsiniz.

Yeni yıl kutlamalarınıza hediyeleriniz ile neşe katabilirsiniz! Tüm sevdikleriniz için en özel ve en güzel yılbaşı hediyelerini ÇiçekSepeti’nin her zevke ve bütçeye hitap eden on binlerce yılbaşı hediyesi yelpazesinden seçebilir ve satın alabilirsiniz.

Sevdikleriniz için el yapımı sevgililer günü hediyeleri hazırlayabileceğiniz El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri yazımızı da okuyabilirsiniz!

Herkese şimdiden iyi yıllar dileriz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir