Hediye ÖnerileriYıl Dönümü Hediyeleri

İlk Yıl Dönümünde Alınabilecek Hediye Önerileri

Günler günleri takip etti, kavgalar barışmalarla son buldu derken ilişkiniz ilk yılını tamamladı. Peki, bu özel ve anlamlı gün için biricik sevgilinize, hayatınızın anlamına, eşinize ilk yıl dönümü hediyesi seçtiniz mi? Gelin, sevdiklerinizi sizi bir kez daha aşık edecek, ilk yıl dönümü için hediye önerileri ile size yardımcı olalım!

Evlilik yıl dönümü kutlamaları ya da sevgililik yıl dönümü, genellikle erkeklerin sürpriz yapması gereken, hediyeler alması gereken bir gün olarak düşünülüyor. Ama aslında doğru olan, her iki tarafın da hediyeler alıp sürprizler yapmasıdır. Yıl dönümü, birbirinizin hayatına girişinizi kutladığınız özel bir seremonidir adeta. Her yıl yeniden kutlanan, yeniden tazelenen aşkların ve aşıkların günüdür. Her defasında uzun uzun düşünürsünüz onu nasıl mutlu edeceğinizi. Sevgili olma yıl dönümü, tanışma yıl dönümü ve elbette evlilik yıldönümü… Tüm bu özel günlerde tercih edebileceğiniz ama özellikle ilk yıl dönümü için nokta atışı olacak hediyeleri sizin için listeledik!

Tüm bu ürünleri dilediğiniz gün teslimat seçeneği ile ÇiçekSepeti online veya mobil uygulama üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz!

İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri

Öncelikle nokta atışı yapmak istiyorsanız, kadınlar için tercih edebileceğiniz ilk seçenek şüphesiz ki mücevherdir. Kolye, bileklik veya küpe gibi oldukça gösterişli hediyelerdir mücevherler. Ayrıca uzun yıllar kullanabilecekleri ve o günü hatırlatacak hediyelerden oldukları için de kıymetlidirler.

1-) Mühürlü Kutuda Swarovski Taşlı Sonsuzluk Kolye

İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri
Mühürlü Kolye

Aşkınızın sonsuzluğunu ilan edebilmek için tercih edebileceğiniz kolyelerden biri: Mühürlü Kutuda Swarovski Taşlı Sonsuzluk Kolye! Swarovski taşlı gümüş sonsuzluk kolyesi, kendi özel kutusunda oldukça şık bir şekilde sevdiklerinize sunulur. Dilerseniz bu hediyeyi ona güzel bir yıl dönümü yemeği eşliğinde kendi ellerinizle verebilirsiniz. Ayrıca romantik bir yıl dönümü mesajı ile hediyeyi onun adresine göndererek onu şaşırtabilirsiniz! Eğer daha farklı bir kolye arayışındaysanız Takılar sayfasından tüm kolye çeşitlerini inceleyebilirsiniz!

2-) Kişiye Özel Canım Sevgilim Temalı Plaket

Kişiye Özel Canım Sevgilim Temalı 9x12cm Plaket
İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri: Kişiye Özel Hediye Çeşitleri

Onun ne kadar iyi bir sevgili ne kadar mükemmel bir eş olduğunu vurgulayabileceğiniz bir hediye: Kişiye Özel Canım Sevgilim Temalı Plaket! İsme özel olarak hazırlanan ve romantik bir mesaj ile süslenen bu plaket ona olan sevginizi ve samimiyetinizi hissettirmek için oldukça doğru bir tercih olacaktır.

3-) Kişiye Özel Kendin Tasarla Kanvas Tablo

İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri
Kişiye Özel Kanvas Tablo

Fotoğrafların duygusuna bürünmeyi seven bir sevgiliniz varsa, ikinize ait bir fotoğrafı tablo haline getirebilirsiniz. Evinizde yıllarca sergileyebileceği bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Kişiye Özel Kendin Tasarla Kanvas Tablo gibi hem kişiye özel hem de fotoğraflı olan ürünler oldukça etkileyici hediyelerdir. Farklı boyut ve formatlardaki çeşitli fotoğraflı ürünler, ilk yıl dönümünde alınabilecek hediye önerileri arasında yer alır. Bu tarz hediyeler ile siz de ile biricik sevgilinize unutamayacağı romantik bir sürpriz yapabilirsiniz!

4-) Kişiye Özel Fotoğraflı Beyaz Dikdörtgen Dekoratif Yastık

İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri
İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri: Kişiye Özel Yastık

Kişiye Özel Fotoğraflı Beyaz Dikdörtgen Dekoratif Yastık da yine hem fotoğraflı hem de kişiye özel olan hediyelerdendir. Bu yüzden de sevdiklerinizi mutlu edecek bir seçenektir. Bu ürünün üzerine istediğiniz bir görselin baskısını yaptırabilirsiniz. Dekoratif görünümlü bu yastık ile onun her zaman yanında olduğunuzu da hissettirebilirsiniz. Farklı modellerde üretilen, dilediğiniz mesajı yazıp isimlerinize yer verebileceğiniz bu yastıklardan istediğinizi seçebilirsiniz. Böylece sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz!

5-) Kişiye Özel Yıldönümü Resimli Led Lamba

Kişiye Özel Yıldönümü Resimli Led Lamba
Kişiye Özel Led Lamba

Evlilik yıl dönümü hediyeleri arasında kişiye özel olarak hazırlananlar da oldukça kıymetlidir. Mükemmel bir romantik hediye seçeneği olarak Kişiye Özel Yıldönümü Resimli Led Lamba‘yı seçebilirsiniz. Böylece en özel anlarınıza ait bir fotoğrafı sevdikleriniz için unutulmaz bir hediyeye dönüştürebilirsiniz.

6-) Kişiye Özel 12 Fotoğraflı Led Işıklı ipli Mandallı Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri:
İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri: Led Işıklı Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

Sevdikleriniz ile fotoğraflarınız hem daha şık görünsün hem de daha özel olsun ister misiniz? Kişiye Özel 12 Fotoğraflı Led Işıklı ipli Mandallı Ahşap Fotoğraf Çerçevesi sayesinde sevdiklerinize her gün sizi hatırlayacakları bir hediye verebilirsiniz! Hatırladıkça yüzünün gülümsemesini sağlayan, anıları bir araya getiren fotoğraf çerçevesi, iç ısıtan türden bir hediye seçeneğidir.

7-) Kol Saati, Cüzdan, Kartlık Hediyelik Seti

Polo Air Kol Saat Cüzdan Kartlık Hediyelik Set Kombin PL-0410E1
Hediye Seti

Şıklığa önem veren erkeklerin favori aksesuarlarından biri saatlerdir. Herkesin farklı bir zevki vardır saatler konusunda. Kimisi daha spor saatleri sever kimi daha klasik, kimi daha teknolojik… Hayatınızdaki insanın da saatlere karşı bir ilgili varsa Kol Saati, Cüzdan, Kartlık Hediyelik Seti doğru bir hediye! Saat, kartlık ve cüzdandan oluşan bu set sayesinde ona birden fazla hediye vermiş olursunuz. Ayrıca şıklığını tamamlayan parçalar ile onu mutlu etmiş olacaksınız. Farklı saat seçeneklerini Saat kategorisinden inceleyebilirsiniz. Ve onun için en iyisini tercih edebilirsiniz!

8- ) Kişiye Özel Baş Harfi Ben Hediye Kutusu

İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri
İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri: Hediye Kutusu

Kişiye özel hediyelerin yeri bir başkadır! Sevdikleriniz için özenle hazırlanan Kişiye Özel Baş Harfi Ben Hediye Kutusu, onun baş harfini taşıyan özel bir hediyedir. 1 adet hediye kutusu içerisinde 1 adet melek figürlü minik kar küresi, 2 adet özel tasarımlı fıstıklı Ülker sütlü çikolata, 1 adet gümüş renginde roller kalem, 1 adet kişiye özel tasarlanmış üzerinde baş harfinin olduğu mermer görünümlü ve gümüş tasarımlı defter, 1 adet gerçek sukulent çiçek (Mevsime göre değişkenlik gösterebilir.) ve 1 adet krom kupa bardak bulunuyor. Aynı anda farklı hediyeler ile yıl dönümüze renk katabilirsiniz. Ayrıca onun yüzünde kocaman gülümsemeler oluşmasını sağlayabilirsiniz!

9-) Kalp Kalbe Kek Buketi

Kalp Kalbe Kek Buketi
Bonnyfood Çeşitleri

İlk yıl dönümünde alabileceğiniz hediyeler arasında ona duyduğunuz sevgiyi kelimeler yerine lezzetli çiçek buketleriyle anlatabileceğiniz biliyor muydunuz? Kalp Kalbe Kek Buketi, 25 adet kakaolu kırmızı gül kek ve 14 adet pembe beyaz küçük kalp kek ile sevdikleriniz için özel olarak hazırlanan bir lezzet buketidir. “Seni Seviyorum” yazısı ile en derin duygularınızı kalbinizin tatlı sahibine aşk dolu, tarifsiz bir sürpriz yapmanıza yardımcı olur. Aşkınızı en tatlı şekilde anlatabileceğiniz BonnyFood çeşitlerini ilk yıl dönümü hediye seçeneği tercih edilebilirsiniz.

10-) Kucak Dolusu Aşk 25 Kırmızı Gül Buketi

İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri
İlk Yıl Dönümü için Hediye Önerileri: Çiçek

Çiçekler tabii ki yıl dönümü hediyesi denince mutlaka akla gelir. Çünkü çiçekler, her ana romantizm katan mükemmel hediyelerdir. Tek başlarına bir hediye olabilecekleri gibi “Acaba bu yeterli mi?” diye düşündüğünüz hediyelerinizi de zenginleştirmenizi sağlar. Gün içerisinde sevgilinizin ya da eşinizin iş yerine, eve Kucak Dolusu Aşk 25 Kırmızı Gül Buketi gibi çiçekler göndererek kutlamanızı erkenden başlatabilirsiniz. Akşamki buluşmanızda da onu elinizde bir buket çiçekle karşılamanız günü unutulmayacak bir hale getirir. En güzel yıl dönümü çiçekleri için Yıl Dönümü Çiçekleri kategorisine göz atabilirsiniz!

Bazıları kullanabilecekleri hediyeleri daha çok severken bazıları hediyeyi saklamayı severler. Bu yüzden de herkese hitap eden hediye stili farklıdır. ÇiçekSepeti’nde her zevke ve bütçeye uygun hediye seçeneklerini bulabilirsiniz. Bu ürünleri sevdikleriniz ya da kendiniz için kolayca sipariş edebilirsiniz. Hediyeniz ile birlikte iletilmesini istediğiniz notu da hediyenize ekleyerek hediyenizin anlamını artırabilirsiniz. Unutmayın; ÇiçekSepeti sizin ve sevdiklerinizin her zaman yanında!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir