Öğretmenler GünüHediye Önerileri

Kadın Öğretmene Alınabilecek 15 Öğretmenler Günü Hediyesi

Öğretmenler; öğrencileri için yeri geldiğinde büyük zorlukları aşan, sevdiklerinden uzak yerlerde mesleğini icra etmeye çalışan, öğrencilerini geleceğe hazırlamak için sürekli çalışan özel insanlardır. Eğer bugün hayata hazırsak bu öğretmenler sayesindedir. Tüm öğrencileri için emek sarf eden öğretmenlere teşekkür etmenin en güzel yollarından olan 24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm öğrencilerin ve tabii ki öğretmenlerin heyecanla beklediği bir gün. Bu yazımızda kadın öğretmene alabileceğiniz 15 Öğretmenler Günü hediyesini sizin için listeledik.

Dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra eden öğretmenler, yarının doktorlarını, avukatlarını, mühendislerini, mimarlarını, başkanlarını ve daha pek çok meslek grubunun yetişmesinde önemli bir rol oynarlar. Yetiştirdikleri her öğrencisine iyiyi, doğruyu ve sevgiyi aşılayan bu kıymetli insanlara bir teşekkür etmek için illa ki ilkokul veya ortaokul öğrencisi olmaya gerek yoktur. Sizin bugünkü olduğunuz yerde olmanıza katkısı olan öğretmenlerinize her yaşta teşekkür edebilir, onları unutmadığınızı hatırlatabilirsiniz.

Not: Kadın öğretmene alabileceğiniz 15 Öğretmenler Günü hediyesini hemen anlatmaya başlamadan önce listemizde olmayan binlerce çeşit hediye için ÇiçekSepeti’ni ziyaret edebilirsiniz.

1-) 925 Ayar Gümüş Şans Kolyesi
Şans kolyesi

Listemizin ilk sırasında 925 ayar gümüşten tamamen el işçiliği ile hazırlanan şans kolyesi var. Öğretmeninizin her taktığında sizi hatırlayacağı bu kolye hem tasarımı hem de şıklığı ile oldukça özel bir hediye olacaktır. Özel olarak kutusunda sunulan kolyeye istediğiniz notu ekleyerek öğretmeninize hediye edebilirsiniz.

2-) Lucky Seven Box Çikolata Kişiye Özel

Çikolata herkesi, her zaman mutlu eder! Öğretmenler Günü özelinde isme özel olarak hazırlanan 7 farklı paket içerisindeki Lucky Seven Box çikolata, öğretmeninizin her yediğinde yüzünde gülümseme oluşturacak. Set içerisinde fındıklı, üzümlü, bademli, kahveli, portakallı, leblebili ve çakıl çikolata çeşitleri bulunmaktadır.

Lucky Seven Box çikolata
3-) Kişiye Özel İsim Baskılı Not Defteri Tüylü Divit Kalem Mürekkep Seti
Tüylü Divit Kalem Mürekkep Seti

Yazmayı, okumayı, anlatmayı ve not almayı seven öğretmeniniz için tüylü divit kalem seti, farklı ve şık bir hediye olacak. Set içerisindeki tüy gerçek kuş tüyüdür ve suni deri kaplama not defterinin üzerine istenilen isim lazer baskı ile işlenmektedir.

Not: Bu özel set; kırmızı, kahverengi, pembe ve duman mavisi renklerinde sunulmaktadır.

4-) Polo Air Kol Saati ve Zirkon Taşlı Yaprak Bileklik

Öğretmeninizin şıklığına şıklık katacak bir hediye; Polo Air kol saati ve zirkon taşlı yaprak bileklik. Özel olarak tasarlanan hediye kutusunda gönderilecek bu hediye öğretmeninizin bileğine oldukça yakışacak ve her baktığında sizi hatırlatacak.

Kol saati ve yaprak bileklik seti

En kaliteli modeller için “En İyi Kadın Saat Markaları” sayfamıza göz atabilirsiniz.

5-) Sevimli Panda Gece Lambası
Panda gece lambası

Tatlı mı tatlı öğretmeniniz için sevimli mi sevimli bir hediye; panda gece lambası. Dünya üzerinde en çok sevilen canlılardan olan pandalardan esinlenerek tasarlanan bu gece lambası abs malzemeden üretilmiştir ve oldukça dayanıklıdır. Üzerinde on/off düğmesi bulunmaktadır ve 26 cm yüksekliğinde, 22 cm genişliğinde ve 21 cm enindedir.

6-) Çiçek Tasarımlı İsme Özel Kupa Bardak Kalemlik ve Anahtarlık Seti

Öğretmeninizin ihtiyaçlarına yönelik bir hediye almak düşüncesindeyseniz çiçek tasarımlı isme özel set tam olarak aradığınız hediye olabilir. Özel olarak tasarlanan kupa bardak sayesinde her içecek tükettiğinde öğretmeniniz sizi hatırlarken kalemlik ve anahtarlık hediyeleri unutulmaz olmanızı sağlayacak.

Çiçek tasarımlı kupa-kalemlik-anahtarlık seti
7-) M5 Akıllı Bileklik
Akıllı bileklik

Klasikleşen hediyelerden farklı bir hediye; M5 akıllı bileklik. Yüksek duyarlı dokunmatik ekranı sayesinde adım, kalori, mesafe, hava durumu, ateş ölçer, kalp hızı gibi fonksiyonları rahatlıkla takip edebilirsiniz. Ayrıca uzun süre hareketsiz kaldığınızda bileklik yavaşça titreşerek sizi uyarır ve sağlıklı bir yaşam için hareket etmeniz adına teşvik eder.

8 -) Le Color Akademik Ajanda

Öğretmenlerin çok seveceği bir hediye ile listemize devam ediyoruz. Akademik ajanda, yeni eğitim yılını daha planlı ve verimli geçirmenize yardımcı olmak için hazırlanmıştır. Bu ajanda sayesinde hem eğitim hem de kişisel hayatınızı yıllık, aylık, haftalık, günlük olarak planlayabilir ve çok daha verimli geçirebilirsiniz.

Akademik ajanda
9-) Just Polo Nubuk Omuz Çantası
Just Polo çanta

Kadınların olmazsa olmaz aksesuarı çantalar, öğretmenlerin de en çok tercih ettiği aksesuarlardandır. Just Polo, sadeliği ve şıklığı bir arada gösterdiği bu özel modeliyle her an için kullanışlı bir çanta sunuyor. Siz de öğretmeninize bu çantayı hediye ederek şıklığına şıklık katacak bir dokunuş yapabilirsiniz.

10-) Nostaljik Alaturka İstanbul Ahşap Radyo

Nostaljiyi, Retro ürünleri ve müziği seven öğretmenler için Alaturka İstanbul Ahşap Radyo oldukça şık bir seçim olacaktır. Çalışma masasında, evde ya da okulda nostaljik bir hava estirecek bu özel ürün üstelik isme özel olarak hazırlanmaktadır.

Ahşap radyo
11-) Papatya Temalı En İyi Öğretmen Türk Kahvesi Fincanı Çikolata
Papatya temalı en iyi öğretmen seti

En iyi öğretmen için en güzel hediye; papatya temalı en iyi öğretmen seti. Set içerisinde bir adet papatya desenli kolye, bir adet seramik Türk kahvesi fincanı ve 5 adet sütlü-bitter çikolata bulunmaktadır.

12-) Abajur Teraryum

Yaşam alanlarına güzellik ve farklılık katan teraryumlar, Öğretmenler Günü için harika hediyelerin başında gelmektedir. Eğer siz de öğretmeninize bir teraryum hediye etmek isterseniz özel olarak tasarlanan abajur teraryum tam aradığınız hediye diyebiliriz. Öğretmeniniz eminiz ki bu özel hediyeyi evinin en güzel köşesinde konumlandıracaktır.  

Abajur teraryum
13-) Siyah Kutuda Ayıcık ve Mini Nutella
Siyah Kutuda Ayıcık ve Mini Nutella

Sıradaki hediyemiz çok ama çok tatlı! Siyah Kutuda Ayıcık ve Mini Nutella hediyesi herkesi mutlu edecek bir hediye olacağından öğretmeniniz bu hediye karşısında o güzel gülümsemesini tutamayacaktır.

Not: Mini Nutella isme özel olarak hazırlanmaktadır.

14-) Lilyum Aranjmanı – Paşabahçe Vazoda

Öğretmenler Günü çiçeksiz olmaz! Siz de klasikten şaşmayım diyenlerdenseniz lilyum çiçeklerinin güzelliği ve zarafeti günün anlam ve önemine oldukça uygun düşecektir. Özel tasarım Paşabahçe vazoda sunulan 6 adet kokulu beyaz lilyum ile öğretmeniniz mutlu bir Öğretmenler Günü geçirecek.   

Lilyum aranjmanı
15-) Öğretmen Sözleri Kırmızı Güller Kek Aranjmanı
Öğretmen Sözleri Kırmızı Güller Kek Aranjmanı

Kadın öğretmene alabileceğiniz hediyeler listemizde sıra geldi son önerimize; Öğretmen Sözleri Kırmızı Güller Kek Aranjmanı. Bu özel aranjman lezzetli Bonnyfood ürünleriyle öğretmeninizin harika bir gün geçirmesi için hazırlandı. Üzerinde birbirinden eğlenceli ve neşeli öğretmen sözleri öğretmeninizin suratında kocaman bir gülümseme oluştururken lezzeti ile de asla unutamayacağı bir hediye olacak.

Kadın öğretmene alınabilecek hediyeler listemizde yer almayan seçenekler için Hediye kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Eminiz ki aradığınız o harika hediye ÇiçekSepeti’nde VarVar!

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir