Kadınlar GünüHediye Önerileri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları ve Kişiye Özel Hediyeler

Dünya Kadınlar Günü; vazgeçmeyenlerin, cesurca savaşanların, her türlü ayrımcılığa karşı duranların verdikleri özel çabayı hatırlamak ve onları onurlandırmak için kutlanan özel bir gün. Bu özel günde hayatınıza güzellik katan tüm kadınları mutlu etmek ve “Her zaman yanındayım.” demek için hediyeler alabilir, sürprizler yapabilirsiniz. Annenize, sevgilinize, eşinize, çalışma arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz Dünya Kadınlar Günü mesajları ve kişiye özel hediye önerileri bu yazımızda sizlerle.

2023 yılında güncellenmiştir.

Her kadın özeldir. Kimi ilk aşkınız, kimi çok sevdiğiniz anneniz, kimi en yakın dostunuz, kimisi ise olmadan çalışamayacağınız iş arkadaşınız… Sizin için özel olan bu kişilere olan sevginizi göstermek için bir gün yeterli olmasa bile onlara adanmış bu özel günde, ufak sürprizler yaparak onları mutlu edebilirsiniz.

Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Kadınlar Günü mesajları
Kadınlar Günü için sevdiklerinizi mutlu edebilecek mesaj önerilerimizi aşağıda bulabilirsiniz.
  • Sadece gülüyorsun ve dünya değişiyor. Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun… Gülümse, sadece bugün değil, her gün. :)
  • “Tek başınıza yürüyün ve çünkü kalabalıkta daha ileri gidemezsiniz.”  demiş bir bilge zamanında… Kendi yolunda azimle mücadele ettiğin için seninle gurur duyuyorum. Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.
  • Her şey bir kadınlar başlar; hayat, aşk, mutluluk ve aile… Hayatımda olduğun ve beni ben yaptığın için teşekkürler. Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun sevgilim!
  • Kadınların özel olduğunu ve onlara ne kadar teşekkür etsek az olduğunu söylemek için bir gün yeterli olamaz! Fakat bugün, dünyadaki her insanın hak ettiği için kadınları sevmesi ve takdir etmesi gerektiğini hatırlatıyor. İyi ki varsın, Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.
  • Güçlü, güzel, komik ve inanılmazsın… İyi ki seni tanıdım, Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun! Zekana ve gücüne hayran olmaktan asla vazgeçmeyeceğim. ;)
  • Hayat sanatsa, kadın bir şaheserdir. Kadın; güzelliğin, nezaketin, gururun, hassasiyetin, fedakârlığın ve saygınlığın somutlaşmış halidir. Kadınlar Günün kutlu olsun…
  • Kadınsız dünya, boyasız boş bir tuval gibidir. Sevgili kadınlar siz olmasaydınız dünya, donuk ve gri olurdu. Dünyaya mutluluk, neşe ve güzellik katmaktan asla vazgeçmeyin! Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

Yazımızda yer almayan farklı kutlama mesajları ve Kadınlar Günü ile ilgili sözler için Çiçeksepeti Kadınlar Günü mesajları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kadınlar Günü Hediyeleri: Kişiye Özel Hediyeler ve Hediye Setleri

Sevdiklerinizi yukarıda yazdığımız mesajlarla veya kendi hislerinizi anlatan özel bir mesajla mutlu edebilirsiniz. Fakat “Öyle tek mesaj atmakla olmaz, yanına güzel bir hediye, bir sürpriz eklemek daha hoş olur.” diyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlar Günü hediyesi için kişiye özel önerilerimize gelin beraber göz atalım…

1-) Güllü Cam Fanus

Kadınlar Günü mesajları ve hediyeler - özel tasarım cam fanus
Cam fanus üzerindeki aydınlatmanın kırmızı, beyaz, mavi, pembe, yeşil olmak üzere 5 farklı rengi bulunmaktadır.

Özel anlar, her zaman hatıralardan kalacak özel hediyelerle kutlanır. Beyaz gül cam fanus, üzerinde Kadınlar Günü özel mesajı ve LED aydınlatması sayesinde oldukça şık bir hediye olacak. Bu özel ürünü gece lambası olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca ortama farklı bir hava katmak adına dekoratif bir parça olarak değerlendirebilirsiniz.

2-) 3D Gece Lambası

Kadınlar Günü mesajları ve hediyeler - gece lambası
Kişiye özel gece lambası özel tasarım hediye kutusunda gönderilmektedir.

Annenizin, sevgilinizin veya eşinizin Kadınlar Günü’nü özel bir hatıra ile kutlamaya ne dersiniz? Kişiye özel olarak hazırlanan gece lambası üzerine dilediğiniz fotoğraf ve mesajı ekleyebilirsiniz. Böylece bu özel günü unutulmaz hale getirmiş olursunuz. Farklı renkler ile ışıklandırma sunan gece lambası; 7 farklı renk, 1 kalp atışı modu, 1 otomatik renk değişimi gibi özelliklere sahiptir.

3-) Çam Ağacı Dikim Seti

Kadınlar Günü mesajları ve hediyeler - ağaç dikim seti
Fidan dikimini nasıl yapacağınıza dair detaylı bilgiler set içerisinde yer almaktadır.

Kadınlar Günü hediyesi olarak farklı bir şey düşünüyor ama ne olacağını bulamıyorsanız, harika bir önerimiz var! Kişiye özel fidan dikim seti ile çevrenizi güzelleştirmeye ne dersiniz? Sevdiğiniz kişi, anneniz veya iş arkadaşlarınıza bu özel fidan dikim setini hediye ederek Kadınlar Günü’ne özel bir etkinlik gerçekleştirebilirsiniz.

4-) İsme Özel Makyaj Çantası

Kadınlar Günü mesajları ve hediyeler - makyaj çantası
İsme özel çanta, özel günler veya günlük kullanım için oldukça şık bir seçim olacaktır.

Kadınlar Günü mesajınızı kullanışlı bir hediye ile süslemek isterseniz, isme özel makyaj çantası tam olarak aradığınız ürün! Sevdiklerinizin ismine özel olarak hazırlanan çanta, 21 cm en ve 29 cm boyundadır. Son derece sağlam ve kaliteli kumaştan üretilmiştir.

5-) Kadınlar Günü Kek Buketi

Kadınlar Günü mesajları ve hediyeler - kek buketi
For My Woman kek buketi içerisinde 45 adet çikolata soslu truff bulunmaktadır. 

Boşuna dememişler “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım.” diye değil mi? Kadınlar Günü’nde sevdiklerinize özel BonnyFood lezzetleriyle unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. Örneğin, görselde yer alan For My Woman meyve sepeti gibi bir sürpriz herkesi mutlu eder.

6-) Kişiye Özel Kadınlar Günü Pembe Kupa Bardak

Kadınlar Günü mesajları ve hediyeler - kupa bardak
Bardak üzerindeki baskıda herhangi bir silinme, solma vs. olmaz.

Kişiye özel hediyeler arasında en çok tercih edilen ürünlerin başında kupa bardaklar yer almaktadır. Kupa bardaklar üzerine dilediğiniz tasarımı ve sözü ekleyerek sürprizini mükemmelleştirebilirsiniz. Örneğin, görselde yer alan Kadınlar Günü özel temalı kupa bardak günün anlam ve önemini anlatmakta oldukça başarılı. Üstelik çay ve kahve molalarında sizi hatırlatmak için birebir. Farklı tasarım ve modeller için kupa bardak sayfasına göz atmayı unutmayın!

7-) Kadınlar Günü Tasarımlı Hediye Seti

Hediye seti
Set içerisindeki ürünlerdeki baskılar, birinci sınıf baskı kalitesiyle sublimasyon baskı tekniğiyle hazırlanmaktadır.

Hediye konusunda “Onu mu alsam yoksa bunu mu, bu tek başına yeterli mi, yanına bir şey daha mı alsam?” gibi sorularla boğuşmayı sevmiyorsanız, en güvenli yol hediye setleri ile sevdiklerinizi mutlu etmektir. Kadınlar Günü için özel olarak hazırlanan hediye seti içerisinde isme özel kalemlik ve anahtarlık bir arada sunuluyor. Sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapmak için bu seti aklınızın bir köşesinde tutun.

8-) Kar Küresi ve Kolye Hediye Seti

Kar küresi ve kolye seti
Sevdiklerinize romantik bir Kadınlar Günü hediyesi verin; Kar Küresi ve Kalp Kolye Seti.

Sevdiklerinize şık ve estetik bir hediye arayışındaysanız, kar küresi ve kolye seti arayışınıza son vermenizi sağlayacaktır. Fanus kısmı kaliteli camdan üretilen kar küresi, ışıklı ve müzik çalma özelliklidir. Ayrıca sallandığında içindeki ışıkla birlikte büyüleyici bir görüntü sunar. Kalp tasarım kolye ise kararmaz zirkon taştan üretilmiştir. Ek olarak hediyenize güzel birkaç söz eklemeyi unutmayın.

9-) Çikolata Kutusu

Çikolata kutusu
Çikolata kutusu, 16 karışık speacial çikolata içermektedir

Çikolataya kimse “Hayır” diyemez değil mi? Sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapmanızı sağlayacak özel tasarım çikolata kutusu ile sevdiklerinizi mutlu etmeniz oldukça kolay. Üstelik bu hediye ile günlerinin tatlı geçmesini de garantilemiş olacaksınız. :)

10-) Kişiye Özel Hediye Kutusu

Hediye kutusu
Set içerisinde yer alan tüm ürünler özel olarak hazırlanarak gönderilmektedir.

Bir hediyeden daha mutlu eden bir şey varsa o da birçok hediyenin bir arada olmasıdır. Özel olarak tasarlanan hediye kutuları ile sevdiklerinizi mutlu etmek oldukça güzel bir duygudur. Bu kutular sayesinde aynı zamanda sevdikleri ürünlerin hepsini bir arada onlara verebilirsiniz. Kadınlar Günü için özel olarak hazırlanan bu hediye kutusu içerisinde 1 adet kupa, 1 adet beyaz French Press, 1 adet 50 gr. A Roastling Lab filtre kahve ve 1 adet mini buket çiçek bulunmaktadır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve kişiye özel hediyeler yazımızın sonuna geldik. Yazımızda yer almayan binlerce sürpriz kadınlar günü hediyesini, Çiçeksepeti mobil uygulaması veya web sayfası üzerinden bulabilir, uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz. Tüm kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun. :)

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir