Anneler Günü

Kardeşe/Ablaya Anneler Günü Hediyesi (10 Uygun Fiyatlı Öneri)

Hediye almak, bazıları için büyük bir keyifken bazıları için ise oldukça zordur. Ne alacaklarını ve nereden alacaklarını bir türlü bilemezler. Bir de hediye alınacak gün Anneler Günü gibi özel bir gün ise ve hediye alacağı kişi ablası veya kardeşiyse iş daha da zorlaşır. Çünkü canınızdan çok sevdiğiniz bu kişileri mutlu etmek için ince eleyip sık dokumanız gerekir. Bu yazımızda “Kardeşe/ablaya Anneler Günü hediyesi ne alınır?” sorusuna cevap veriyoruz. Hem de uygun fiyatlı 10 ürünle!

2021 yılında güncellenmiştir.

Bir seneyi aşan süredir hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen Koronavirüs hastalığı (COVID-19) nedeniyle sosyal izolasyon son derece önemli. Bu durumda tabii ki öyle çarşı pazar gezip hediye bakmanın imkansız hale gelmesi demek. Karantina sürecinde “Kardeşe Anneler Günü hediyesi ne alınır veya ablaya Anneler Günü hediyesi ne alsam?” diye kara kara düşünüyorsanız biraz rahatlayın. Çünkü ÇiçekSepeti binlerce çeşit ve uygun fiyatlı ürünle bir tık uzağınızda. Hemen mobil uygulama veya web sitesini ziyaret ederek uygun fiyatlarla hediyenizi seçebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Hediye Önerileri

Kardeşe/ablaya Anneler Günü hediyesi alarak onların yüzünü gülümsetmek isteyenler için hazırlanan listemize hemen başlıyoruz.

1-) Kupa

Kardeşe/Ablaya Anneler Günü hediyesi - kupa bardak
İsme özel olarak hazırlanan kupa bardak, kaliteli malzemesi sayesinde baskısında solma yapmaz.

Bazen annenizden bile daha çok annelik yapan birisi vardır. Hep mücadele halinde olsanız da size her zaman arka çıkan, arkanızı toplayan birisi… O kişi ablanızdan başkası değildir. Dünyanın en iyi annesi olan ablalar için Anneler Günü hediyesi olarak bu kupa oldukça iyi bir seçim.

Farklı tasarımlar için kupa bardak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2-) Ahşap Dönme Dolap

Kardeşe/Ablaya Anneler Günü hediyesi - fotoğraflı dönme dolap
Ahşap fotoğraflı dönme dolap üzerine istediğiniz fotoğrafları ekleyebilirsiniz.

Kız kardeşinizle olan anıların tadı bir başkadır. Beraber düştüğünüz, koştuğunuz, güldüğünüz bir sürü anı zihninizde dans eder durur onu düşündüğünüzde. İşte Anneler Günü’nde onun yüzünü gülümsetecek cinsten bir hediye önerimiz var; fotoğraflı dönme dolap. Birlikte olan anılarınızı kişiye özel hazırlanan bu ahşap dönme dolaba koyarak kardeşinize veya ablanıza hediye edebilirsiniz.

3-) Yüz Temizleme Cihazı

Kardeşe/Ablaya Anneler Günü hediyesi - yüz temizleme cihazı
Yüz temizleme cihazı sayesinde cilt bakımı yapmak artık daha kolay.

Kadınların bakımına ne kadar önem verdiğini bilmeyen yoktur. Cilt bakımı ise bakımlı olmanın ilk kuralı diyebiliriz. Kardeşe Anneler Günü hediyesi olarak alacağınız bu uygun fiyatlı yüz temizleme cihazı sayesinde cilt bakım rutinini daha kolay hale getirebilirsiniz. Silikonlu yumuşak yapısı sayesinde kullanılan cilt bakım ürünlerinin deriye daha iyi nüfuz etmesini sağlayan cihaz, ölü derilerin atılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda masaj modu sayesinde cildin sağlıklı ve pırıl pırıl görünmesini sağlar.

Farklı marka ve ürünler için cilt bakım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

4-) Papatya Karnavalı

Kardeşe/Ablaya Anneler Günü hediyesi - papatya
Papatya Karnavalı yüzde kocaman bir gülümseme oluşturacaktır.

Sevdiğiniz kişileri mutlu etmenin en etkili ve basit yöntemi olan çiçekler, hem bütçe dostu olması hem de birçok duyguyu anlatması nedeniyle tercih edilir. Bu durumdan yola çıkarak size önerimiz; Papatya Karnavalı! Anneler Günü geldiğinde kapısında özel fanus içerisinde papatyalardan oluşan bu hediyeyi gördüğünde kardeş veya ablanızın gözlerinin neşe dolu olacağını şimdiden hayal edebilirsiniz.

Anneler gününe özel en güzel çiçekler için “Anneler Günü Çiçek” kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Not: Hediyenize özel birkaç kelimelik not oluşturmayı unutmamanızı tavsiye ederiz.

5-) Ayıcıklı Siyah Mini Nutella Kutusu

Kardeşe/Ablaya Anneler Günü hediyesi - nutella kutusu
Tatlı mı tatlı bir hediye; Ayıcıklı Siyah Mini Nutella Kutusu.

Hediye seçimi yaparken uzun süredir devam eden pandemi koşullarını göz önünde bulundurmadan olmaz. Herkes baya sıkıldı… Bu nedenle tatlı sürprizler bu sıkıcı günlerde ilaç olacaktır. Tıpkı Ayıcık ve Nutella ile hazırlanan bu özel set gibi… Anneler Gününe tat katacak bu hediye aynı zamanda isme özel olarak hazırlanıyor.

6-) Kalp Ve Kar Taneli Kolye

Kar taneli kalpli kolye
Kalp Ve Kar Taneli Kolye şıklığınızı tamamlayacak.

Şıklığından ve stilinden taviz vermeyenler için tamamlayıcı aksesuarlar oldukça önemlidir. Anneler Günü hediyesi olarak alacağınız kalp ve kar taneli kolye, özel günlerde veya günlük hayatta her türlü kombinin tamamlayıcı parçası olur. Ayrıca 925 ayar gümüş olan kolye kararma yapmaz ve kaliteli zinciri sayesinde uzun yıllar kullanılabilir.

Şık ve stil sahibi kardeşiniz/ablanız için Anneler Günü Takı ve Aksesuar sayfasında birbirinden güzel aksesuar çeşitleri bulabilirsiniz.

7-) Kalpten Gelen Sevgi Kek Buketi

Kardeşe/Ablaya Anneler Günü hediyesi - kek buketi
Leziz BonnyFood buketi ile çikolata festivaline davetlisiniz.

Görüntüsü ile görsel bir ziyafet sunan Kalpten Sevgi Kek Buketi, lezzetiyle de asla unutulamayacak desek yeridir. İçerisinde bulunan 27 adet bitter çikolata kaplı, 4 adet kırmızı çikolata kaplı ve 4 adet çikolata kaplı kakaolu kek ile 1 adet kırmızı, 1 adet bitter ve 1 çikolata kaplı küçük kalp kurabiye ile sevdiklerinizin bu özel gününe tat katabilirsiniz.

Farklı tatlar ve aranjmanlar için BonnyFood sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

8 -) Çanta

Nakışlı çanta
Nakışlı omuz çantası, 22 x 18 x 12 ölçülerindedir.

Kadınlar bir yere giderken yanlarına alması gereken birçok eşya bulunur. Makyaj malzemeleri, cüzdan, bakım ürünleri, anahtarlar derken liste böyle uzar gider. Bu nedenle çanta hem bu ürünlerin taşınması hem de kombinlerin tamamlanması için oldukça önemlidir. Anneler Günü hediyesinde garantiye oynamak isterseniz nakışlı omuz çantası hediyesine hayır diyecek kimse olacağını sanmıyoruz.

Farklı marka ve modeller için kadın çanta sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

9-) Güneş Gözlüğü

Güneş gözlüğü
Duke Nickle Güneş Gözlüğü, yaz aylarının vazgeçilmezi.

Önceden sadece yaz günlerinde kullanılan ama artık hemen hemen her mevsimin vazgeçilmezi haline gelen güneş gözlüğü, harika bir tamamlayıcı aksesuardır. Tamamlayıcı aksesuar olmasının dışında ise güneşin zararlı ışınlarından gözlerinizi korur. Malum bahar aylarındayız ve yaz kapıda, Duke Nickle güneş gözlüğünü hediye seçenekleri arasına almamak olmaz. Kardeş veya ablanız sıcak yaz günlerinde gözlüğü kullandıkça sizi hatırlayacak ve mutlu olacaktır.

Farklı marka ve modeller için kadın güneş gözlüğü sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

10-) Avon Pur Blanca Set

Avon parfüm seti
Avon Pur Blanca, Anneler Günü için bulabileceğiniz en güzel hediyeler arasındadır.

Bahar ve yaz günlerinden bahsetmişken listemize son olarak parfüm ve deodorant eklemeden olmaz diye düşündük. Parfüm kokusu, insanları tanımlayan özel etkenler arasında yer alır. Çünkü koku hafızası diğer hafıza türlerinden daha keskindir. Sizinle bütünleşen bir kokuyu insanlar kolay kolay unutmaz. Bu nedenle parfüm seçimi oldukça önemlidir. Dünyanın en çok tercih edilen markaları arasında yer alan Avon tarafından özel olarak hazırlanan Pur Blanca; parfüm, deodorant, vücut losyonu ve roll on ürünlerinden oluşuyor.

Listemizde yer almayan binlerce hediye seçeneği için ÇiçekSepeti mobil uygulaması veya web sitesini ziyaret edebilir, uygun fiyatlı alışveriş keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Anneler Günü ile ilgili diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir