Hediye Önerileri

Kışın Sevdiklerinizin İçini Isıtacak Hediyeler

Sevdiklerimizi mutlu etmenin, onların yüzünü güldürmenin yollarından biri de tabii ki onlara çeşitli hediye almaktır. Sevgiliye, arkadaşa, doğum günü hediyesi, içimden geldi hediyesi derken çok çeşitli hediyeler seçmemiz gerekir. Bu yazımızda size bu konuda biraz yardımcı olmak istedik. Ve kışın sevdiklerinizin içini ısıtacak hediyeler neler, bir araya getirdik!

Sevdikleriniz için hediye seçimi yaparken birçok şeyi göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hediyeyi alacağınız kişinin yaşı, zevkleri, hatta burcu bile hediye seçimi yaparken dikkat etmemiz gereken konulardandır. Astrolojiyi pek hafife almamak gerek; birçok insan burçları üstünden yaşamını şekillendiriyor, karakter analizi yapıyor. Arkadaş sohbetlerimiz illa bir yerden gelip sonunda burçlara bağlanıyor.

Hediye alacağımız kişi bir çocuksa ona alınacak en güzel doğum günü hediyesi genellikle oyuncaktır. Sevgiliniz için hediye seçenekleri çok daha geniştir. Hayal gücünüzü ne kadar zorlarsanız zorlayın yine birçok imkansız olarak gördüğünüz hediye ÇiçekSepeti‘nde karşınıza çıkabilir ve sonsuz hediye seçeneklerinden birini seçip, mutlu edebilirsiniz! Arkadaşlarınız için hediye seçimi yaparken yine en güzel ve farklı ürünleri tercih edebilirsiniz. Bunun için ÇiçekSepeti’nin Hediye kategorisine göz atabilirsiniz. Klasik hediyelerden farklı olarak kişiye özel hediyeleri, BonnyFood çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Şimdi gelin, bu hediyelere biraz daha yakından bakalım!

Sevdiklerinizin İçini Isıtacak Hediyeler

1-) Aşkıma Hediye Kutusu (Ayıcıklı Hediye Kutusu)

Aşkima Hediye Kutusu (Ayicikli Hediye Kutusu)
Onun İçin Özenle Hazırlanan Aşkıma Hediye Kutusu (Ayıcıklı Hediye Kutusu)

Sevdikleriniz için romantik, farklı ve unutulmaz bir hediye arıyorsanız Aşkıma Hediye Kutusu tam size göre! Aşk dolu kupa, nefis bir çay ve çay süzgeci, I love you baskılı ayıcık… İşte bu kutu, bu ürünlerle ile hazırlanmış romantik kutu! Yani tüm sevdiklerinizi şaşırtmanızı sağlayacak özel bir kutu. Hayatınızın aşkı, hediye kutusundaki ürünlerin hangisine daha çok sevindiğine karar bile veremeyecek! Unutmayın; bir hediyeden daha çok mutlu edecek bir şey varsa o da birden fazla hediyedir. :)

2-) Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu Goldbeyaz Renk
Ayrıca Retro Ürünleri Sevenlere Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusunu Tercih Edebilirsiniz

Hafif retro havası ile sevdiklerinizi geçmişe götüren, dekoratif ve şık bir hediye seçeneği olarak atlı karıncaları tercih edebilirsiniz. Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu sevdiklerinizin içini ısıtacak hediyeler arasında yer alır. Zamansız hediyelerden biri olan müzik kutusu çeşitleri mükemmel hediyelerden biridir. Dekoratif, anlamlı ve romantik olan bu hediye ile siz de sevdiklerinizin yüzünü güldürebilirsiniz. Ayrıca onun iç ısıtan bir gülümsemesiyle siz de mutlu olabilirsiniz!

3-) Arkadaşa Dostuna Özel Hediye Kutusu

Arkadaşa Dostuna Özel Hediye Kutusu THK1001
Bitki Çayını Sevenlere, Arkadaşa Dostuna Özel Hediye Kutusu

Sıradaki hediye seçeneği her zaman yanınızda olan, dostluğuyla sizi mutlu eden o biricik arkadaşınız için! Arkadaşa Dostuna Özel Hediye Kutusu, cam suluk, metal bitki çayı demleme süzgeci, kokulu mum, bitki çayı, mis kokulu kolonya, el yapımı seramik kupa ve devamlı olarak kullanabileceğiniz şık ahşap kutu ile oluşturulmuş zengin bir hediye seçeneğidir. Şık ve çok amaçlı olan bu kutu ile dostunuzun içini ısıtabilirsiniz. Ayrıca onu çok mutlu edecek bir sürpriz yapabilirsiniz!

4-) Kişiye Özel 16 Fotoğraflı Ahşap Dönme Dolap  

Sevdiklerinizin içini ısıtacak hediyeler
Kişiye Özel 16 Fotoğraflı Ahşap Dönme Dolap 

Kişiye Özel 16 Fotoğraflı Ahşap Dönme Dolap sevdiklerinizin içini ısıtmak için tercih edebileceğiniz özel hediye seçenekleri arasındadır. Her bir karesi sevdiğiniz kişinin fotoğrafları ile ya da hep birlikte yaşadığınız unutulmaz anılar ile süslenmiş olan bu ürün, sevdikleriniz için çok değerli ve anlamlı bir hediyedir. 16 adet fotoğraf ve mesaj alanından oluşan, kişiye özel olarak hazırlanan bu ürünü siz de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz!

5-) Flowers Full of Elegance Çiçek Buketi

Flowers Full of Elegance
Göz Alıcı, Romantik ve Unutulmaz Bir Hediye: Flowers Full of Elegance

Çiçekler, sevdiklerinizin içini ısıtmanın, onların yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturmanın en romantik yollarından biridir. Özel kraft taşıma çantası içerisinde ahenkli içekler ile oluşturduğumuz Flowers Full of Elegance, en derin hislerinize bile tercüman olacak, onun kendini özel hissetmesini sağlayacak romantik bir aranjmandır. Büyüleyici ve hoş görüntüsü ile sevdiklerinizin unutamayacağı bir hediye olan bu çiçek yalnızca bir tık uzağınızda! (Aranjmanda yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır.)

6-) Lüks Cam Cezve ve Porselen Fincan Kahve Hediye Kutusu

Sevdiklerinizin içini ısıtacak hediyeler
Bir Fincan Kahvenin 40 Yıl Hatırı Olur Diyenlere Lüks Cam Cezve ve Porselen Fincan Kahve Hediye Kutusu

Sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bir diğer şık hediye: Lüks Cam Cezve ve Porselen Fincan Kahve Hediye Kutusu! Yeme-içmeyi ve geleneksel ürünleri çok sevenler için mükemmel bir hediye alternatifi olarak  2’li, mermer desenli fincan seti, cam cezve, Türk kahvesi, dekor kaktüs, yüksek kaliteli baskılı defter, seramik çerezlik ve 50 gram çakıl taşı şeker ile oluşturulan bu zengin kutuyu tercih edebilirsiniz. 40 yıl hatırı olan bir fincan kahve içmek isteyeceğiniz sevdikleriniz için bu hediye kutusunu kaçırmayın!

7-) Gülen Kalpler Kurabiye ve Truf Buketi

Gülen Kalpler Kurabiye ve Truf Buketi
Lezzet İle Her Zaman Yüzleri Gülümsesin Diye Gülen Kalpler Kurabiye ve Truf Buketi

12 Adet Çikolata Kaplı Tartalet Kurabiye, 51 Adet Çikolata Kaplı Kakaolu Truf Kek ve 6 Adet Kalp Kurabiye ile hazırladığımız Gülen Kalpler Kurabiye ve Truf Buketi, sevdiklerinizin içini ısıtırken onları ne kadar kadar çok sevdiğinizi de onlara anlatmanıza yardımcı olacak bir lezzet buketidir. Duygularınızı en tatlı şekilde ifade etmek, karşınızdakinin yüzündeki tebessümün sebebi olmak ve sevdiklerinizin kalplerini daha hızlı çarptırmak için herhangi bir zamanda onlara BonnyFood çeşitleri ile tatlı sürprizler yapabilirsiniz!

8- ) Deluxe Spesiyal Çikolata Hediyelik Kutu

Deluxe Spesiyal Çikolata Hediyelik Kutu
Damaklarda Mükemmel Bir Tat Bırakan Deluxe Spesiyal Çikolata Hediyelik Kutu

Deluxe Spesiyal Çikolata Hediyelik Kutu hem sevdiklerinizin ağzını tatlandıracak hem de içlerini ısıtacak hediyelerden biridir. Bu özel kutuda 10 çeşit spesiyal çikolata ve karışık draje yer alıyor. Bu lezzet, sevdiklerinizi tatlı bir sürprizle şaşırtmanızı sağlayacak bir hediyedir. Lezzetli çikolataların tadına bakmanın ve bu tatlı anı paylaşmanın tam sırası!

9-) Kalp Tutan Sevimli Peluş Ayı

Sevdiklerinizin içini ısıtacak hediyeler
Süürekli Sarılma İsteği Uyandıran, Kalp Tutan Sevimli Peluş Ayı

Peluş oyuncaklar her yaştan insanın sevdiği ve herkesi mutlu eden hediye seçenekleri arasında yer alır. 85 cm uzunluğundaki tatlı mı tatlı Kalp Tutan Sevimli Peluş Ayı, sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmasını sağlayacak mükemmel hediyeler arasında yer alır. Sürekli sarılma isteği uyandıran, yumuşacık görüntüsüyle iç ısıtan peluş ayıcıklar ile siz de sevdiklerinizin gününü güzelleştirebilirsiniz!

10-) Clap: Sevdiğin Ünlüler Aracılığıyla Video Mesaj Gönder!

Clap
Farklı Bir Hediye: Clap İle Sevdiğin Ünlüler Aracılığıyla Sevdiklerine Video Mesaj Gönder!

Sevdikleriniz için klasik hediyelerden çok farklı bir hediye arıyorsanız Clap tam size göre bir hediye! “Nedir bu Clap?” derseniz; Clap, sevdikleriniz ya da kendiniz için tercih edebileceğiniz, en sevdiğiniz ünlülerden kişiselleştirilmiş mesajlar alabileceğiniz bir uygulama. Farklı, ilginç ve unutulmayacak bir hediye arıyorsanız siz de Clap’i tercih edebilirsiniz! Clap ile ilgili ayrıntılı bilgiye Clap: Hayranı Olduğunuz Ünlüye Ulaşmanın En Keyifli Yolu yazımızdan ulaşabilirsiniz!

Peluş oyuncaklardan BonnyFood çeşitlerine, hediye kutularından çiçek türlerine kadar sevdiklerinizin için pek çok hediye var! Onların içini ısıtacak çok çeşitli ürünleri ÇiçekSepeti’nden kolayca satın alabilirsiniz. Farklı ödeme seçenekleri ve teslimat imkanlarıyla kolayca alışveriş yaparak sevdiklerinizin mutluluğuna ortak olmanın keyfini çıkarın. Ayrıca unutmayın; sevdiklerinizi ya da kendinizi mutlu etmek istediğiniz her anda ÇiçekSepeti yanınızda!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir