Hediye Önerileri

Kişisel İzinizi Bırakacak Ev Hediyeleri

Huzur kelimesinin karşılığı olarak karşımıza çıkar ev. İnsanın her ruh halini yaşayabileceği, en güzel ve en kötü anlarını geçirebileceği yegane mekan tabii ki evidir.

Sorunlardan sıkıldığımızda bazen çocukluğumuzdan bir çizgi film gelir gözümüzün önüne. Maceradan maceraya koşar Dorothy Oz Büyücüsü’nde. Yanında ona yardımcı olan dostları vardır her zaman. Fakat en sıkıntılı anlarında kendini güvende hissetme ihtiyacı duyar. İşte o zamanlarda kırmızı pabuçlarının topuklarını birbirine vurup “ev gibisi yoktur” der.
İtiraf edelim bazen hepimiz Dorothy’nin o kırmızı pabuçlarına sahip olmak isteriz. Daraldığımız ve içinden çıkamayacağımızı düşündüğümüz o zamanlarda topuklarımızı birbirine vurup, o sihirli cümleyi söyleyip evimizde olmak isteriz. Orada kimse bize zarar veremez. Orası bizim güvenli bölgemiz.
Bu yüzden oraya ait hissetmek, her köşesinde güzel anılar bırakmak isteriz. Emek veririz evimiz için. Duvarlarını kendimiz boyarız bazen. Eşyaları özenle seçer ve yerleştiririz. Sevdiğimiz insanları davet eder ve onların izlerine sahip olmaya çalışırız.

Fakat her zaman uzun yıllar aynı evde kalamaz insan. Yeni bir yere yerleşmek heyecanlı olduğu kadar hüzünlüdür de bu yüzden. O burukluğu yaşamayan yoktur. Biraz da bu yüzden yeni ev için daha fazla çaba harcamaya ve özen göstermeye çalışırız. Orayı da bir yuva yapmaya çalışırız bir an önce.

Yaşadığımız bu deneyimlerden biliriz ki çevremizde yeni eve sahip olan herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşar. Bu durumda onların hüznünü en aza indirmek ve yeni evlerini yuva yapmalarında yardımcı olmak için çabalarız. Yeni anılar birikene kadar oranın dört duvardan çıkmasını sağlayacak ve bir iz bırakacak en kolay küçük bir hediyeyle o evi şenlendirmektir. Elbette ilk olarak ihtiyaç dahilinde ev hediyesi seçmek istesek de, çoğu zaman ihtiyaçlar çoktan karşılanmıştır ve bize yapacak çok bir şey kalmaz.
Bu gibi durumlarda en sevimli, en güzel hediyeyi seçmek ister insan. Ama ne alacağına karar vermek belki den en zoru. “Ben hediye almaktan hiç anlamam” diyen bir insansanız işini daha da zor görünebilir, ama aslında değil. Sadece çiçek konusunda değil hediye konusunda da size ilginç öneriler sunuyor ciceksepeti.com. Belki hiç aklınıza gelmeyecek en orijinal ve en şık ev hediyeleri sizin için seçilip beğeninize sunuluyor.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir