Trend

En Çok Beğenilen 9 Kişiselleştirilmiş Takı Önerisi

Takılar, eski çağlardan bugüne popülaritesini hiç kaybetmemiş ve en yaygın kullanımda olan aksesuarlardır. Kıyafetlerin tamamlayıcı unsuru olan takılar aynı zamanda tarzınızı ortaya oymanıza da yardımcı olurlar. Bu yazımızda kişiselleştirilmiş takı önerisi seçeneklerini sizler için bir araya getirdik.

Boncuklar, deniz kabukları, deriler, değerli taşlar; altın, gümüş ya da platin gibi birçok farklı malzeme ile hazırlanan takılar aynı zamanda başkasına verilmek üzere alınan en favori hediyelerdendir. Bileklik, küpe, kolye, yüzük, halhal, hızma ve piercing gibi alternatifleri olan takıları kendiniz yapabilir ya da sevdikleriniz ve kendiniz için satın alabilirsiniz.

Herkesin takı zevki başkadır. Kimi rengarenk ve süslü takıları severken kimi sade takılardan hoşlanır. Bazı kişiler, moda olan takıları kullanmaktan hoşlanırken bazı kişiler ise yalnızca kendilerine özel olan takıları kullanmayı tercih ederler.

Bu yazımızda sizler için ÇiçekSepeti‘nde bulabileceğiniz, kişiselleştirilmiş takı önerisi seçeneklerini sıralıyoruz.

1 – Kişiye Özel 10 Fotoğraflı Pembe Kutu & Bulutlu Kartanesi Kolye

Kişiye Özel 10 Fotoğraflı Pembe Kutu & Bulutlu Kar Tanesi Kolye için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevdikleri için hem romantik hem de kişiye özel hediye arayanlar, en güzel fotoğraflarınız ile birlikte hazırlanan bu kolye tam da sizin istediğiniz tarzda bir hediye. 10 adet fotoğrafınızın hem üzerinde hem de içinde bulunduğu bu kolye setinde kar tanesi şeklinde ve üzerinde dilediğiniz adın yazabileceği bir bulut şekli var.

2 – Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Gümüş Kolye

fotoğraf kolye
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Bazen en sevdiğimizin yüzüne bakar da içimizden “Keşke seni her yere yanımda götürebilsem” deriz. Bu ne yazık ki mümkün değildir. Sevdiklerimizi bir kalem gibi her an cebimizde taşıyamayız ama fotoğraflarının çizili olduğu şık bir kolyeyi takarak her daim boynumuzda taşırken, kalbimizin üzerindelermiş gibi hissedebiliriz…

3 – 925 Ayar Gümüş Kişiye Özel Aşk Sarmalı Yüzük

isim yazılı yüzük
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Birine yüzük hediye etmek, ona çok değerli olduğunu vurgulamaktır. Yaşanan hislerin farklı ve benzeri olmadığını simgeler yüzükler. O yüzden evlenme teklifi esnasında yüzük verilir ya da sevgiliye verilen bir yüzük ona söz vermek anlamına gelir.

Üzerinde sizin ve sevgilinizin adının yazacağı bir yüzük, ona ne kadar özel ve önemli olduğunu hissettirebilmeniz için tercih edilebilecek güzel bir hediye seçeneği…

4 – Kişiye Özel Kolye 925 Ayar Altın Kaplama

isimli kolye
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Sevdiğimiz kişi veya kişileri hatırlatan takıları kullandığımız zaman onları hatırlarız. Bu çok motive edicidir. Özellikle takının üzerinde onları hatrılatan detaylar bulunuyorsa veya isim ya da fotoğrafları varsa, sanki nerede olursak olalım yanımızdalarmış gibi hissederiz.

Bu kişiye özel kolyede de en sevdiğiniz kişilerin, aile üyelerinizin ve sürekli sizinle olmasını istediklerinizin adlarını 25 karaktere kadar yazdırabiliyorsunuz.

5 – 925 Ayar Gümüş Kişiye Özel El Ayak İzi Kolye

Anne olmak insanın hayatını değiştirir. Yavrusunu kollarına alan bir anne için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Onun için, kendi nefesinden bile daha önemli bir nefes vardır artık. Yeni anne olan sevdikleriniz için son derece duygusal bir takı önerisi var sırada.

Rose kaplama gümüş kolye olan Kişiye Özel El Ayak İzi Kolye, beyaz zirkon taşları ile tamamlanmış ve kolye üzerine dilediğiniz isim yazılabilir halde ÇiçekSepeti‘nde sizleri bekliyor…

6 – Açılıp Kapanan Özel Tasarım Gümüş Kolye

Abartıdan uzak, şık ve manalı üstelik yalnızca size özel bir takı arıyorsanız, açılıp kapanan bu kolye tam da sizin istediğiniz gibi bir takı.

İki ayrı isim yazılabilir bölmesi olan bu kolye, 925 ayar gümüş olup altın kaplama renk ile hazırlanmış.

7 – Kişiye Özel Save The Date Takvim Kolye

Bazı tarihleri takvimlere kazıdığımız gibi aklımıza da kazırız. Onunla geçen her gün ayrı özeldir ama bir olmaya karar verdiğiniz, aynı hayata el ele devam etmeye karar verdiğiniz o an bir ömür hatırlamaya değerdir. Buna benzer unutulmaması gereken tarihlerde vardır. Mesela minik yavrunuzu kucağınıza aldığınız o an… Hayatınız boyunca unutmayacağınız göz göze gelme anı…

Özellikle yıl dönümleri ve doğum günleri için tercih edilebilecek bir takı olan Save The Date Takvim Kolye, en özel günleri ölümsüzleştirebileceğiniz bir takı önerisi…

8 – 925 Ayar Gümüş Altın Kaplama Kişiye Özel Sözlük Kolye

925 Ayar Gümüş Altın Kaplama Kişiye Özel Sözlük Kolye için buraya tıklayabilirsiniz.

Bazı kelimeler, sözlükte yazan tanımdan çok daha anlamlıdır. O kelimeler bir ömür kalbinizde ve sürekli boynunuzda taşıyabileceğiniz kadar özellerdir. En sevdiğiniz kişinin; anneniz, babanız, kardeşiniz, can yoldaşınız ya da sevgilinizin adının ve sahip olduğu o özel konumun anlamının yazılı olduğu sözlük kolyeler ile sevdiklerinize duygusal bir sürpriz yapabileceğiniz gibi kendinize de böylesi anlamlı bir hediye alabilirsiniz.

9 – Kişiye Özel Tasarım İsimli Gümüş Çift Küpe

Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Küpe takmayı çok seven kişilerin ortak özelliklerinden biri de küpesiz kendilerini eksik hissetmeleridir. Sanki bir çoraplarını giymemiş ya da ayakkabısını evde unutmuş gibi hisseder küpe fanları. Bu kişilerin her zaman kulaklarında bir küpe olur. Kimi süslü sever kimi sade. Kimi zaman şık olsun isterler kimi zaman da spor.

Spor tarzda aksesuarları sevenler için çok severek kullanacakları bir küpe var sırada. İstediğiniz ismi yazdırabileceğiniz bu küpeyi iki tekinin farklı olacağı isimler şeklinde de hazırlatabilmeniz mümkün.

Kişiselleştirilmiş takı önerisi, takı ve hediye önerilerimize buradan ulaşabilir, tüm ihtiyaçlarınız için her zaman Çiçeksepeti‘ni ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir