Hediye Önerileri

Kişiye Özel Doğum Günü Pastaları

Doğum gününde herkes kendini özel hissetmek ister. Pastalar o günü iyi geçirmenin ilk şartıdır. Hele işin içinde sürpriz bir partinin yanı sıra o kişiye kendini özel hissettirecek güzel bir pasta varsa o doğum günü unutulmaz günler arasındaki yerini alır.

Çocuklar için Eğlenceli Pastalar

Çocuklar için doğum günleri ayrı bir önem taşır. Onların yaşlanmak gibi bir derdi olmadığı için o günü neşe içinde geçirirler. Peki, çocuklarınızı mutlu etmek için onlara hayran oldukları çizgi film karakterleri veya süper kahramanlar temalı pastalar almaya ne dersiniz?

superman-tasarim-pasta-gp140-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Superman temalı pastalara hangi çocuk hayır diyebilir? Kız ve erkek çocuklar için farklı renklerde yapılan Superman temalı pastalar herkesi kendine hayran bırakıyor. Clark Kent sadece çocukların değil, aynı zamanda yetişkinlerin de gözdesi.

 

tom-ve-jerry-tasarim-pasta-gp154-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herkes bir dönem Tom ve Jerry‘yi izlemiştir. Ev kedisi Tom’un, fare Jerry ile olan mücadelesini anlatan çizgi film her çocuğun sevdikleri arasında yer alır. Sevdiği karakterleri pastasının üzerinde gören çocuklar sevinçten havalara uçacak.

İlginç Tasarımlı Pastalar

Sevdiklerinize doğum günlerinde sürpriz yapmak için ilgi alanlarına uygun ilginç tasarımlı pastalar alabilirsiniz. Bu pastalar partilerinizi daha eğlenceli kılacak ve herkes için ilginç bir gün olmasını sağlayacak.

basketbol-tasarim-pasta-gp133-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Basketbol tutkunları için tasarlanmış bu tarz pastalar ile sevdiklerinizin doğum gününü en güzel şekilde geçirmelerini sağlayarak onları mutlu edebilirsiniz. Mutlu bir gün olmasının yanı sıra unutulmaz bir anı olarak kalabilir.

doktorlara-ozel-tasarim-pasta-gp143-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Doktorlar için tasarlanmış bu tarz pastalar ile hem doğum günü olan kişinin hem de davetlilerin yüzünde bir gülümseme oluşturabilirsiniz. Kadınlar ve erkekler için farklı renklerde yapılabilen doktor temalı pastalar ile güzel sürprizler yapabilirsiniz.

smokin-ve-sapka-pasta-gp118-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Smokin ve şapka tasarım pasta erkekler için kutlamaların vazgeçilmezi olabilir. Sürpriz bir parti hazırlıyorsanız ve doğum günü çocuğu da smokin giyiyorsa bu tarz bir pastanın güne renk katacağı kesin.

Esprili ve Eğlenceli Kişiye Özel Pastalar

Özel gün pastaları artık çok çeşitli temalarda hazırlanabiliyor. Eğlenceli pasta sevenler de unutulmamış. Birbirinden eğlenceli temalarda pastalar hazırlatabilir kendinizi veya sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

yaz-kizim-butik-pasta-gp169-1-4

 

 

 

 

 

 

 

 

Türk sinemasının komik replikleri sizin pastanızı da süsleyebilir. “Yaz Kızım” butik pasta ile sevdiklerinize sürpriz yaparak doğum günlerinin daha eğlenceli olmasını sağlayabilirsiniz. Bu pasta film izlemeyi seven kişiler için farklı bir seçenek olabilir.

 

vecihi-geliyor-butik-pasta-gp168-1-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu repliği herkes hatırladı değil mi? Vecihi geliyor butik pasta sevdiklerinize yaş gününde kahkahalar attıracak. Doğum günü sahibi kendini özel hissedecek ve bu pasta unutulmazlar arasındaki yerini alacak.

Siz de kendinize veya sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatmak istiyorsanız ciceksepeti.com seçeneklerine göz atabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir