Hediye ÖnerileriBurçlara Göre Hediyeler

Kova Burcu Hediye Seçim Rehberi ve Hediye Önerileri

Hediye seçerken zorlananlardan mısınız, hobileri, mesleği ve bildiğiniz zevklerine göre hediye seçerken tıkandınız mı, o halde ona burcuna göre bir hediye almaya ne dersiniz? Veya hediye seçerken burcunun özelliklerinden yardım almaya. Bu yazımızda Kova burcu sevdikleriniz için hediye seçme konusunda sizi uzman yapmayı planlıyoruz.

Kova burcunda olan sevdikleriniz için hediye arayışına girdiyseniz çok doğru bir adrestesiniz. Size vereceğimiz birkaç tavsiye ile kova burcu sevdiklerinize tam da onların zevklerine göre hediyeler seçebilmeniz mümkün.

kova kadını
Görsel: elle.com

Kova burcu insanları 21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında doğan, hayal güçleri yüksek, ikna kabiliyetleri olduğu kadar ikna edilebilmeleri de güç kişilerdir. Gelin bu kişilerin özelliklerini ve nasıl hediyelerden hoşlanabileceklerini biraz inceleyelim. İşte kova burcu insanları için hediye alırken dikkat etmeniz gereken detaylar;

Kova Burçlarına Hediye Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

kova kadını
Görsel: pinterest

Kova burcu insanı, ikna kabiliyeti yüksek, ikna etmesi ise son derece zor bir kişiliğe sahiptir. Bu sebeple onun için alelade bir hediye seçmemelisiniz. Sorun yalnızca onun zevkine hitap eden bir hediye bulmak değildir, bir de bulduğunuz hediye hakkında yeterli bilgiye de sahip olmanızdır. Bu nedenle de sıradan bir hediye ile kova burcu insanını geçiştiremezsiniz. O aldığınız hediyeyi inceler, derinliğine iner, ne kadar işlevsel olup olmadığına bakar, ilk nerede, nasıl ve ne sebeple üretildiğini size bir bir anlatır. Eğer bu derinliğe siz sahip olmazsanız, hediye elinizde kalakalırsınız.

Kova burcu insanları oldukça esprili insanlardır, gülmeyi de güldürmeyi de çok severler. İnce bir espri anlayışları olduğundan esprilerini anlamayan insanları yakınlarında tutmazlar. Onlara esprili hediyeler alabilir, karikatürlerine güvendiğiniz bir çizerin kitabını hediye edebilirsiniz.

Kova burcu insanları maddiyata çok önem vermezler. Onları mutlu edecek hediyeler pahada değil düşüncede ağır olmalıdır. İnce düşünülmüş ve özenle seçilmiş olmalıdır.

Engel tanımaz bir hayal güçleri vardır. Ama gerçekçiliği ve akılcılığı da asla elden bırakmazlar. Bu sebeple onlara hediye seçerken duygusal anlamı kadar işlevselliğini de önem verirseniz fena olmaz.

Zeka ürünü elektronik ürünlere çok ilgisi vardır kova insanlarının, onlara bu tür hediyeler seçebilirsiniz, yüzü gülecek, sevinecektir. Ayrıca kova kadını da erkeği de aynı zevklere sahiptir. Çok dişi ve sevimli ürünler yerine karmaşık ve incelik gerektiren hediyeler onların daha çok dikkatlerini çeker.

Bir kova kadınına pırlanta alabilirsiniz, ona göre pırlanta maddi manevi derin değeri olan bir taştır. Size pırlanta işçilerinin hayatını uzun uzun anlatabilir, pırlantanın diğer taşlarla tepkimelerinden söz edebilir…

Kova Kadını

Kova burcu kadını için hediye seçerken aşırı hassas davranılmalıdır. Hisleri kuvvetli ve doğaya duyarlı olan kova kadını için hayvanlara zarar verilerek hazırlanmış bir hediye ceza gibi gelecektir. Ve de unutmamakta fayda var, kova kadını nezaketen hediyenizi beğenmiş gibi yapmayacaktır. O her zaman dobradır, gerçekçidir. Kalp kırmadan hislerini dile getirebilecek kadar da bu konuda uzmandır.

kova takım yıldızı
Kova Burcu Takım Yıldızı – Aquarius Constellation – Görsel: crystalinks.com

Kova kadını aynı zamanda evine düşkündür. Ona evi için güzel bir hediye seçebilirsiniz. Rengarenk tabaklar, özel tasarım bardaklar oldukça hoşuna gidecektir.

Kova kadını iş hayatında kuvvetlidir. İş hayatına yönelik bir hediye seçerek onu memnun edebilirsiniz.

Kova Erkeği

Kova burcu erkeği sürpriz konusunda zorludur. Çünkü kendisi fazlaca yaratıcı ve eğlencelidir. Bu sebeple beklentileri de yüksektir.

Yeni şeyler öğrenmeyi seven kova erkeği için hediye seçmek aslında çok da zor değildir. Eğitici, bilgilendirici ve aynı zamanda eğlendirici hediyeler seçebilirsiniz. Bilgisayar oyunları, keşfedebileceği maceralara kapılar açan hediyeler onu oldukça mutlu edecektir.

Enerjik kova erkeği eğer bir şeyden mutluluk duyuyorsa asla yorulmaz. Eğer sevdiği bir işte ise yorulmadan tutku ile yapıp başarılı olma sebebi budur. Ona kaliteden ödün vermeyerek iş hayatında kullanabileceği şıklıkta hediyeler seçebilirsiniz.

Hem kova kadını hem de kova erkeği mükemmelliği yakalayabilen ve karşısındaki kişilerden de bunu bekleyen kişilerdir. Bu nedenle bir kova insanına hediye seçerken en çok önemsemeniz gereken şey özgünlüktür. Hem duygusal anlamda kuvvetli hem de ince düşünülmüş bir hediye bulabiliyorsanız, mükemmel bir eş veya arkadaşsınız demektir.

kova burcu için çiçek
Görsel: Pinterest

Kova Burcu İçin Çiçek Seçimi

Kova burcu insanı zor ancak mükemmeldir. Bu sebeple çiçeği de standartların çok dışındadır. Kova burcunun çiçeği kardelendir. Tıpkı onun gibi zarif ve zor. Özgür, nadir ve elde edilmesi zor olan bu çiçek, adı gibi karları delerek çıkar. Havanın dayanılması en zor, sert zamanlarında hiçbir çiçeğin cesaret edemeyeceği bir şekilde çıkar gizemli koyundan. Özgüveni ile aynı kova burcunu anımsatır.

Eğer bir kova burcu kişisine çiçek alacaksanız, yine ilk önünüze geleni seçmemelisiniz. Ona mevsimi olmayan bir çiçek gönderirseniz, her çiçeğin bir mevsimi olduğunu ve gönderilecek çiçeğin mevsim çiçeklerinden biri olması gerektiğini size öğretmek için uzun bir konuşma yapabilir. Bu sebeple önce en sevdiği çiçeği öğrenmeye çalışmalı, eğer bulamıyorsanız güzel bir mevsim çiçeği tercih etmelisiniz. (Bizden tavsiye, o çiçeğin bakımına dair bilgi edinmeyi de unutmayın)

Not: Kova Burcunun Bilge Çiçeği Kardelen yazımızı okuyabilir, kova burcuna çiçek seçimi hakkında daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

Kova burcu insanını mutlu etmek zordur desek de, aslında gerçekten içinizden gelen sevgi dolu bir sözcük onu mutlu etmeye yeter, çünkü detaya inemeyeceği tek konu sevgidir, sevildiğini bilirse sizi sorgulamaz, sadece sever.

Aradığınız tüm hediyeler ÇiçekSepeti Hediye kategorisinde sizleri bekliyor. Hadi sevdiklerinizi mutlu edin… Tüm kova burcu sevdiklerimizin günü kutlu olsun!

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir