Trend

KOVA BURCUNUN BİLGE ÇİÇEĞİ: KARDELEN

Nice insanlar tanırsınız, siz konuştukça sizden bir şeyler öğrenir, nice başka insanlar tanırsınız bir de, onlar konuştukça siz ağzınız açık dinlersiniz. Öyle bilgece, öyle detaylı bilgilendirmeler yaparlar ki şaşarsınız, hatta bildiğinizden bile şaşarsınız, şüpheye düşersiniz. Önünüzdeki zeytini almak üzere çatalınızla tabağınıza uzanırken, size ilk çatal kullanımından, zeytinin ilk keşfine kadar onlarca bilgi sayabilir. Her konuda araştırmaya açıktır bu insanlar, bildiklerini de severek paylaşır.

Evet, çevrenizde varsa böyle insanlar, hemen burcunu sorun, size Kova burcu olduğunu, Kova burcunun ne kadar önemli bir burç olduğunu söylesin, hatta oradan astrolojiye de geçiş yapın, hangi gezegenin hangi burcu yönettiğini falan da öğrenin anında. Çünkü bir kova burcu insanı ile konuşuyorsunuz.

Bu burcun insanlarının bilgelikten kaynaklı bir çekicilikleri vardır, sempatik, esprili, had safhada zeki olmalarının yanında, çok net mesafeleri de vardır. Çok yaklaşamaz ama fazla da uzak kalamazsınız. Kendi çember alanında ilişkilerini istediği mesafede korumayı başarır, siz de hayran hayran onu izlersiniz. Kendi özgürlüklerine ve alanlarına çok düşkünlerdir, karışılsın istemezler. Bu nedenle de her türlü zorlukla genelde kendileri baş ederler, yardım kabul etmezler. Zaten çözüm yolunu en iyi bilen onlardır, geri kalanlar sadece kafa karıştırır.

image

Kova burcunun çiçeği de tıpkı sahibi gibi, özgür, zorluklara baş edebilen, bulunduğu yerde az sayıda bulunan, çok sevilen, beğenilen fakat elde etmesi çok zor olan kardelen çiçeğidir. Düşününce kardelenin aslında kova burcuna ne kadar yakıştığını anlayabilirsiniz. Kardelen havanın en sert, en zor olduğu zamanlarda hiçbir çiçeğin gösteremeyeceği cesareti göstererek karlar arasından çıkar, güzelliği ve dik duruşuyla büyüler. Kova burcu insanının da hayal gücü, zekası ve özgüveniyle altından kalkamayacağı zorluk yoktur. Bu nedenle bu çiçek kova burcu için türemiştir adeta.

image (1)

Kova burcu insanlarına çiçek alırken çok dikkatli olmalısınız, mevsimi ya da ortamı zamanımıza uymayan bir çiçek ile onun kapısına giderseniz, sizi bilgiç bir tavırla karşılayacak, hem mevsime hem de duruma uygun olmadığı hakkında sizi uzun bir konuşmaya tabi tutacaktır. Muhtemelen o sırada çiçek elinizde solacak, boynunu bükecek, bu sefer de “çiçek nasıl tutulmalıdır” hakkında bir seminerle karşılaşacaksınız. O nedenle, ona bir çiçek götürmeden önce hangi çiçeği sevdiğini, o çiçeği neden sevdiğini, o çiçeğin bakımının nasıl olması gerektiğini de öğrenin. En iyisi siz işiuzmanına bırakın, biz halledelim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir