Hediye Önerileri

En Sevdiğin İçecekle Birlikte Keyfini Çıkarabileceğin 7 Yenilebilir Çiçek

Çaylar demlensin, kahveler hazırlansın ya da serinleten içecekler bardaklara alınsın, bu yazımızda kendiniz için satın alabileceğiniz ve misafirlerinize ikram edebileceğiniz birbirinden lezzetli yenilebilir çiçek türlerinden bahsettik!

Sevdiklerimizden gelen leziz BonnyFood‘lar ile şımartıldığımız günler vardır. Lezzetli kurabiyeler, rengarenk kek buketleri ve meyve sepetleri ile özel günlerde bizi mutlu eden jestler ile karşılaşırız. Ancak favorimiz olan bu lezzetleri tatmak için hep özel günleri ya da birilerinin bide o lezzetleri hediye etmesini mi beklemek zorundayız? Elbette hayır! Siz de kahve keyfinizin tadını çıkarmak, evinize gelen misafirlerinize ikram etmek veya misafir olarak gittiğiniz evlere götürmek için yenilebilir çiçeklerden sipariş edebilirsiniz!

Doğadaki yenilebilir çiçekleri merak ediyorsanız; Hangi Çiçekler Yenilebilir? Gönül Rahatlığı ile Tüketebileceğiniz 10 Çiçek yazımıza göz atabilirsiniz!

1 – Kahvenin Ortağı: Trüf Kek Buketi

Truf kekler kahvenin yanına en çok yakışan tatlılardan biri. Yumuşak keki ile brownie ya da ıslak kek olarak adlandırılan ve hepimizin aşık olduğu o lezzetin farklı bir formda sunulan hali diyebileceğimiz Truf kekler, ÇiçekSepeti’nde birçok aranjman içerisinde bulunduğu gibi yalnızca truf kekler ile hazırlanmış yenilebilir çiçek aranjmanları da bulunuyor.

2 – Konu Komşu Çağrılsın, Çayın Yanında Gülen Kek ve Kurabiye Buketleri var!

Neşe dolu sohbetinize enerji katacak bir lezzetli önerimiz var. Misafirleriniz gelmeden önce sipariş verebileceğiniz ve en kısa zamanda sofranızdaki yerini alacak olan bu gülümseyen lezzetler, portakal aromalı çikolata ile kaplanmış kek ve kurabiye buketleri. gülümseyen lezzetler ile ile tatlı yiyip tatlı konuşabilir, konu konuyu açarken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyebilirsiniz.

Görseldeki ürünler için: 1. ürün, 2. ürün

3 – Vitamin Deposu: Meyve Sepeti

Her ikramın sonu bizde meyve ile biter malum. Özellikle yemek için bir misafir geldiyse gecenin sonu meyveler ile bağlanır. Peki meyveleri tabaklarda değil de çubuklarda ikram etmeye ne dersiniz?

Şık sofranıza yakışacak bir detay olan meyve buketleri için bir de önerimiz var: Dilerseniz eritmiş olduğunuz çikolatalar ve dövülmüş kuru yemişler ile de meyve servisinizi taçlandırabilir, hali hazırda çubuklara batırılmış olan meyve dilimlerini daha lezzetli ve gösterişli bir sunum ile ikram edebilirsiniz.

4 – Tatlı Bir İkram: Mutluluk Dağıtan Kek Buketi

Moralimiz bozulduğunda, mutlu olduğumuz bir anda, düşünüp düşünüp de işin içinden çıkamadığımız zamanlarda, kısacası hayatımızın her anında duyarız şu cümleyi: “Bir çay koy da içelim!”

Tüm modlarımıza uygundur çay. Sanki her şeyin çözümünü bize sunacak gibi. Kendi kendimize düşüncelere dalarken de sevdiklerimizle en güzel sohbetlerin içinde gülümserken de. Tüm bu anlarda çayınıza eşlik edecek lezzetli kek buketlerinden biri olan bu aranjman ile her anınız lezzetli ve neşeli olsun…

5 – Modunuzu Yükselten Atıştırmalık: Güldüren Tatlar Kurabiye Kutusu

Tatlısından tuzlusuna, yumuşağından kıtır kıtırına kurabiyeler her zaman içeceklerimize eşlik etmesi için tercih ettiğimiz atıştırmalıklardır. Özellikle fırından çıkan kurabiyelerin kokusu tüm evi sardığında… İşte o zaman ev bir yuva gibi kokar… Herkes için en az bir özel kurabiye vardır. Annelerin, anneannelerin, babanelerin veya teyzelerin hazırladığı, kendilerine özel bir kurabiyeleridir bunlar ve kendimiz mutfağa girip uğraşsak da aynı tadı elde edemeyiz. Bazen bunun için vaktimiz olmaz.

İşte bu gülen yüzlü kurabiyeler ile en sevdiğiniz lezzetler her daim birkaç tıklama ile kapınınızda. Çay, kahve, bitki çayı, salep ya da meyve suyu fark etmeksizin her içeceğe yakışan lezzetli kurabiyeleri afiyetle yiyebilirsiniz :)

6 – Masanızdan Eksik Olmamasını İsteyeceğiniz Çiçekler: Sevgi Çiçeği Kek Buketi

Çiçekler masaların en güzel dekorlarındandır; özellikle de yenilebiliyorsa!

Kırmızı gül şekli verilen kakaolu kekler ile hazırlanan lezzetli kek aranjmanları ile romantik sofralarınıza lezzet katabilir, misafirlerinize şık bir sunum yapabilir ya da sabah kahvelerinizin yanında afiyetle yiyebilirsiniz.

7 – Rengarenk Bir İkram: Renkli Kalpler Kurabiye Buketi

Rengarenk masalara yakışan rengarenk lezzetler var sırada. Diyet bozduran, kokusu ve lezzeti ile kendine çeken kurabiyelerin en büyük eksikliği sunumdur. Kurabiyeler genellikle düz bir tabak üzerinde servis edilir. Ancak özenle hazırladığınız kurabiyeler için bu sunum pek yakışıklı değildir. Kalp şeklinde hazırlanıp çubuklar üzerinde bir çiçek buketi gibi sunulduğunda ise en az lezzeti kadar iddialı olabilir.

Beyaz çikolata, frambuaz aromalı çikolata, bitter çikolata gibi farklı lezzetler ile renklendirilen bu kurabiye aranjmanı için buraya tıklayabilirsiniz. Tüm kek ve kurabiye aranjmanları için ise ÇiçekSepeti’nin lezzetli dünyasını incelemeyi unutmayın!

Şimdiden afiyet olsun! :)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir