Hediye Önerileri

MEYVELERİ HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Birbirinden leziz tatlarıyla hem hayatımıza neşe, hem de bedenimize sağlık katmaları yetmezmiş gibi, şimdi de yüzümüzü güldüren meyveler çıktı meydana!

image

Tasarımcılar yememiş içmemiş, meyveleri alıp şekilden şekle sokmuşlar, çok da iyi yapmışlar. O kadar eğlenceli, o kadar neşeliler ki insan yemeye kıyamıyor. Hoş gerçi bu meyveleri yemek için kendinizi kaybetmeden önce, her birinin üzerinde ne kadar çok emek olduğunu da hesaba katmalısınız.

image

Bazen ufacık bir bıçak darbesi, minicik bir kıvrım için saatler harcayabiliyorlar. Yani ustalar bu görmüş olduğunuz şekli verebilmek için bir hayli vakit ve emek harcıyorlar. Kimi balık olmuş, kimi köpek; kimi kuş olmuş kimi maymun.

image

Kah üzümden gözleriyle bize bakıyor, kah portakaldan kulaklarıyla bizi dinliyorlar, onların bu tasarım harikası görünüşlerine kıyıp da onları yiyebilir misiniz bilemiyoruz ama hem göze hem de mideye hitap ettikleri kesin.

image

Vitamin kaynağı meyvelerin, neşe kaynağı hayvanlara dönüşmesi elbette muhteşem görüntüler çıkarıyor ortaya. Ama yerken kendimi kötü hissederim ben diyorsanız, gelin Çiçek Sepeti’ nin meyve buketlerine göz atın. Hem gözünüzü, hem midenizi doyurun, üstelik içiniz rahat yiyin.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir