Hediye Önerileri

Sonbaharda Kahve Keyfini Arttıracak Muhteşem Kupa Bardaklar

Sonbaharın gelişi ve havaların hafiften soğumaya başlamasıyla birlikte sıcacık kahveler daha bir cazip gelmeye başladı. Tabii zaten bağımlısı olup güne kahvesiz başlayamayan ya da günü kahve ile bitirenler için pek değişen bir şey olmadı… Kahve içmek aslında bir alışkanlık gibi görünse de aslında bir nevi tatlı bir bağımlılıktır. Fakat bağımlısı olmayanlar içinde soğuk havalarda en çok tercih edilen içeceklerin başında gelir. Peki, kahve keyfini daha yukarı çıkarmaya ve birazda kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmaya ne dersiniz? Bu yazımızda sonbaharda kahve keyfini arttıracak muhteşem kupa bardaklar sizleri bekliyor.

Sonbahar günlerinde elinizde sıcak kahve ile beraber kitapların dünyasında kaybolmak ya da muhteşem bir filmin etkisiyle günü harika geçirmek gibisi yoktur. Mis gibi kahve kokusunun kupa bardak üzerinde tüten dumanı bu yazıyı okurken bile aklınızda canlandıysa siz de kahve severler arasındasınız demektir…

Gerçek kahve meraklıları tüm farklı türlerini, kahve çekirdeklerinin yetiştirme yerleri ve nasıl kavrulmuş olduğunu bile bilebilir. Fakat biz yine de en iyi kahve hazırlama yöntemleri ve ihtiyacınız olacak ürünleri anlattığımız Kahve Severlerin Sahip Olmak İsteyeceği Ürünler yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Konumuza dönecek olursak, en iyi kahve teknikleri ile kahvenizi hazırladıktan sonra bu keyfi daha yukarı çıkaracak muhteşem kupa bardaklar ve kahvenizi uzun süre sıcak tutacak termos bardak (mug) önerilerimizle sonbahar günleri çok daha güzel geçecek. O zaman başlayalım…

Our Adventure Mug Tasarımlı Gold Kupa
Our Adventure Mug Tasarımlı Gold Kupa

Gezmeyi, uzak diyarlara gitmeyi, hayal etmeyi ve serüveni sevenler için özel olarak tasarlanan Our Adventure Mug, sonbahar günlerinde sıcacık kahvenizi içerken planlar yapmanız ve hayaller kurmanız için muhteşem bir arkadaş olacaktır.

Sevimli Kedi Kupa
Sevimli kedi kupa bardak

Sevimli, cana yakın ve yeri geldiğinde biraz tembel; bazen herkes biraz kedi gibi hisseder… Hayvan severlerin gördüğünde pozitif bir enerji alacağı sevimli kedi tasarımlı bu kupayı ister kendiniz için alabilir, isterseniz de sevdiklerinize hediye ederek güzel bir gün geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Kobe Bryant Black Mamba Baskılı Kupa
Kobe Bryrant kupa bardak

Basketbol tutkunlarının bayılacağı ve efsane isim Kobe Bryant Black Mamba baskılı bu özel tasarım kupa, soğuk sonbahar günlerinde sıcak içecekleriniz için oldukça tarz bir seçim olacak.

Objektif Görünümlü Kupa Bardak
Objektif Görünümlü Kupa Bardak

Fotoğraf, bir sanat olmanın yanı sıra bir tutku ve bir yaşam biçimin dışavurumudur. Hayata bir kadrajdan bakmanın verdiği hazzı sevenler için o hazzı her zaman hatırlatacak oldukça tarz bir önerimiz var; çok fonksiyonlu objektif kupa bardak!

Star Wars Coffee Yeşil Kupa Bardak
Star wars kupa bardak

Sadece bir film değil artık bir uzmanlık alanı olan ve hayranları tarafından çok sıkı takip edilip figürleri ile koleksiyon yapılan Star Wars serisini kahve kupasında da görmek isteyenler için harika bir ürün; Star Wars Coffee Yeşil Kupa Bardak!

NASA Termos Kupa Bardak
Nasa kupa bardak

Uzay temasını sevenler için bu temada bir önerimiz daha var; NASA Termos Kupa Bardak. Kaliteli paslanmaz çelik malzemesi, hafif ve ergonomik yapısıyla arabada, yolda, kampta, dağda, tatilde, ofiste ve dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Londra Telefon Kulübesi Kapaklı Porselen Kupa Bardak
Londra kupa bardak

Londra’nın simgelerinden biri haline gelen kırmızı telefon kulübeleri hoş bir tasarımla kupa bardakta hayat buluyor. Londra telefon kulübesi tasarımlı bu özel kupa bardak sonbahar günlerinde sıcak içecekler içmek için oldukça tarz bir görüntü vadediyor.

Tebeşirli Kupa Bardak Chalk Mug
Chalk mug kupa bardak

Özel olarak tasarlanan tebeşirli kupa bardak Chalk Mug ile dilediğiniz notları kupa bardak modelinizin üzerine yazabilirsiniz. Çay, kahve gibi içeceklerinizi yudumlarken yazı tahtanız olacak bu ürün sayesinde iş veya okula giderken aile bireylerinize sabah notu bırakabilir, iş yerinde başkasının kupasıyla karışmadığından emin olmak için ince bir not düşünebilir ya da sevdiklerinize bir şeyleri unutmaması için hatırlatıcı bir çizimler yapabilirsiniz. Tamamen size kalmış :)

Ortaçağ Ejder Kupa Bardak
Ejder kupa bardak

Fantastik ve tarihi ögelere oldukça meraklı olanlar için muhteşem bir önerimiz var sırada; Ortaçağ Ejder Kupa Bardak. Özel olarak tasarlanan bu kupa ile ister sonbahar günlerinde sıcak kahvenizi yudumlayın, ister ev ya da ofisinize farklı bir hava katın… ;)  

Unicorn 3D Kupa Bardak
Unicorn kupa bardak

Unicorn, masallardan fırlamasına rağmen sanki gerçek hayatta varmışçasına sevilen bir hayali varlık ve özel süsmeler, tablolar, eşyalarda oldukça fazla kullanılıyor. Üzerinde gökkuşağı temasının da olduğu Mitolojik tek boynuzlu at, Unicorn tasarımlı 3 boyutlu kulpa sahip kupa ile sonbahar günleri artık çok daha renkli geçecek.

Thanos Kupa Bardak
Thanos kupa bardak

Marvel çizgi roman dünyasının karakterleri arasında yer alan Thanos’un filmde ve çizgi romanlarda kullandığı sonsuzluk taşları eldiveni oldukça fenomen bir figür. Bu özel figürden yola çıkarak tasarlanan Thanos kupa bardak ile farklı ve özel bir deneyim sizi bekliyor.

Siyah-Beyaz Yatay Yazılı Mug
Siyah-Beyaz Yatay Yazılı İkili Mug

Tatlı, sade ve oldukça şık tasarımlı siyah-beyaz yatay yazılı mug ile kahve içme keyfini bir üst seviye çıkarmak oldukça kolay. Üstelik ısısını uzun süre koruyacağından kahvenizi çok daha uzun sürede tüketebilirsiniz.

Sonbaharda kahve keyfini arttıracak muhteşem kupa bardaklar, kahve çeşitleri ve çok daha fazlası ÇiçekSepeti‘nde sizi bekliyor.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir