Hediye ÖnerileriÖğretmenler Günü

Öğretmenler Günü Hediye Önerileri: Öğretmenler Günü İçin Hediye Ne Alsam?

Kasım ayının sonu yaklaşırken “Öğretmenler Günü ne zamana denk geliyor?”, “Öğretmenler Günü için hediye ne alsam?” soruları da başlıyor. Biz de sizi bu arayıştan kurtarmak istedik. 2020 yılında salı gününe denk gelen 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlerinize ve öğretmen olan yakınlarınıza alabileceğiniz hediye önerileri ile karşınızdayız!

En kutsal mesleklerden biri sayılır öğretmenlik. Aynı zamanda öğretmenlere anne, baba, abla veya abi olma misyonunu da yükleriz çoğu zaman. Bu sebepledir ki öğretmenlerimiz ailemizden biri gibi olurlar zaman içerisinde. Ve yıllar geçse de, yaşımız ilerlese de unutulmazlar. 24 Kasım Öğretmenler Günü sayesinde hayatımıza dokunan o biricik öğretmenlerimize ufak da olsa içten bir teşekkür etme şansı yakalarız.

Öğretmenler Günü için tercih edilen bu hediye önerileri, öğretmenlerin hepsi için mutluluk verici bir detaydır. Her ne kadar tüm dünyanın etkisi altında olduğu bir virüse şahitlik etsek de, eğitim-öğretim zaman zaman öğretmenlerimizden uzakta yapılsa da her yıl olduğu gibi bu sene de hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından heyecanla bekleniyor. Dilerseniz siz de bu özel günü daha anlamlı bir hale getirmek için yazımızdaki hediye seçeneklerinden yararlanabilirsiniz!

Ayrıca, Mobil Uygulamayı hemen indirip bildirimleri açarak uygulamaya özel fırsatları yakalayabilirsiniz! Sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek her şey ÇiçekSepeti‘inde VarVar!

Öğretmenler Günü Hediye Önerileri

Tüm Özel Günlerde Tercih Edilebilen Çiçekler

Purple Beauty

Öğretmenler Günü hediyeleri arasında tabii ki ilk sırada mis gibi kokan, göz alıcı çiçekler var! Çiçekler, birçok özel günde tercih edildiği gibi Öğretmenler Günü’nde de her zaman en çok tercih edilen hediyelerin başında gelir. Aynı zamanda çiçekler hem kadın hem de erkek öğretmenler için tercih edilebilen bir hediye seçeneğidir. Öğretmeniniz için çiçek aranjmanları, teraryum çeşitleri ya da butik çiçekler seçebilirsiniz. Ayrıca Öğretmenler Günü temalı veya özelleştirebileceğiniz vazolu çiçekleri de tercih edebilirsiniz.

Hem Lezzetli Hem Şık BonnyFood Çeşitleri

Lezzetli Bir Mola Kek Buketi

Çiçekler olur da yiyebileceğiniz çiçek BonnyFood çeşitleri olmaz mı? ÇiçekSepeti’nin özenle hazırladığı yüzlerce çeşit yenilebilir çiçek aranjmanını Öğretmenler Günü hediyesi olarak gönderebilirsiniz. Öğretmenlere özel detaylarla süslü Bonnyfood çeşitleri sayesinde bu özel güne lezzet katabilirsiniz! Lezzetli kek buketleri ya da farklı çikolata kutuları sayesinde öğretmenler odasının en güzel hediyesi sizinki olacak!

Dekoratif Hediyeler

Öğretmen Kelime Anlamı Fincan Ve Kalemlik İkili Hediye Set

Sıradaki hediye önerimiz öğretmenlerinizin ister evlerinde isterlerse öğretmenler odasında kullanabilecekleri dekoratif hediyeler! Dekoratif hediyeler hem kullanışlı hem de şık hediye arayanlar için ideal seçeneklerdir. Üzerinde öğretmen tanımının yer aldığı ve kişiye özel olarak isimlendirilebilen bu bardak ve kalemlikten oluşan set gibi farklı dekoratif ürünleri de öğretmeniniz için hediye olarak tercih edebilirsiniz!

Takı, Saat ve Aksesuarlar

Papatya Gümüş Bileklik

Takı, saat ve aksesuar çeşitleri de Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerinize hediye edebileceğiniz hediyeler arasında yer alıyor. Okula adımını attığı anda rüzgar estiren, şıklığı ve güzelliği ile her zaman ön planda olan öğretmenler için çeşitli ürünler, tercih edebilirsiniz. Kolyeler, saatler, yüzükler, fularlar ya da çeşitli hediye setleri ile öğretmenlerinizin ya da öğretmen dostlarınızın bu özel günün kutlayabilirsiniz.

Teknolojik Ürünler

Dino Pembe Bluetooth Kablosuz Hoparlör - Mutlu

Belki alışılmadık ama, çok çeşitli teknoloji ürünleri de Öğretmenler Günü için tercih edilebilecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Bluetooth hoparlör çeşitlerinden akıllı saatlere, powerbank çeşitlerinden usb belleklere çok çeşitli ürünleri öğretmenleriniz için tercih edebilirsiniz. Bu tarz ürünler onlar için hem kullanışlı hem de farklı hediyeler olacaktır.

Parfüm Çeşitleri

Avon Soft Musk Wish of Love Perceive Set

Parfüm çeşitleri de Öğretmenler Günü’nde tercih edebileceğiniz hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Hem erkek hem de kadın öğretmenler için tercih edebileceğiniz çeşitli parfüm çeşitleri ile Öğretmenler Günü’nü kutlayabilirsiniz.

Kitaplar

Sabahattin Ali Seti - 8 Kitap

Kitaplar, bir öğretmene verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biridir. Öğretmenlerimiz sayesinde okumayı öğrenip çeşitli kitapları keşfederiz. Ve bu özel günde onlar için farklı, kütüphanelerine zenginlik katacak çeşitli kitapları onlara hediye edebiliriz. Ayrıca, öğretmenlik mesleğini yapan eşinize, annenize, babanıza, kardeşinize ya da arkadaşlarınıza da Öğretmenler Günü’nde çeşitli kitaplar hediye edebilirsiniz.

Bu özel günde siz de öğretmenlerinizi mutlu etmek için birbirinden güzel, indirimli ve lezzet dolu hediyeleri ÇiçekSepeti’nde kolayca satın alabilirsiniz. Ayrıca kolay ve indirimli alışveriş yapmanın keyfini çıkarırken sevdiklerinizi mutlu etmenin mutluluğunu da yaşayabilirsiniz! Unutmayın; sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edebilmeniz için ÇiçekSepeti her zaman yanınızda!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir