Kültür & Sanat

Online Çiçek Siparişi

Türkiye ve Dünya’da e-ticaret bu kadar gelişirken, başarılı girişimciler sayesinde büyüyen farklı bir kolu da var; Online Çiçekçilik. Eski zamanlarda çiçek göndermek için ne kadar uğraştığımızı hatırlayanlarınız vardır. Çiçeğimizi kendimiz çiçekçiye kadar gidip alırdık ya da adrese teslim çiçek gönderen çiçekçi arardık. Onu da bul bulabilirsen.
Gelişen ve yaygınlaşan internet ve e-ticaret sektörü ile sevdiklerimize çiçek göndermek artık çok kolay.Onları mutlu etmenin yolu sadece bir ‘tık’ uzağınızda. Bunun için yapmanız gereken Online Çiçek Siparişi hizmeti veren sitelerden birine girip siparişinizi oluşturup gönderiyi yapmak.
Birçok site online çiçek hizmeti veriyor, vermeye çalışıyor… Online çiçekçilik değilimiz zaman aklımıza tabii ki ilk gelen CicekSepeti.com oluyor. Kurulduğu günden bu yana verdiği hizmet ve başarılı kampanyaları sayesinde sektörün en önde olan sitesi olduğu gerçeğini herkes kabullenmiş durumda.
Diğer Online Çiçek Siparişi  verebileceğimiz sitelerini düşününce; 444cicek.com, cicek com, cicekmarket com akla gelen siteler…
Online çiçek hizmeti veren siteler arasında seçim yaparken dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var. Öncelikli olarak marka güvenilirliği geliyor. Çiçeğin zamanında ve düzgün teslim edilme garantisi de çok önemli. Çiçek aranjmanlarının çeşitliliği, özel günlere göre hazırlanmış çiçeklerin olup olmaması da dikkat edilmesi konular.
Sadece çiçek diyip geçmemek gerekiyor. Çiçek ile yapılan romantik bir jest, birçok şeyin başlangıcı olabiliyor. Jest yapmak istediğiniz birine ilk kez çiçek gönderiyorsanız, bu jestin hayal kırıklığına dönüşmesini istemezsiniz.
Doğum günü, yeni iş başlangıcı, geçmiş olsun ve daha birçok amaçla çiçek gönderimleri yapıyoruz. Online Çiçek Siparişi hayatımıza girdiğinden bu yana bizim için büyük bir kolaylık sağlıyor.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir