Kampanyalar

Otomobil Ürünleri ve Aksesuarları ÇiçekSepeti’nde VarVar!

Yol gezilerini sevenler, arabasıyla sık sık vakit geçirenler, sürekli yolda olanlar… Sıradaki yazımız tam size göre! Sürüşünüzü iyileştirmek, yolda geçirdiğiniz vakti daha keyifli ve konforlu bir hale getirmek isterseniz sizin için bir araya getirdiğimiz otomobil ürünleri ve aksesuar çeşitlerine göz atın!

İsterseniz iç mekanı temiz ve düzenli tutmak için, isterseniz hareket halindeyken cihazlarınızı şarj etmek ve akıllı telefonunuzu aracınıza bağlamak için veya arabada daha konforlu ve güvenli bir yolculuk sağlamak için sizi koruyacak çeşitli ürünler bulunur. Hemen hemen her arabanın kullanabileceği, araç içinde ihtiyaç duyulan, işinize yarayacak çok çeşitli ürünleri ÇiçekSepeti‘nde bulabilir, aracınız için keyifle alışveriş yapabilirsiniz! Siz de aracınızı en havalı ve kullanışlı araba aksesuarları ile süslemek istiyorsanız yazımızın devamına göz atın!

Otomobil Ürünleri ve Aksesuarları

1-) Araç İçi Kamera

Akıllı Araç İçi Kamera

Özellikle son zamanlarda araç kamerası konusunda birbirinden farklı çeşitli alternatifler bulunuyor.  Xiaomi 70Mai Pro Araç İçi Kamera, kullanışlı tasarımı ve sunduğu özellikleri sayesinde size bir araç kamerasından beklediklerinizden fazlasını sunuyor. Yüksek çözünürlüğe sahip olan bu kamera, barındırdığı farklı özellikleri sayesinde de sürüş güvenliğini artırmanıza yardımcı oluyor. Aracınızın etrafında olan biten her şeyi kaydeden Xiaomi 70Mai Pro, bir araca çarpmak üzereyken sizi sesli olarak da uyardığı için tehlikeli anlarda da koruyunuz haline gelecektir. Siz de hem güvenliğiniz hem de sürüş deneyiminiz için bu ürünü tercih edebilirsiniz!

2-) Araç İçi Telefon Tutucu

Araç İçi Telefon Tutucu

Hareket halinde olan bir araçta telefon kullanmanın tehlikeli ve yasak olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunula birlikte bazen telefonumuza aniden erişmemiz gerektiğinde onun gözümüzün önünde olması gerekiyor ve böyle zamanlarda kullanışlı bir Araç İçi Telefon Tutucu oldukça fazla işe yarıyor. Telefonu gözünüzün önünde tutmanıza yardımcı olan, tek elle kolayca kurulabilen bu ürün sayesinde siz de sürüş keyfini daha iyi yaşayabilirsiniz!

3) Oto Buzdolabı

Oto Buzdolabı

Yiyeceklerinizi her zaman yanınızda taşımak çok konforlu ve faydalıdır. 35.5 x 19 x 30.5 boyutundaki Oto Buzdolabı arabanıza kolayca sığabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ön veya arka koltukta, aracınızın kemer sistemi ile güvenli şekilde arabanızda bulundurabileceğiniz oto buzdolabı ile siz de istediğiniz her an yemeğinizi yanınızda taşıyabilir, kahvaltı ve öğle yemeği gibi zamanlarda evde hazırladığınız lezzetli ve sağlıklı yemekleri rahatça tüketebilirsiniz.

4-) Port Bagaj

Port Bagaj

Aracınızın normal bagaj kapasitesinin haricinde size ekstra bir alan sunan Port Bagaj ile seyahat etmek çok daha kolay! Siz de özellikle kamp yaparken ya da uzun seyahatlerinizde tanınıza alabileceğiniz ürünleri port bagaja yerleştirebilir ve bu sayede bagaj problemini hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Kalabalık ve çocuklu aileler için de oldukça kullanışlı olan port bagaj çeşitlerinden arabanız için en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

5-) Rüzgar ile Dönen Otomobil Kokusu

Otomobil ürünleri

Otomobil aksesuarları arasındaki sıradaki ürünümüz biraz daha farklı. Rüzgar ile Dönen Otomobil Kokusu, aracınızın içinin mis gibi kokmasını sağlayan, kullanışlı bir üründür. Rüzgar estikçe dönen pervaneleri ve ışığı ile arabada dekoratif bir görüntü oluşturan bu ürün ile yolculuk siz de eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Aracınız için havalı ve dekoratif olan bu ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

6-) Araç İçi Su Isıtıcı Termos Kupa Bardak

Araç İçi Su Isıtıcı Termos Kupa Bardak

Aracınız ile yaptığınız yolculuklar esnasında dilediğiniz şeyi, dilediğiniz sıcaklıkta tüketmenin hayalini kuruyor musunuz? O zaman siz de bazen sabah hızlı evden çıkarken yanınıza almak istediğiniz bir kahve, bazen güzel sıcak bir çorba içmek için Araç İçi Su Isıtıcı Termos Kupa Bardak kullanabilirsiniz! Termos özelliği sayesinde içeceğinizi uzun süre sıcak tutan, bardak tasarımında bir üründür. Özellikle kamplarda ve yolculuklarda tercih edebileceğiniz bu ürün sayesinde yolculuklarınız çok daha keyifli olacak!

7-) Ortopedik Araç Bel Yastığı

Otomobil ürünleri

Bazen uzun yolculuklar esnasında çok yorulabilir, konforlu bir seyahat yaşayamayabilirsiniz. Tam ortopedik tasarımı sayesinde belinizin tüm boşluklarını dolduran Ortopedik Araç Bel Yastığı, özellikle uzun süreli yolculuklar için ideal bir üründür.

Otomobil kullanan kişiler için ideal sürüş pozisyonu sağlayarak belin seyir halinde ortopedik olarak desteklenmesini sağlayan bu ürün ile siz de yolculuk ve sürüş keyfinizi daha iyi bir seviyeye yükseltebilirsiniz!

8- ) Koltuk Arkası Koruyucu Yıkanabilir Fileli Kılıf 

Araba Koltuk Arkası Koruyucu Yıkanabilir Kılıf Fileli Organizer

Koltuk Arkası Koruyucu Yıkanabilir Fileli Kılıf ile özellikle çocuklu yolculuklarınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Araba koltuk arkası koruyucu kılıf fileli cepli organizer, ihtiyacınız olan her şeye istediğiniz anda kolayca ulaşabilirsiniz. Arabanızın içinin daha düzenli olmasını sağlamak ve konforlu bir şekilde seyahat etmek isterseniz siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Araba içi düzenleyicilerden farklı temizlik ürünlerine, görüntü ve ses sistemlerinden yedek parçalara kadar çok çeşitli ürünleri ÇiçekSepeti’nin Otomobil Ürünleri kategorisinde bulabilirsiniz. Hızlıca sipariş verebileceğiniz, istediğiniz gün teslimat seçeneği ile teslimat tercihinizi değiştirebileceğiniz ÇiçekSepeti’nde alışveriş keyfini doyasıya yaşayın! Unutmayın; ÇiçekSepeti sizin ve sevdiklerinizin her zaman yanında!

İlginizi çekebilecek bazı yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir