Salon DekorasyonuEv & Dekorasyon

Salon Dekorasyonunu Değiştiren Orta Sehpa Modelleri

Evde vakit geçirmeyi sevenler için dekorasyon, son derece önemli ve üzerinde düşünülmesi gereken konulardan biridir. Soğuk kış günlerinde daha sıcak tonlarda, ortama sakinlik katacak ürünler aranırken yaz aylarında daha eğlenceli dekorasyon ürünleri ön plandadır. Mevsim ne olursa olsun değişmeyen şeylerin başındaysa orta sehpa modelleri yer alır. Siz de evinizi, salonunuzu güzelleştirmek için birbirinden modern, şık ve kullanışlı orta sehpaları yazımızda inceleyebilirsiniz!

Salonların en kullanışlı parçalarından biri olan orta sehpalar, aynı zamanda dekorasyonunun tamamlanmasını sağlar. Odaya bir karakter katan bu sehpalar, odanın karakterini değiştirebilir. Orta sehpaları kullanırken bazı ayrıntılara dikkat etmek, evinizi daha şık bir hale getirmenize yardımcı olur. Mesela orta sehpaları kullanırken;

  • Sehpayı rengarenk çiçekler ile süsleyebilirsiniz. Şık, modern ve kullanışlı bir vazonun içerisine yerleştireceğiniz çiçekler ile sehpanın havasını değiştirebilirsiniz. Çiçekler hem odaya renk katar hem de evde doğal bir görüntü oluşturmanıza yardımcı olur.
  • Kitaplar ile orta sehpa dekorasyonu yapabilirsiniz. Kitaplar ya da kitap şeklindeki düzenleyici kutular ile salona farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Böylece evinizin dekorasyonu aynı zamanda ilgi alanlarınıza dair ipuçları verir.
  • Mumları kullanarak orta sehpanın farklı bir havaya bürünmesini sağlayabilirsiniz. Bal mumu, renkli mumlar, dekoratif mumlar… Çok çeşitli mumlar ile şık bir ortam oluşturabilirsiniz. Ayrıca kokulu mumlar kullanarak ortamın havasını da değiştirebilirsiniz.
white and brown cat throw pillows on brown wooden armchair
Orta Sehpa Modelleri ile En Güzel Dekorasyonları Oluşturun
  • Orta sehpalar için farklı aksesuarlar da kullanabilirsiniz. Örneğin şık bir tepsiyi, renkli objeleri ya da kaseleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede ortamda zıtlık oluşturacak ürünler kullanmış olursunuz.
  • Hasır sepetleri de orta sehpalar ile birlikte, şık bir dekorasyon için tercih edebilirsiniz. Sehpaların üstüne sepet şeklindeki hasırları yerleştirebilir ya da sehpaların alt kısmında depolama alanı olarak hasırları kullanabilirsiniz.
  • Klasik orta sehpa modellerinin yanı sıra renkli, seramik ya da cam sehpaları da tercih edebilirsiniz. Böylece klasik salon tasarımlarından uzaklaşıp daha modern ve özgün dekorasyonlar oluşturabilirsiniz.

ÇiçekSepeti’nde online olarak inceleyip kolayca satın alabileceğiniz orta sehpa modellerini ayrıntılarıyla incelemeye başlayalım!

Orta Sehpa Modelleri

1-) Safir Orta Sehpa

APOLLON ORTA SEHPA BEYAZ SAFİRMEŞE
Şık ve Kullanışlı Orta Sehpalar ile Salonunuzu Yenileyin! Safir Orta Sehpa

İlk önerimiz, klasik tarzdaki sehpalardan biri olan suntalam bir sehpa. Bu tarz orta sehpa modellerini hem klasik hem de modern tarzda döşenmiş salonlarda kolayca kullanabilirsiniz. Katlı oluşu sayesinde aynı zamanda ortalıkta bulunan eşyaları depolamanızı sağlayan sehpa, görüntüsüyle de dekorasyonu tamamlar. Ayrıca sehpanın üst kısmını farklı ögeler ile süsleyebilirsiniz. Vazolar, desenli kaseler, kitaplar, saksıda çiçekler… Tüm bu ürünler sayesinde hem ortamın görüntüsünü değiştirebilirsiniz hem de evinizi daha toplu hale getirebilirsiniz!

2-) Lia 2’li Cam Orta Sehpa

Orta sehpa modelleri
Evinize Modernlik Katacak Sehpaları Keşfedin! Lia 2’li Cam Orta Sehpa

Sıradaki orta sehpa modeli biraz daha farklı olarak cam ve metalden oluşuyor. Ayrıca bu modelde bir değil iki farklı boyuttaki orta sehpa bir arada bulunuyor. Cam sehpalar, kullanım açısından biraz riskli gibi görünseler de aslında gayet kolay bir kullanıma sahiptirler. Alt kısımları genellikle boş olan sehpaların üst kısımlarını süsleyerek hoş görüntüler oluşturabilirsiniz. Cam sehpalar salonlara modernlik katar. Hatta sehpaların üzerinde yerleştireceğiniz aksesuarlar ile bu modern havayı çok daha üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Zevkinize göre renkli camlardan oluşturulan sehpaları ya da klasik modelleri tercih edebilirsiniz!

3-) Özel Tasarim Jüt Orta Sehpa

Orta sehpa modelleri
Farklı Tasarımlara Sahip Sehpalar ile Evinizi Değiştirin! Özel Tasarim Jüt, Kendir Halat Ip Hasir Dekoratif Orta Sehpa, Doris Dekor Ev

Farklı, bohem ve her eve uyum sağlayan jüt orta sehpalardan birinde şimdi sıra. Hem puf gibi görünen hem de bir sehpa görevi gören bu ürün, evinizde keyifle kullanabileceğiniz ürünlerden. Evinizin salonunda çok şık bir görüntü oluşturacak bu sehpayı ayrıca bahçede ve ofislerde de kullanabilirsiniz. İsterseniz sehpa olarak isterseniz dekorasyon ürünü olarak isterseniz de puf olarak bu ürünü kullanabilirsiniz. Ürünü orta sehpa olarak kullandığınızda üzerini farklı dekorasyon ürünleri ile de süsleyebilirsiniz.

4-) Mermer Orta Sehpa

Orta sehpa modelleri
Salon ve Çalışma Odalarına Şıklık Katacak Orta Sehpa Modelleri, Mermer Orta Sehpa

Şimdi, farklı bir tasarıma sahip olan mermer masayı tanıtalım! Mermer orta sehpalar, klasik ve tarz bir salon tasarımı oluşturmanıza yardımcı olur. Ağır görünümleriyle ortamın havasını değiştiren mermer sehpaları tercih ederek salonunuzu ya da çalışma odanızı değiştirebilirsiniz. Çizilmeye karşı dayanıklı olan mermer masalar, aynı zamanda kolayca temizlenebilir olmalarıyla da tercih sebebidir. Birkaç farklı katı bulunan sehpalar, salonun ortasında şıklıkla birlikte düzen oluşmasını da sağlar. Ayrıca tek katlı orta sehpaları da tercih ederek minimal görüntüler oluşturabilirsiniz. Orta sehpanızın üzerini boş bırakabileceğiniz gibi çeşitli dekoratif ürünlerle de sehpanızı süsleyebilirsiniz!

5-) Pleksi Sehpa

pleksi sehpa
Orta Sehpa Modelleri ile Şık ve Modern Salonlar! Pleksi Sehpa

Ve son olarak, oldukça farklı bir tarza sahip olan pleksi sehpa modellerinden bahsedelim. Pleksi sehpalar, diğer orta sehpa modellerine göre daha modern bir görüntüye sahiptir. Farklı renk ve modellerde üretilebilen sehpalar arasından tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz. Pleksi kolay çizilebilen bir malzeme olduğu için ürünü kullanırken daha dikkatli olmanız gerekir. Sert ya da keskin cisimleri pleksi sehpaya koyarken dikkatli olmanız, sehpanın daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Evinizin her alanında kullanabileceğiniz, evinizi güzelleştirecek ürünler ÇiçekSepeti’nde sizi bekliyor! Mobilyalardan halılara, aksesuarlardan sehpalara çok çeşitli ürünleri online olarak keşfedebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatlar ve farklı ödeme seçenekleri ile dilediğiniz her şeyi ÇiçekSepeti’nden hemen kolayca satın alabilirsiniz!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir