Anneler GünüBabalar Günü

SEBEPSİZ ÇİÇEK GÖNDERİLİR Mİ?

İnsanlar bazen nedensiz ya da sebepsiz sevdiklerini mutlu etmek isterler.  Bunun içinde bir neden gerekmez aslında sadece içimizden gelen bir sevgi göstergesi olabilir.

 Yaşamın kaynağı sevgi mutluluk hatırlanmak dostluk kimi zaman paylaşmaktır. Sadece özel günlerde hatırlanmak değil de sıradan bir günde bile aklında olduğunu göstermektir.

Hatırlanmak güzel şeydir; Sizde hatırlanmak istemez misiniz?  

Tabi ki her insan hatırlanmaktan ve sevilmekten hoşlanır. Küçücük kalbimizdeki sevgi sınırını kavrayabilmek gerçekten de zordur. Ona bir sürü sevgi sığdırırız. Ama hiçbir zaman tamam artık burada yer kalmadı dediğini duymayız. Düşünsenize kalbinizin her bir köşesi farklı bir sevgi türüyle dolu. Anne baba sevgisi, kardeş sevgisi, arkadaş sevgisi, hayat sevgisi ve en önemlisi hayat eşi ya da sevgilimize duyduğumuz sevgidir.

İşte bu güzellikler paylaşılamaz onların özel olduğunu hissettirmek isterseniz. Sizde bir neden aramadan çiçek gönderebilirsiniz. Düşünün küçük bir buket bile onu nasıl mutlu edecektir. Çiçek en anlamlı ve duygu yüklü armağandır. Güzellikleri ve kokusuyla insana huzur verici bir yanı vardır.

Mesafeler mutlu etmeye engel değil

Eğer Sevdiğiniz kişilerden uzaktaysanız sizden gelecek bir çiçek onları çok mutlu edecektir. Düşünüyor ve bunun için zamanınız olmuyorsa sevdiğiniz kişileri mutlu etmeye aracı olacak online çiçek sipariş siteleri de vardır. Sadece sipariş vermeniz yeterli. Sevdiğiniz insanları mutlu etmek ve yüzünde bir tebessüm oluşturmak bu her şeye değer sizce de öyle değil mi?

 

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir