Sevgililer GünüHediye Önerileri

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alınır? Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri

Sevgililer Günü’nde hediyelerle sevdiğinizi mutlu etmek kadar güzel bir şey yoktur. Fakat bu günü sadece kadınlar önemsiyor gibi düşünüyorsanız, büyük bir yanılgı içindesiniz demektir. İlişki iki kişiliktir ve erkeklerde yapacağınız sürprizleri, vereceğiniz hediyeleri merakla bekler. Tabii erkeklerin hediye anlayışı ve beklentileri kadınlara göre biraz daha farklıdır. Bu nedenle “Erkek sevgiliye hediye ne alınır?” diye düşünmeniz oldukça doğal. Bu yazımızda erkeklere alınabilecek Sevgililer Günü hediyeleri hakkında önerilerde bulunurken aynı zamanda hediye seçiminin püf noktalarını anlatıyoruz.

2022 yılında güncellenmiştir.

Aşkta her şey müşterektir. Fakat kadın ve erkeğin farklı düşünce şekilleri ile beklentileri olduğu da bir gerçektir. Bu nedenle erkeklerin çok romantik hediyelerden hoşlanmadığını, Sevgililer Günü‘nde hediye beklemedikleri gibi genel bir kanı oluşmuş olabilir. Fakat bilmeniz de fayda var ki bu kanı oldukça yanlıştır. Kadınlar gibi erkeklerde değerli olduklarını hissetmek ister. Hediye ve jestler onları da oldukça mutlu eder. Şimdi aklınızda hemen “Ne alsam mutlu olur, nasıl bir Sevgililer Günü hediyesi ile sevgilimi mutlu edebilirim?” soruları dolanmaya başladı değil mi? O zaman lafı çok uzatmadan önce hediye seçiminin püf notları hakkında birkaç küçük tüyo verelim:

Erkeklere Hediye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hediye seçiminde dikkat edilmesi gerekenler
Erkeklere alınabilecek Sevgililer Günü hediyeleri hakkında tüyoları aşağıda bulabilirsiniz.
  • Erkekler genelde ihtiyaçlara yönelik hediyeleri daha çok sever. Fakat konu Sevgililer Günü olduğundan direkt ihtiyaca yönelik değil de, sevgilinizin hayat kalitesine katkıda bulunacak hediyelere yönelmeniz faydalı olacaktır.
  • Alacağınız hediyenin kendi zevkinize değil, sevgilinizin zevkine uygun olmasına dikkat edin. Ne de olsa verdiğiniz hediyeyi kullanacak olan sevgiliniz değil mi?
  • Renk, özellik, tasarım içeren hediyeler alırken çevresinden ve ailesinden tüyolar almanız faydalı olacaktır. Özellikle beden konusunda emin değilseniz, kullandığı ürünlere göz atabilirsiniz.
  • Herkesin istediği, almaya heves ettiği bir şeyler illa ki vardır. 14 Şubat gelmeden önce bu tarz tüyoları kovalamanız faydalı olur. Çok istediği bir şeyi farkında olmadan hediye etmeniz, bu özel günü daha da özel kılacaktır.

Erkek Sevgiliye 14 Şubat’ta Ne Alınır?

Erkeklere 14 Şubat'ta ne alınır?
Aşağıda yer alan öneriler, Sevgililer Günü hediyesi hakkında fikir sahibi olmanız için size yardım edecektir.

Hediye seçimi tabii ki sizin beğeninizle alakalı fakat ne seçerseniz seçin, hayatınızın aşkına küçük bir hediyeyi çok görmeyin! Emin olun o, şimdi size hediye seçmek için çok daha büyük bir uğraş veriyor.

1-) Parfüm

Erkek sevgiliye hediye - parfüm

Erkekler genel olarak parfüm konusunda oldukça hassastır. Bu yüzden parfümleri biraz karakteristik olur. Yani her erkeğin kendine ait bir kokusu vardır ve pek değişikliğe gitmek istemez. Bu durum, hediye seçerken hem iyi hem de kötü olabilir. Eğer sevgilinizin hangi parfümü kullandığını biliyorsanız, yeni bir parfümle onu sevindirebilirsiniz. Hele ki parfümü azalmış ve yenisini almayı düşünüyors, bu hediye onu oldukça mutlu edecektir. Fakat yeni bir parfüm arıyorsa bizim önerimiz; Calvin Klein Be. Bu özel parfüm ferah, zarif ve gizemlidir. 

2-) Fotoğraf Makinesi

Erkek sevgiliye hediye - fotoğraf makinesi
Her anı “o anda ” yakalamak isteyenlere; İnstax Mini.

Zaman akıp gider. Fakat birlikte geçirdiğiniz güzel anlar her zaman sizinledir. Bu güzel anları fotoğraflayarak saklamak, o anları istediğiniz her an tekrar yaşamanıza yardımcı olur. Eğer sevgiliniz fotoğraf çekmeyi seviyor veya yeni bir hobi edinmek istiyorsa ona bir fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz. Bizim bu konudaki tavsiyemiz; Fujifilm İnstax Mini.

3-) Akıllı Saat

Erkek sevgiliye hediye - akıllı saat
Akıllı saat, formda ve sağlıklı bir yaşam için en iyi yardımcınız olacak.

Saat, hemen hemen herkesin aklına ilk gelen hediyeler arasında yer alır. Fakat bizim önerimiz bunu bir adım ileri taşımanız yönünde. Sağlıklı, fit ve zinde bir yaşam için spor yapmak olmazsa olmazdır. Spor yapmayı seven bir sevgiliniz varsa akıllı saat hediyesi onu oldukça mutlu edecektir. Eğer sporla arası pek yoksa da belki bu hediyeniz spora başlamasına vesile olur. Bizim akıllı saat önerimiz; Xiaomi Haylou LS. Tasarımı ile oldukça hoş görünen akıllı saat; adım sayar, uyku takibi, kalp ritmi ölçme, Bluetooth ve gelen çağrı bildirimi gibi özellikler sunmaktadır.

4-) Notebook Sırt Çantası

Erkek sevgiliye hediye - sırt çantası
Mizu Notebook sırt çantası 15.6″ boyuta kadar bilgisayarlarınız için uygundur.

Yazının başında söylediğimiz gibi erkekler ihtiyaçlarına yönelik hediyeleri daha çok sevmektedir. İşe giderken veya gezerken kullanabileceği bir sırt çantası hediye etmeniz bu açıdan oldukça güzel bir hediye olacaktır. Bilgisayarını, tabletini, belki iş sonrası spor için kıyafetlerini taşıması için kullanabileceği birçok çanta arasından seçim yapmak zor olabilir. Hatta bazı çantalar, telefon şarj etme ve su geçirmezlik gibi ekstra seçeneklerde sunmaktadır. Bizim sırt çantası tavsiyemiz ise; Mizu Notebook sırt çantası.

5-) Tıraş Makinesi

Erkek sevgiliye hediye - tıraş makinesi
Philips tıraş makinesi, tam şarj ile 60 dakika kullanım sunmaktadır.

Günlük bakım ve kişisel bakım alanında bir hediye almak istiyorsanız, biraz zorlanabilirsiniz. Çünkü kişisel bakım konusunda pek çok seçenek mevcut. Erkek sevgiliye hediye arıyorsanız, sakal ve bıyık tıraşına özen gösteren sevgilinize bir tıraş seti hediye ederek onu mutlu edebilirsiniz. Günlük olarak tıraş olan veya sakalını düzeltmesi gerekenler için farklı tıraş seçenekleri sunan tıraş makineleri, bataryalı olduğundan her yere götürülebilir. Bizim bu konuda tavsiyemiz ise Philips Shaver Series 3000.

6-) Tavla

Erkek sevgiliye hediye - tavla
Tasarımı ile fark yaratacak bir hediye; çanta tavla.

Erkeklerin en sevdiği oyunların başında gelen tavla, Sevgililer Günü için özel bir hediye olabilir. Eğer siz de oynamayı biliyorsanız karşılıklı oynayarak güne eğlence katabilirsiniz. Bizim tavla tavsiyemiz ise; Lüks Deri Çanta Tavla. Çanta şeklinde tasarlanan bu tavla setini dilediğiniz yere götürmek oldukça kolay!

Tavla hediyesini kişiselleştirilmiş olarak isterseniz isme özel tavla sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

7-) Kişiye Özel Kemer-Cüzdan Seti

Erkek sevgiliye hediye - cüzdan seti
Set içerisinde bulunan cüzdan isme özel olarak hazırlanmaktadır.

İsme özel olarak hazırlanan hediyeler, her zaman biraz daha iyi hissettir. Çünkü kişi kendisi için bir şeylerin düşünülmüş ve özel olarak hazırlanmış olması nedeniyle daha özel hisseder. Bir klasik haline gelen özel hediye setlerini kişiselleştirerek sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Bizim set tavsiyemiz; kişiye özel kemer-cüzdan seti.

8 -) Erkek Bakım Seti

Erkek sevgiliye hediye - bakım seti
Nivea Men güvencesiyle sevdiklerinizi şımartın.

Yukarıda tıraş makinesi seti tavsiyesinde bulunmuştuk. Fakat tıraş makinesi kullanmayan veya tıraş makinesi olan sevdiğinize bakım seti ile güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Özel olarak kutuda sunulan Nivea bakım seti içerisinde; tıraş sonrası balsam, tıraş köpüğü, duş jeli ve deodorant bulunmaktadır.

9-) Sweatshirt 

Erkek sevgiliye hediye - sweatshirt

Soğuk kış günlerinde sıcacık tutacak, tarz ve oldukça hoş bir sweatshirt hediye etmek en güzel seçenekler arasında yer alır. Her tarz ile uyumlu olan sweatshirt modelleri arasından sevgilinizin tarzına uygun bir seçim yapabilirsiniz. Bizim önerimiz ise “Kalbimi Sana Verdim” baskılı çift sweatshirt. Hem kendiniz hem de sevgiliniz için özel olarak tasarlanan bu sweatshirtler ile özel bir takım olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

10-) Outdoor Ayakkabı

Outdoor ayakkabı
Yeni maceralara daima hazır olun;

Doğayı, gezmeyi, kampı ve outdoor yaşamı seven, bunu tarzı haline getiren sevgiliniz için bir öneri ile listemizin sonuna geliyoruz. Slazenger General ayakkabı; bir koşu ayakkabısı kadar esnektir ve su geçirmez özelliğe sahiptir. Dayanıklı ve sağlam yapısına ek olarak her türlü arazide aktif tutuş sağlar. Beklenmedik yollarda ve her türlü engelde en büyük yardımcınız bu ayakkabı olacaktır. Farklı marka ve modeller için outdoor ayakkabı sayfasına göz atabilirsiniz.

Erkek sevgiliye hediye önerilerimiz burada sona eriyor. En güzel ve en uygun fiyatlı hediye seçeneklerini ÇiçekSepeti‘nde bulabilirsiniz.

Okumayı seveceğiniz diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Nivea Men Erkek bakım setini daha önce doğumgününde göndermiştim şimdi tekrar göndericem sürekli kullanabileceği hediye

  2. Bu sene sevgililer günü için inanılmaz kararsız kaldım sevgilime nasıl bir hediye alacağımı epeyce bir düşünüyordum Nivea men sete yoğun olan ilgi ile birlikte aynı gün teslimat sağladıklarını gördüm ürün kodu kc7057878 kızlarrr düşünmek için bolca vaktimiz var Aynı gün seçeneğiyle bayıldımmmmmmm süpersiniz çok iyi düşünülmüş❤️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir