Hediye Önerileri

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE NE HEDİYE ALINMAZ?

Sevgililer Günü’nde ne hediye alacağınız ne kadar önemliyse, ne hediye almayacağınız da o kadar önemli. Öyle ki eğer yanlış Sevgililer Günü hediyesi seçerseniz bu durum size kutladığınız son Sevgililer Günü olarak dönebilir. Bu durumda kalmamanız için size birkaç önerimiz var. Eğer Sevgililer Günü hediyenizi henüz seçmediyseniz, yazımızda ilişkinizi kurtaracak detaylar bulabilirsiniz.

-Koşu bandı alınmaz!

‘Şişmansın’ demenin en kısa yolu! Eğer Sevgililer Günü’nü kavga ederek geçirmek istemiyorsanız bu fikirden hemen vazgeçin. Bu seçeneğe pilates topu da dahil. Hatta spor malzemeleri de.

-Tencere tava alınmaz!

Kadınların görevi yemek yapmak değildir. Önce bunun farkına varmak gerek. Anneler Günü’nde mutfak araçlarının alınmaması gerektiği gibi Sevgililer Günü’nde de mutfak gereçleri alınmaz. Eğer böyle bir düşünceniz varsa o tencere ve tavaların kafanızda yer etmesine de hazırlıklı olun bizce.

-Küçük, büyük beden kıyafet alınmaz!

Küçük beden kıyafet almak ne kadar yanlış bir seçimse büyük beden almak da en az belki de daha fazla yanlıştır. Hemen devamında ‘beni bu kadar şişman olarak mı görüyorsun’ sorusuyla karşılaşmanız oldukça muhtemeldir.

Siz bu sene de kendinizi garantiye alıp en romantik Sevgililer Günü hediyesi seçeneklerine göz atmak için ÇiçekSepeti’nden şaşmayın!

sevgililer-gunu

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir