Hediye Önerileri

SEVGİLİYE HEDİYE BONNYFOOD LEZZETLERİ

Sevgilinize hediyelerin en tatlısını vermek istiyorsanız, renkleriyle göz dolduran meyve sepetlerinden ya da çikolata kaplı aranjmanlardan birini tercih edebilirsiniz…

Çikolata yenildiği zamana ağızda hoş bir tat bırakan vazgeçilmez bir lezzet. Biraz kilo aldırdığı doğru olsa da bu lezzete karşı koyabilmek mümkün değil. Çünkü kilo aldıran kalorili bir yiyecek olmasına rağmen mutluluğu artırdığı ve stresten uzaklaştırdığı biliniyor. Bu yüzden hediye alınacağı zaman akla ilk gelen ürünlerden biri çikolata oluyor. Eğer çikolata dışında bir ürün alınacaksa bile, yanında en az küçük bir paket çikolata alınır ki hediye verilen insanın yüzünde büyük bir tebessüm oluşsun.

Yaklaşan Sevgililer Günü’nde siz de kalbinizin sahibine çikolatalarla hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. “Sevgiliye hediye çikolata olur mu” demeyin. Çünkü hiç kimse bir paket güzel çikolataya hayır diyemez. İsterseniz deneyin ve görün. Güzel bir paketle süslenmiş, farklı çeşitler içeren bir paket çikolatanız olsa mutlu olmaz mıydınız? Üstelik günümüzde çok farklı çikolata aranjmanları yapılıyor.
Tıpkı bir çiçeği andıracak şekilde düzenlenen hediye meyve sepetleri son zamanlarda çok dikkat çekiyor. İçeriğini zevkinize göre oluşturacağınız bu meyve sepetlerinin çikolata kaplı olanları da en beğenilenlerden.

İçinde başta ananas, çilek ve üzüm olmak üzere pek çok çeşitte ürün bulunduran bu sevgiliye hediye çikolata kaplı meyveler, çiçek ve kalp şekillerinde kesilerek sevgililere verilecek en uygun hale gelebiliyor. Tercihiniz çikolata kaplı meyvelerden yanaysa, yine farklı aranjmanlarla hem göze hem de damağa hitap eden şu ürünlere göz atabilirsiniz. Sevgililere Günü’ne özel olarak hazırlanmış meyve sepetlerinin çoğunda çilekleri görebilmeniz mümkün. Kalp şeklinde görünen çileklerin, dilerseniz kutu içinde aranje edilenleri de mevcut. Özellikle sevgiliniz sizden uzaktaysa ya da gün boyunca çalışacağı için görüşmeyecekseniz, ona böyle lezzetli bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Aranjmanınızı günler öncesinden sipariş verip istediğiniz gün sevdiğinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Aynı gün içinde hazırlanıp gönderildikleri için meyve ve çikolatalarda herhangi bir deformasyon olmuyor. Buradan görebileceğiniz gibi sepetler oldukça şık ve keyifli şekilde paketlenip sevdiklerinize sunuluyor. Elinizde bu paketle sevdiğinizin kapısında beklediğinizi hayal edin ve onun ne kadar mutlu olacağını gözünüzde canlandırın. Yüzünde oluşacak tatlı tebessümün alacağınız çikolatalı meyvelerden daha tatlı olacağı kesin…

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir