Hediye Önerileri

Teknoloji Aşıklarına Alınabilecek İlginç Yılbaşı Hediyeleri

Ah onlar yok mu! Neredeyse konuşmayıp sözcükleri bile bir cihazdan okutarak bizlerle iletişim kuracaklar. Telefonlarının üst modellerini herkesten önce alan, alamazsa inceleyen; alakalı alakasız bir sürü teknolojik cihaza sahip olan… Evet, sizin de hayatınızda mutlaka vardır böyle birisi. İste bu yazımızda onun için bir hediye seçeceğiz. Karşınızda “teknolojik yılbaşı hediyeleri”

İlk önce onların mp3 çalarları oldu. İlk aksiyon kamerasını onda görmemiz zaten normal,çünkü nedendir bilinmez fotoğraf yazıcısı da onun evinde gördüğümüz bir cihazdı. Teknolojik olan her şeye “ilk önce bende olmalı” diyen bir yakınınız mı var? eğer cevabınız evet ise ne demek istediğimizi gayet iyi anladınız demektir.  Onu en çok mutlu edecek yılbaşı hediyesi, tabii ki de hayatını kolaylaştıracak teknolojik bir hediye olacaktır

Öncelikle teknoloji erkeklerin sevip de kadınların uzak kaldığı bir alan değil. Fakat nedense böyle zamanlarda sadece erkeklere alınacak teknolojik hediyeler değerlendirilir. Teknoloji kadın erkek ayırmadan herkesin kalbini fetheden bir olay, bu sebeple tüm hediyelerimiz hem kadınlara hem de erkeklere hitap ediyor. İlk önerimiz elbette cep telefonu!

Cem Telefonu, Tablet
yılbaşı hediyesi telefon
Görsel: MegeByte

Sevgiliye teknolojik hediyeler almak istiyorsanız onun telefonunun üst modeline geçmesine yardımcı olabilirsiniz. Yıldönümü ya da Sevgililer Günü gibi romantik bir gün olmadığı için yılbaşında romantik hediyeler seçmenize gerek yok. Aynı şekilde sevgiliniz için tablet de alabilirsiniz. Gündemi takip etmekten ziyade oyun oynayacak evet, ancak yine de gerekli bir alet olduğunu düşünüyor :)

PlayStation, Wii, Xbox
playstation
Görsel: Odyssey

Eşiniz ya da sevgiliniz size tekrardan aşık olsun mu istiyorsunuz hanımlar? İşte size mutluluğun anahtarı. Erkeklerin kalbine giden yol midelerinden de önce konsol oyunlarından geçiyor. Bizden söylemesi :)

Bilgisayar Oyunu
bilgisayar oyunu
Görsel: Tenor GIF KEYBOARD

Heyecanla beklediği oyun serisinin yeni oyunu piyasalarda mı? Ne duruyorsunuz. Hemen koşun, hemen!

VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü
vr gözlük
Görsel: Engadget

Artık sanal gerçeklik diye bir gerçek var. Önceleri oyunları ekranda gördüğümüz karakterlere oynatıyorduk. Artık kendimiz oyunun içerisindeyiz. Bu harika değil mi? VR sanal gerçeklik gözlükleri uygun fiyatlarla da bulunabiliyor üstelik.

Teknolojik hediye fikirleri saymakla bitmez. Ancak hediye için ayırdığınız bütçe de çok önemli. Teknoloji hastası sevdiklerinizi mutlu edecek daha düşük bütçeli hediyeleri de sizin için araştırdık. Hazırsanız kemerlerinizi bağlayın, çünkü uçuşa geçiyoruz! İşte mutluluk garantili uygun fiyatlı teknolojik hediyeler;

1 – Şişirilebilir Laptop Desteği
laptop desteği
Görsel: technabob

Bu laptop desteği şişirilerek kullanılıyor. Yalnızca 2 dakika içerisinde kullanıma hazır hale gelen bu koruyucu, laptop çantasında kullanım için de son derece uygun.

2 – Kablocu Kardeşler 
kablo ayırıcı
Görsel: Novelty Street

Hangi kablo hangi cihaza ait bulmakta zorlananlar için oldukça işe yarar bir hediye var sırada. Kablolara asılan mini adamlar gibi görünen bu ayraçlar sayesinde yanlış kabloyu çekme derdiniz artık ortadan kalkıyor.

3 – Silikon Kamera Stabilizer
kamera sabitleyici
Görsel: hahebo

Video ve fotoğraf çekmeye meraklı kişiler için son derece uygun bir hediye var sırada. Kamera ve telefon sabitleyicisi. Böylece kamera karşısında videolarınızı çekerek bir vlogger olabilirsiniz.

4 – Şimşek USB Çoğaltıcı
şimşek usb çoğaltıcı
Görsel: elektronikab2b

Cihazlarımızdaki USB girişlerinin azlığı canımızı sıkıyor. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu USB çoğaltıcı hem kullanışlı hem de keyifli bir görünüme sahip.

5 – Şimşek Kulaklık
şimşek kulaklık
Görsel: Amazon

Flash severler burada mı? İşte fişek gibi müzikler dinlemek isteyenlere şimşek şeklinde klulaklıklar!

6 – iPad ve Tablet Bilgisayar Standı
ibendxl
Görsel: Wired

iPad veya tabletinizi dik bir pozisyonda kullanmak istediğinizde ya da elinizde tutmak istemediğinizde size büyük kolaylık sağlayabilecek bir aparat var. iBend denilen bu aparat sayesinde iPad cihazınızı masa üzerinde kullanmanız son derece pratik olacaktır.

7 – Pixel Mouse
pixel mouse
görsel: Great Things to Buy

Teknolojiseverlere hitap eden bir diğer hediye seçeneğimiz de mouse. İlginç teknolojik hediyeler arasında sayabileceğimiz bu mouse pixel el şeklinde. Gem kullanışlı hem de ilgi çekici bir hediye arıyorsanız son derece uygun diyebiliriz galiba, değil mi?

8 – iBed Tablet Desteği
ibed
Görsel: Gifts

Keyifçiler için sunduğumuz hediye önerilerine devam edelim o halde. Oturduğu yerden ayaklarını uzatarak bir şeyler yeyip içmeyi, bu esnada da tabletlerinden bir şeyler izlemeyi sevenler için mükemmel bir hediye seçeneği var sırada. iBed tablet desteği ile konforlu bir tablet kullanımı gerçekleştirebilirsiniz. Kahvaltılar, pazar keyifleri kısacası evden çıkmayıp tüm gün oturarak keyif yapmak istediğiniz her anda kullanabilirsiniz

9 – Şarj İstasyonu
çimen şarj platformu
Görsel: Mi Casa Revista

Bu ürünü gördüğünüz zaman güneş enerjisi ile telefonunuzu şarj edebileceğiniz düşüncesine kapılmayın. o, kadar işe yaramasa da orijinal bir hediye seçeneği. Kabloları kamufle etmek için tasarlanmış. son derece dekoratif görünmesi de cabası.

Yılbaşı hediyeleri oldukça çeşitli ve eğlenceli. siz de teknoloji ile alakalı bir hediye arıyorsanız yukarıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Hediye etmek için değişik teknolojik ürünler arıyorsanız galiba aradığınız hediye burada.

Hediye seçerken en önemli nokta hediyeyi aldığınız kişinin ilgi alanına uygun olup olmamasıdır. Ayrıca hediye aldığınız kişinin kim olduğu da çok mühimdir. Örneğin arkadaşlarınıza mali değeri çok yüksek bir hediye almanız uygun karşılanmayabilir fakat aynı durum eşinizde geçerli değildir. Arkadaşlarınız için yılbaşı hediyesi arayışındaysanız buraya tıklayarak hediye örneklerine yer verdiğimiz ilgili yazıya ulaşabilirsiniz. Sevgili için yılbaşı hediyesi seçenekleri yazımıza da göz atarak konu hakkında detaylı fikir sahibi olabilirsiniz.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir