Sevgililer GünüHediye Önerileri

Sevgilinizden Trip Yememe Garantili Sevgililer Günü Hediyeleri

Beklentiler karşılanamadığı zaman devreye trip girer. Düşünülenin aksine yalnızca kadınlar trip yapmaz. erkekler de yapar! Beklentilerin en yüksek olduğu günlerden biri olan Sevgililer Günü’nde sevgilinizden trip yemeyeceğiniz hediyeleri öğrenmek ister misiniz?

Trip, kullanım şekli ile trip atmak karşı tarafın bir davranış ya da söylemine katılmamak, protesto etmek ve o kişiye karşı farklı davranmak anlamına gelmektedir. Ancak Türk Dil Kurumu bu kelimeye Türkçe sözlüğünde yer vermemiştir. Halk arasında ise ata sporlarımızdan olan cirit atmak, kelime benzerliğinden dolayı esprili bir şekilde “Kadınların ata sporu trip atmaktır” şeklinde sıkça kullanılmaktadır.

Ancak kadınlar her saat, her dakika trip atmak için bir sebep bulabilirler tabusu biraz cinsiyetçi bir söylem. Genellikle sevgililer birbirlerine trip atarlar. Trip nazının geçtiğine atılır çünkü. Trip atmak genellikle hayal kırıklığı sonucu ortaya çıkar. Ortada bir beklenti vardır ve bu beklentilerin karşılanmaması durumu söz konusudur. Bu bazen gözlerinden okunurken bazen alaycı bir gülümseme içerisinde kaybolur; ama içten içe düşünülür, düşünülür, düşünülür…

marilyn monroe gülümseme
Görsel: The Indian People

Çiftlerin birbirlerine karşı beklenti besledikleri anlar ise genellikle özel günlerdir. Bu tripleri en aza indirgemenin yolu onlara beklemediği ya da beklediği anlarda romantik sürprizler yapmaktan geçer. İşin açıkçası bu sürprizleri ne kadar sık yaparsanız trip yeme olasılığınız o kadar düşer. Çünkü yılın her günü ne kadar değerli olduğunu gören ve hisseden kişiler tek bir güne taklıp kalmazlar ve büyük beklentiler içerisine girmezler.

Hazır özel günlerden bahsetmişken, 14 Şubat Sevgililer Günü en özel ve en önemli günlerin başında geliyor. Sevgililer Günü tarihçesi bize bu günün neden özel olduğunu derinlerden hissettiriyor. Bu özel günde hediye almama ya da unutma olasılığını es geçiyoruz. Böyle bir durumda tripten çok daha fazlasını yiyebilirsiniz. Size önereceğimiz hediyeler ile çok aşırı bir şey yapmadığınız sürece en az 2,5 ay trip yememe garantisini biz veriyoruz.

İşte size özel olarak seçtiğimiz trip yememe garantili Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri…

1 –  Elbette Çiçekler
kırmızı gül buketi
Çiçek Sepeti’nin Gül Kategorisine Gitmek İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Sevgililer Günü denilince akla ilk gelen şey çiçekler, dahası kırmızı güllerdir. Yüzyıllardan beridir bu ikili birbirini tamamlamıştır. Sevgililer Günü’nde neden gül gönderilir merak edenleri ilgili yazımıza alıyoruz. bu yazımızın konusu biraz daha başka :)

Sevgililer Günü’nü klişe bulanların dahi bu günde hediye almaktan dahası çiçek almaktan hoşlandığı inkar edilen bir gerçek. Yani “Bana sakın bir şey alma” diyen sevgiliniz aslında bu konuda hiç ciddi olmayabilir, aksine beklentisi olabilir. Bilmenizde fayda var. Sevgilinize göndereceğiniz bir buket kırmızı gül, ya da işyerine gelen beyaz bir orkide onu ne kadar mutlu edecektir tahmin edemezsiniz.

2 – Çift Hediyeleri
saat
Fiyat ve satın alma detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgili olmak bir elmanın iki yarısı olmaktır. Bunu temsil edecek bir hediye seçerek sevgilinize çiftli bir set hediye edebilirsiniz. Çiftli bir kupa, anahtarlık veya tişört! Sevgilinize kendi ayakkabınızın aynısından alabilir, romantik bir mutfak önlüğü yaptırabilirsiniz. Tabii bu önlüklerle onunla birlikte mutfağa girip yemek hazırlayacağınızı da belirtmiş oluyorsunuz, bilginiz olsun :)

3 – Romantik Hediyeler
fotoğraflı kolye
Fiyat ve satın alma detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgililer Günü romantizm olmadan olur mu? Elbette olmaz. En romantik hediye – bilhassa kadınlar için- anılarıdır. Sevdiğinize onunla olan anılarınızı ifade eden hediyeler seçebilirsiniz. Anıları tekrardan yaşatabilmenin en kolay ve etkili yolu fotoğraflardır. Fotoğraflarınızla hazırlayacağınız bir kısa film, altında o güne dair notların yer aldığı bir albüm ya da dilediğinde sarılabileceği bir yastık…

Fotoğrafları yanında taşımayı arzulayanlara ise yukarıdaki üründe olduğu gibi bir kolye… Hem nostaljik hem de romantik değil mi? Bir diğer romantik hediye de kitaptır. Sevgiliye Hediye Edilebilecek Kitapları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

4 – Kişiye Özel Hediyeler
müzik kutusu
Ürüne Gitmek İçin Tıklayın!

Sevgililiğin ilk kuralı karşındaki kişinin kendisini özel hissetmesini sağlamaktır. Onun sizin için biricik olduğunuzu ifade edebilecek hediyeler ise ona özel olarak hazırlanan hediyelerdir. Sevdiğinizin adına ya da sevdiğinize özel hazırlanmış hediyeleri tercih edebilirsiniz. Mesela onun en sevdiği şarkının yer aldığı bir müzik kutusu, onun adının yer aldığı ve ona ithaf edilen bir minyatür bahçe… Daha nicesi sevdiğinize özel olarak hazırlanabilir.

 

5 – Daha da Özel Hediyeler
el ele tutuşan çift
Görsel: Pixabay

Eşinize biraz daha haylaz hediyeler vermek isteyebilirsiniz. Bunlar için romantik hediyeler demek yerine daha özel hediyeler diyebiliriz. Sevgililer Günü akşamı için kişisel, baş başa planlar yapanlar için kaliteli çamaşırlar satan mağazaları önerebiliriz. Eğer onun bedenini bilmiyorsanız göz kararı emin olmaya çalışmayın. Göz kararı olarak “Bu olabilir” dediğiniz bedenin bir küçüğünü satın alın. Bizden söylemesi ;) Tabii güzel bir yemek hazırlamayı, sabah onu çiçeklerle uyandırmayı da unutmayın.

Sevgililer Günü yalnızca hediye vermek değildir. Sevgililer Günü aslında nedir derseniz bu özel gün sevginin ve sevgilinizin kıymetini bilme günüdür. Bu özel ve güzel günü yakıştığı gibi kutlamak için Sevgililer Günü’nü sevgilinize ayırın ve tüm gün onunla zaman geçirin. Saçlarını okşayın, battaniyeyi üzerinize çekerek film izleyin, birlikte yemek yapın. Yabancı kültürlerin etkisi altında kutlanan, hediye almak için uydurulmuş bir gündür diyerek manalı bir günün anlamını kaybetmesine destek olmayın. Aşkın günüdür Sevgililer Günü. Kısacası Sevgililer Günü’nde birbirinizin kıymetini bilir. Bunun için Sevgililer Günü’nde yapılabilecek aktivite önerilerinin yer aldığı Sevgililer Günü’nde Neler Yapılır? yazımızı incelemeyi unutmayın.

sevgililer günü hediyesi

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir