YılbaşıHediye Önerileri

Yeni Yılda Tercih Edebileceğiniz Yaratıcı Yılbaşı Hediyeleri

Aralık ayına gelmemizle birlikte yılbaşı heyecanının başladığını söyleyebiliriz. Bizce evet! Haftalar, hatta aylar öncesinden yılbaşı heyecanı başlar. Yeni yıl heyecanı sayesinde, yılbaşını temsil eden “kırmızı” rengi her yerde görmeye başladık bile! Restoranların kırmızı ile değişen konseptleri, sokaklardaki süslemeler… Her yerde hissediliyor bu güzel telaş. Yeni yılın gelişi umut ve güzel enerji yüklüyor adeta insanlara. Peki, bu heyecanlı ve güzel günlerde sevdiklerimizi daha da mutlu etmek için nasıl hediyeler alabiliriz? İşte, yeni yılda tercih edebileceğiniz yaratıcı yılbaşı hediyeleri bu yazımızda!

Dünya hala Koronavirüs (Covid-19) salgının etkisi altında. Dolayısıyla bu yılbaşının da diğerlerinden çok daha farklı ve izole bir şekilde geçmesi mümkün. Kimimiz ailesiyle mesafeli bir şekilde vakit geçirirken kimisi teknoloji sayesinde onlara ulaşacak. Ama bu durum, sevdiklerinizi çeşitli hediyelerle mutlu etmenize engel değil!

Yılın son günü olan 31 Aralık tarihinin ilk saatlerinden başlayıp gecesine kadar süren tatlı telaş olur evlerde. Belki de o gün herkesin kutlama havası yaşadığı tek ortak gündür. Aylar öncesinden yapılan yılbaşı çekilişleri, yılbaşı alışverişleri için herkes sabırsızdır. Çam ağaçlarıyla evler süslenince her yer daha da güzelleşir. Bu güzelliğin en heyecanlı kısımlarından biri de özenle süslediğiniz çam ağaçlarının altlarına bırakılan hediyelerdir. Ayrıca vakti geldiği zaman sahiplerini bulmasıdır.

Gelin, mağaza mağaza dolaşmadan oturduğunuz yerden kolayca alışveriş yapabileceğiniz ÇiçekSepeti bünyesindeki ilginç, güzel ve özel hediyelere bir göz atalım!

Yaratıcı Yeni Yıl (Yılbaşı) Hediyeleri

1-) Yılbaşı Hediye Kutusu

Yılbaşı Hediye Kutusu
Yılbaşı Hediye Kutusu

Yılbaşı Hediye Kutusu, 1 adet kokulu bardak mum ve tasarımlar ile şık bir kutu içerisinde oluşturulan göz alıcı bir hediye seçeneğidir. Mumun mükemmel kokusu, renkli ve yeni yıla yakışan süsler sayesinde bu hediye kutusu herkesi mutlu eder. Kusursuz bir yeni yıl hediyesi olarak siz de bu paketi tercih edebilirsiniz!

2-) Yeni Yıl Kurabiye Paketi

Yeni Yıl Kurabiyeleri Paketi
Yeni Yıl Kurabiye Paketi

Tatlılar, hem görüntüsü ile hem de lezzeti ile kendine hayran bırakır. Dolayısıyla herkesi mutlu eden hediyeler arasında yer alır. Bol tereyağlı, kayısı ve vişne marmelatlı, vanilyalı, tarçınlı, sütlü çikolata kaplı çeşitli kurabiyelerin bir arada olduğu Yeni Yıl Kurabiye Paketi, yeni yıla özel kusursuz tasarımı ile hediye edilmeye hazır şekilde sevdiklerinize hediye edilmeyi bekliyor! Siz de onları bu tatlı sürpriziniz ile şımartabilirsiniz. Ayrıca lezzetli bir hediye ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmalarını sağlayabilirsiniz.

3-) Fotoğraflı Yılbaşı Hediyesi Şans Getiren Yılbaşı Çam Ağacı

Fotoğraflı Yılbaşı Hediyesi Şans Getiren Yılbaşı Çam Ağacı
Fotoğraflı Yılbaşı Hediyesi

Siz de yeni yıl hediyesi olarak ne alacağınıza karar veremeyenlerden misiniz? O zaman gönül rahatlığıyla Fotoğraflı Yılbaşı Hediyesi Şans Getiren Yılbaşı Çam Ağacı ürününü tercih edebilirsiniz! İstediğiniz muhteşem bir fotoğraf ve şık çam ağacının birlikte olduğu bu hediye sayesinde ona unutulmaz sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca yeni yıla mutlu bir şekilde girmesini sağlayabilirsiniz!

4-) Yeni Yıl Ağacı Meyve Sepeti

Christmas Tree Meyve Sepeti
Yeni Yıl Ağacı Meyve Sepeti

Görüntüsüyle gözünüzü, tadı ile damağınızı şenlendirecek bir hediye önerisi: Yılbaşı Ağacı Meyve Sepeti! Bu lezzet; çikolata kaplı enfes çileklerden, çıtır çıtır lezzetli kurabiyelerden ve çiçek görünümlü keklerden oluşur. Ayrıca yeni yılda sevdiklerinizin yüzünü gülümseten bir hediye olacaktır. Bu sepet, hediye edildiği kişiye kendini çok özel ve çok iyi hissettirmeye yeter. Siz de bu sepet ile yeni yıla renk katabilirsiniz! Daha fazla lezzetli çiçek için BonnyFood kategorisini ziyaret edebilirsiniz!

5-) Kardan Adam Mug

Biggdesign Kardan Adam Mug
Kardan Adam Mug

Kar ve soğuk günler, yeni yılın gelişinin en önemli simgeleri arasında yer alır. Yeni yıl temasına uygun, kardan adam tasarımlı Kardan Adam Mug da bu özel günde tercih edebileceğiniz ilginç hediyeler arasında yer alır. Kullanmaya kıyamayacağınız kadar güzel ama dekoratif olarak kullanabileceğiniz kadar şık bir ürün. İster kendiniz ister sevdikleriniz için mükemmel bir hediye seçeneği olacaktır.

6-) Şans Meleği Kokulu Taş Aranjmanı

Şans Meleği Kokulu Taş Aranjmanı
Şans Meleği Kokulu Taş Aranjmanı

Şans Meleği Kokulu Taş Aranjmanı, mis gibi kokusu ve gösterişli tasarımı ile herkesi kendine hayran edecek türden bir hediye seçeneğidir. 22×16 cm 1 adet kanatlı melek, 8 adet tomurcuk gül, 4 adet yıldız ile oluşturulan bu aranjman sevdikleriniz için oldukça özel bir hediyedir. Siz de dilerseniz sevdikleriniz için ya da kendiniz için bu mükemmel hediyeyi tercih edebilirsiniz!

7-) Nostaljik Lezzetler Hediye Kutusu Büyük

Nostalji Lezzetler Hediye Kutusu Büyük
Nostaljik Lezzetler Hediye Kutusu Büyük

Nostalji Lezzetler Hediye Kutusu Büyük, harika bir içeriğe ve görünüme sahip olan nostaljik ve lezzet fırtınası estirecek bir hediye paketi çeşididir. Bu muhteşem kutunun içerisinde;  İçerisinde 6 Adet Cino çikolata, 3 adet Hamburger ya da pizza Jelibon,  3 adet Haribo ayıcık, 1 adet emzik şeker, 4 adet Miniyum, 4 adet Haribo ayıcık, 2 adet Çilek Lolipop, 2 adet Düdüklü şeker,  3 adet Ekşi Yüz sakız, 3 adet Şıp Sevdi sakız, 3 adet Keloğlan sakız, 3 adet Big Babol sakız, 3 adet Leblebi tozu, 1 adet Solo test, 1 adet Poptip veya Milka Bonibon, 1 adet 8’li meyveli sakız, 1 adet Toy Box, 1 adet Tüp çikolata ve 2 adet patlayan şeker bulunuyor. Siz de sevdiklerinizi çocukluk lezzetleriyle buluşturmak isterseniz, ilginç hediyeler arasında yer alan bu muhteşem nostaljik lezzet kutusunu tercih edebilirsiniz!

8- ) Canlı Kolyeler pembe Gelin Çiçeği Ve Kelebek

Canlı Kolyeler pembe Gelin Çiçeği Ve Kelebek
Canlı Kolyeler pembe Gelin Çiçeği Ve Kelebek

Kolye ve bileklik gibi ürünler, bir kadının en güzel aksesuarları arasında yer alır. Kıyafetinin şıklığını takılar ile tamamlamayı sevenler için, özellikle değişik tasarım meraklılarına Canlı Kolyeler Pembe Gelin Çiçeği ve Kelebek gibi ürünler, harika bir hediye seçeneği olacaktır. Gerek rengi, gerek tasarımı, gerekse çiçeklerinin güzelliği ile iç açıcı olan ve yaratıcı yılbaşı hediyeleri arasında yer alan bu ürünü sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz!

9-) Prizma Büyük Yılbaşı Bahçesi

Prizma Büyük Yılbaşı Bahçesi
Prizma Büyük Yılbaşı Bahçesi

Yaratıcı yılbaşı hediyeleri arasında yer alan bir diğer muhteşem güzellik: Prizma Büyük Yılbaşı Bahçesi! Prizma teraryum içerisinde sevdikleriniz için özel olarak hazırlanan, mini canlı çam ağacı , Noel baba , 1 adet geyik , 1 adet ev, çeşitli balonlar , 1 adet kız erkek çocuk, 4 adet mantar, 1 adet çit ve kurutulmuş bitkilerin bir arada olduğu bu görsel şölen ile siz de sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz. Hem romantik hem de tatlı bir görüntü olan bu teraryum, sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak!

10-) Clap: Yeni Nesil Hediye

Clap
Clap

Yeni yılı kutlarken tercih edebileceğiniz yaratıcı yılbaşı hediyeleri arasında şimdilik son önerimiz: Clap! “Nedir bu Clap?” derseniz; Clap, sevdikleriniz ya da kendiniz için tercih edebileceğiniz hediyelerden biri. Bu madde, en sevdiğiniz ünlülerden kişiselleştirilmiş mesajlar almanızı sağlıyor! Farklı, ilginç ve unutulmayacak bir hediye arıyorsanız siz de Clap’i tercih edebilirsiniz! Clap ile ilgili ayrıntılı bilgiye Clap: Hayranı Olduğunuz Ünlüye Ulaşmanın En Keyifli Yolu yazımızdan ulaşabilirsiniz!

Yeni yıl ruhunu hep birlikte yaşayabileceğiniz, sevdiklerinizi çok mutlu edecek bu ilginç hediyelerin hepsine ÇiçekSepeti’nden kolayca ulaşabilirsiniz. Herkese uygun binlerce ürün arasından dilediğinizi seçerek sevdiklerinizin mükemmel bir yıl geçirmesini sağlayın! Şimdiden hepinize iyi seneler!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir