Kültür & Sanat

Yeni Yılda Yeni Bir “Sen” için Mutlaka Sahip Olman Gereken Ürünler

Tarih atarken hala 2019 yazıp üzerini çiziyoruz ancak 2020’ye girdiğimizi ocak ayı biterken de olsa kabullenmeye başladık. 2020 için birçok plan yaptık “yeni bir ben” olma yolunda. Eğer yıla tüm planlarını hayata geçirerek başlayabilenlerdenseniz sizi tebrikler ediyor ve bunu gerçekleştiremeyenler içinse hiç geç kalmış sayılmazsınız diyoruz. Bu yazımızda yepyeni bir sen olman için sahip olman gereken ürünler neler, onları listeliyoruz.

Spora başlamak, düzenli cilt bakımı yapmak, daha fazla kitap okumak… Sizin 2020 planlarınız neler? Kendinize daha fazla zaman ayırmak, çalışma sisteminizi değiştirmek gibi ya da çok daha büyük planlar yapmış olabilirsiniz. Sizler için kendinizi yenilemenize yardımcı olacak, mutlaka sahip olmanız gereken birtakım ürünler derledik.

Yeni yılda kitap okuma alışkanlığınızı da geliştirmek isterseniz 2020’de Mutlaka Okumanız Gereken Kitaplar yazımıza göz atabilirsiniz!

Cilt Bakım Ürünleri

cilt bakımı

2020’de cildine daha iyi bakarak yeni sen‘e güzel bir hediye verebilirsin. Haftalık olarak cilt bakımı yaparak hem kendi kendine kaliteli vakit geçirebilir hem de bakımlı bir cilt ile tazelenebilirsin. En sevdiğin sanatçının favori parçalarını dinleyerek kendine zaman ayırabilir, yüz ve vücut bakımı yaparak rahatlayabilirsin.

Yeni yılda sahip olman gereken ürünler listesinin ilk maddesi için, ÇiçekSepeti’nde bulunan yüzlerce cilt bakım ürününden dilediğinizi seçebilir ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Gününü Planlayabileceğin Gereçler

Bu seneyi kesinlikle dolu dolu geçirmek istiyoruz! 2020’den o kadar büyük beklentilerimiz var ki boşa geçen hiçbir gün olmamalı! E tabi durum böyle olunca günü düzenli olarak planlamak gerek. Her günü düzenli olarak planladığında istediğin her şeyi yapabilmek için vakit ve enerji bulabilirsin.

Sahiden bir gün bu kadar uzun muymuş? diyeceğimiz dopdolu bir 2020 içerisindeyiz!

organizer
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Her ne kadar teknoloji çağında da olsak birçoğumuz hala fiziki olarak not tutmaktan hoşlanıyor. Gün içerisinde masanın üzerinde, elinin altında yer alan bir planlayıcı ve not defteri olduğu zaman yaptığın her iş sonrası bir işaret ile bunu belirtebilir, biten işleri gördükçe gününü daha iyi değerlendirdiğin için keyiflenebilirsin.

Defter
Defter, Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Planlamanın yanı sıra ilhamın ne zaman geleceği de hiç belli olmaz! 2020 senesinde hepimizin çantasında kendimize özel bir not defteri ve kalem mutlaka bulunmalı.

Spor yapmak için gerekli malzemeler

2019’da kararlıydık, 2018’de çok daha kararlıydık, 2017’de içimizde olimpiyatlara katılacak enerji vardı. Ama olmadı! 2020’de daha sağlıklı ve zinde olacağız. Fazla kilolular gidecek, zayıf bölgeler güçlenecek. Tüm bu sağlık ve spor motivasyonu ile içimiz doluyken hemen birkaç spor malzemesi alabiliriz.

Dambıl
Dambıl, Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Yıllardır üye olup birkaç ay sonunda pes ederek gitmediğimiz spor salonu üyeliğini göze alamayanlar olarak evde her daim gözümüzün önünde duran spor malzemeleri ile kendimizi spora teşvik edebiliriz. Salonun bir kölesinde bizi bekleyen dambıllar, yatak odasında her daim yere serili yoga matı ve pilates lastiği ile bu sene spor yapmaya kararlıyız!!!

Pilates
Pilates, Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Gönülden inanıyoruz arkadaşlar, bu sene o sene!

Hobilerine daha fazla zaman ayırıp yeni hobiler edinmek için gerekli ürünler

Kendine yeterince zaman ayırmadığını ve yeterince geliştiremediğini düşünüyorsan, 2020’de var olan hobilerinin üzerine gidebilir, yeteneklerini geliştirebilirsin. Böylece uzun zaman emek verdiğin bir uğraşında ustalaşabilirsin. Mesela eskiden çok heveslendiğin klasik gitarı bu sene ustaca çalabilirsin.

Gitar
Gitar, Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Var olan uğraşlarına ek olarak seni mutlu edecek yeni uğraşlar da edinebilirsin. Puzzle yapmak, satranç öğrenmek, çini boyamak, seramik kursuna başlamak, bir koşu grubuna dahil olup düzenli olarak koşmak ve daha yüzlerce yeni uğraşı edinebilirsin.

Puzzle
Puzzle, Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Daha çok seyahat etmek için gereken gereçler

Hemen hemen hepimizin bu yıla dair en büyük isteklerinden biri yeni yerleri ziyaret etmek. Kimimiz tek başına bir seyahate çıkarak kendini yeni baştan keşfetmek istiyor, kimimiz gidebileceği en uzak mesafeleri katetmek. Bazılarımız sırt çantası ile bir trene atlayıp rotasız bir seyyah olmak istiyor, kimimiz serin sular ve kızgın kumlar ile bitmeyen bir tatil.

Sırt Çantası
Sırt Çantası, Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Bu tatilde ihtiyacın olabilecek bir çok ürüne ÇiçekSepeti‘nden ulaşabilirsin. Aradığın şey tüm eşyalarının sığabileceği bir çanta, tatilde telefonunu muhafaza edeceğin su geçirmez bir kılıf, seyahat yastığı, araba seyahat telefon tutacağı, valiz seti ya da seyahat boy kozmetik ürünleri olabilir. 

Telefon Kılıfı
Telefon Kılıfı, Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Kendini keşfedebileceğin, içinde gizli kalan seni dışarı çıkarabileceğin, bol maceralı ve unutulmaz anılar içeren bir 2020 seninle olsun. Bunun için gerekli tüm ürünleri nerede bulacağını biliyorsun. ;)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir