YılbaşıHediye Önerileri

Yılbaşında Damağınızı Tatlandıracak Yılbaşı Lezzet Sepetleri

Yeni bir yılın gelişi, hemen hemen herkes için yeni umutlar ve hayaller demektir. Bu nedenle yılbaşı gecesi, büyülü olmanın yanı sıra oldukça eğlencelidir. Bir yerde eğlence varsa da tabii ki atıştırmalıklar, içecekler ve pastalar olmadan olmaz… Eğer yılbaşı gecesi için hazırlık yaparken tek tek ürün seçmek istemiyorsanız, yılbaşı lezzet sepetleri ile alışverişi tek seferde bitirebilirsiniz. Şimdi gelin lezzet sepetleri ve pastalara daha yakından bakalım.

Sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmek için hazırlıklar yaptınız. Yemekler hazırlandı, yılbaşı ağacı süslendi, hediyeler alındı… Fakat atıştırmalıklar olmadan olmaz değil mi? Yılbaşı lezzet sepetleri, hem sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz yılbaşı gecesi için hem de beraber olamadıklarınız için harika bir çözüm sunar. Uzakta olan sevdiklerinize yeni yıl kutlaması için lezzet sepetleri göndererek kutlama yapabilirsiniz. Ayrıca sepetleri onların damak zevki ve tercihlerine göre seçerek hediyenizi ekstra anlamlı hale getirebilirsiniz. Bunun dışında yılbaşı lezzet sepetleri, kurumsal şirketler ve işletmelerin çalışanlarına yeni yıl hediyesi olarak da harika seçenekler sunar. Böylece çalışanlarınıza güzel bir yılbaşı jesti yapabilirsiniz.

Yılbaşı Lezzet Sepetleri

Birbirinden güzel ve lezzetli atıştırmalıklarla dolu yılbaşı lezzet sepetleri arasından seçim yapmak zor olabilir. Bu nedenle sizin için öne çıkan bazı ürünleri listeliyoruz. Umarız seçtiğimiz ürünler seçim yapmanızı kolaylaştırır.

1-) Yılbaşı Parti Eğlence Paketi

Yılbaşı lezzet sepetleri - büyük eğlence paketi
Yeni yıl kutlamalarını lezzetli ve eğlenceli hale getirmek için parti paketi olmazsa olmaz!

Yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanan parti eğlence paketi, istek ve taleplere göre farklı ürünlerden oluşturulabilmektedir. Toplamda 11 parça ürün bulunan pakette; enerji içeceği, kola, meyve suyu, cips, gofret, kuruyemiş ve tombala gibi ürünler bulunmaktadır.

2-) Nostalji Dolu Lezzet Kutusu

Yılbaşı lezzet sepetleri - nostalji sepeti
Nostaljik lezzet paketi ile sski güzel günler bu yılbaşında sizinle birlikte olsun.

Bu yılbaşında sevdiklerinize nostaljik bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Özel olarak hazırlanan nostaljik lezzetler paketi, çocukluk günlerinizden birçok anının canlanmasına vesile olacak. Kutu içerisinde seksenler ve doksanlarda popüler olan şekerlemeler bulunmaktadır. Cino çikolata, ekşiyüz, patlayan şeker, leblebi tozu, bonibon ve çok daha fazlası bu set içerisinde sizi bekliyor.

3-) Elite Yılbaşı Jest Kutusu

Yılbaşı lezzet sepetleri - elite sepet
En sevilen atıştırmalıklar elite lezzet paketi içerisinde bir arada!

Lezzetli atıştırmalıklarla kutlanan bir yılbaşı gecesi kadar güzel çok az şey olsa gerek değil mi? Elite lezzet paketi içerisinde yer alan özel ürünlerle damaklara harika bir lezzet şöleni sunuyor. Paket içerisinde Pringles, Oreo, Bounty, Snickers, Bueno, Damak gibi lezzetlerden oluşan 14 parça ürün sizi bekliyor.

4-) Sağlıklı Atıştırmalıklar Yılbaşı Paketi 

Yılbaşı lezzet sepetleri - sağlıklı atıştırmalıklar
Lezzetli, sağlıklı ve oldukça özel ürünler sağlıklı atıştırmalık paketinde!

Yılbaşı gecesi de olsa formuna dikkat eden ve tercihini sağlıklı atıştırmalıklardan yana kullananlar için bir önerimiz var; sağlıklı lezzetler paketi. Bu paket içerisinde yer alan ürünler, diğer atıştırmalıklara göre biraz daha masum diyebiliriz. Peki, paket içerisinde neler mi var? Kuru ananas, kuru mango, kakaolu meyveli barlar ve çeşnili kaju fıstığı çeşitlerini bu lezzet kutusunda bulabilirsiniz.

5-) Tea Co. Yilbasi Paketi

Yılbaşı lezzet sepetleri - kurabiye sepeti
Özel harman Tea Co, çay ve yılbaşı kurabiyesi ile lezzet dolu bir sohbet sizi bekliyor.

Yılbaşı kurabiye olmadan olmaz! Özel olarak hazırlanan Tea Co. yılbaşı seti, portakallı ve baharatlı siyah çay harmanı ve zencefilli kurabiyelerden oluşmaktadır. Yeni yılı karşılamak için hazırladığınız yemeklerden sonra sevdiklerinize bu özel çayı ve kurabiyeleri ikram ederek keyifli sohbetlerin başlamasına vesile olabilirsiniz.

6-) Yeni Yıl Jelly Jelibon Kutusu 

Yılbaşı lezzet sepetleri - jelibon kutusu
Leziz, tatlı ve oldukça eğlenceli; Jelly jelibon paketi.

Yılbaşı akşamında atıştırmalıkların yanına çocuklar ve büyükler için şekerleme eklemek isterseniz özel olarak hazırlanan Jelly jelibon kutusu tam size göre! En az 10 farklı jelibon türünden oluşan paket, özel olarak hediye paketinde gönderilmektedir. İsterseniz yılbaşı akşamında mutlu etmek istediğiniz sevdiklerinize de tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

7-) Alkolsüz Şampanyalı Eğlence Kutusu

Yılbaşı lezzet sepetleri - alkolsüz şampanya kutusu
Yılbaşı eğlencesine eğlence katmak için

Yılbaşı lezzet sepetleri kategorisinde son önerimiz ise alkolsüz şampanya eğlence kutusu. Özel olarak tasarlanan ve yılbaşı gecesinde kullanabileceğiniz ürünlerden oluşan bu set içerisinde 1 adet alkolsüz mango aromalı şampanya bulunmaktadır. Şampanyaya ek olarak 2 adet kadeh, simli top yılbaşı süsleri, mum ve ayıcık gibi ürünler set içerisinde yer almaktadır.

Yılbaşı Pastaları

Yılbaşı lezzet sepetleri dışında pastalar da kutlamaların olmazsa olmazıdır. Güzel bir yemek sonrası lezzetli bir pasta eminiz ki herkesi mutlu edecektir. Ek olarak en güzel yılbaşı pastaları için ÇiçekSepeti’ni ziyaret etmeyi unutmayın!

1-) Noel Baba Pastası

Noel Baba pasta
Kutlamaların yeni yıldızı; Noel Baba pasta.

Yeni yılara girerken kutlamayı özel bir pasta ile yapmaya ne dersiniz? Noel Baba, çam ağacı, geyik ve kardan adam gibi yılbaşını çağrıştıran figürlerle hazırlanan Noel Baba pastası, kalabalık partilerde herkese yetecek kadar büyüktür. 15 kişilik olarak hazırlanan pasta çikolatalıdır. Üzerinde yer alan alana istenilen mesaj eklenebilmektedir.

2-) Neşeli Cupcake Pasta

Neşeli Cupcake pasta
Lezzet diyarına tatlı bir yolculuk; neşeli cupcake pasta.

Eğlenceli yılbaşı akşamına rengi ve tasarımıyla eğlence katacak olan neşeli cupcake pasta, lezzetiyle de herkesi büyüleyecektir. 12 kişilik olan pasta, kakaolu pandispanya ve damla çikolatalar ile hazırlanmıştır. Ayrıca yanında kutlama mumları hediye olarak gönderilmektedir.

3-) Mutlu Yıllar Butik Pasta

Mutlu yıllar butik pasta
Mutlu yıllar pasta, 8 kişiliktir.

Son önerimiz biraz daha küçük partilere lezzet katacak türden; mutlu yıllar butik pasta. Bitter soslu pandispanya ve parça çikolatalarla hazırlanan pastanın üzerinde resim baskısı bulunmaktadır.

Yeni yıl kutlamaları için ihtiyacınız olan tüm yılbaşı ürünlerini ÇiçekSepeti‘nde bulabilirsiniz. Hemen mobil uygulama veya web sayfasını ziyaret edin, fırsatları kaçırmayın!

Okumayı seveceğiniz diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir