Öğretmenler GünüHediye Önerileri

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınır?

Ufak bir çizgi ile başladığınız bilgi yolculuğunda iyi insan olmanın ve öğrenmenin değerini anlatan öğretmenler, bu kutsal mesleği her türlü zorluğu aşarak sevgi ile yapar. 24 Kasım günü ise yaptıkları kutsal mesleği onurlandırmak adına Öğretmenler Günü olarak kutlanır. Bu yazımızda “Erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi ne alınır?” sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

2021 yılında güncellenmiştir.

Öğretmenler Günü çok yakın. Doğal olarak hemen hemen tüm öğrencilerin kafasında “Öğretmenler Günü hediyesi ne olabilir?”  sorusu cevap bulmayı bekliyor. Üstüne bir de öğretmeniniz erkek ise hediye almak biraz daha zor bir hale gelebiliyor. Çünkü binlerce seçenek var… Bu durumda hediye alırken dikkat etmeniz gereken konular; alacağınız hediyenin kullanışlı olması, bir fayda sağlaması, bir anlamının olması ve günün önemine yakışır olmasıdır. Şimdi gelin erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak alabileceklerinize birlikte bakalım…

Erkek Öğretmene Hediye Önerileri

Hediye tavsiyelerimiz arasında olmayan diğer tüm seçenekler uygun fiyatlarla ÇiçekSepeti Öğretmenler Günü kategorisinde sizi bekliyor.

Mekanizmalı Deri Cüzdan

erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - Mekanizmalı deri cüzdan
Mekanizmalı deri cüzdan isme özel olarak hazırlanmaktadır.

Erkek öğretmeninizin ihtiyaçlarına yönelik bir hediye almak isterseniz, mekanizmalı deri cüzdan iyi bir seçenektir. Fonksiyonel özellikleriyle oldukça kullanışlı olan ürün, uzun yıllar kullanılabilir. Para bölmesi, kartlık bölmesi, kimlik bölmesi ve mekanizmalı bölmesi sayesinde tüm kartları tek bir yerde toplar. Ayrıca büyük olmayan boyutu sayesinde her yerde rahatlıkla taşınır.

En kaliteli ve kullanışlı markalar hakkında bilgi almak için “En İyi Erkek Cüzdan Markaları” sayfamıza göz atabilirsiniz.

Casio Kol Saati

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - casio saat
Klasik, şık ve özel; Casio kol saati.

Kol saati her erkeğin kullandığı kullanışlı ve şık bir aksesuardır. Şıklığa önem veren öğretmeniniz için klasik çizgileri modern bir şekilde yorumlayan Casio kol saati hediye edebilirsiniz. Deri kordonu, iyon kaplama altın sarısı kasasıyla kol saati, her saate baktığında öğretmeninizin yüzünün gülümsemesini sağlayacak.

Öğretmen Beyaz Defter Kalem İsimli Kupa Seti

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - Defter-kalem-kupa seti
Set içerisindeki defter 13 x 21 cm ölçülerindedir ve ortalama 100 yapraktır.

Her şeyin bir arada olduğu bir hediye arıyorsanız, doğru seçim hediye setleridir. Öğretmenlerin en çok kullandığı ürünlerin başında defter, kalem ve kupa bardak gelir. Bu özel set hem öğretmeninizin ihtiyaçlarını karşılayacak hem de isme özel olarak hazırlandığından yeri her zaman ayrı olacak.

Kişiye Özel Bradley Dolma Kalem Seti

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - dolma kalem seti
Set içerisinde yer alan kalem, lazer baskı yöntemi ile kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.

Sırada hem ihtiyaca yönelik hem de oldukça şık bir önerimiz var; Bradley dolma kalem seti. Özel tasarlanan kutusunda gönderilen set, oldukça şık bir görüntüye sahiptir. Dolma kalem üzerine öğretmeninizin ismini yazdırarak hediyenizi çok daha özel ve anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

Öğretmenler Günü Özel Tasarımlı Kupa & French Press & Kahve Seti

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - kahve seti
Harika bir kahve deneyimi için özel bir hediye; Tchibo set.

Kahve tutkunu olan öğretmenler için özel bir hediye! Öğretmenler Günü özel tasarımlı kupa, cam french press ve 250 gram Tchibo filtre kahveden oluşan özel set, kahve tutkunu olan öğretmeninizin yüzünde kocaman gülümsemeler oluşturacak.

Saatli İsimlik ve Senerico Blue Stick Sukulent

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - Saatli isimlik
İsme özel hazırlanan saatlik, şık tasarımı ile ortama farklı bir hava katar.

Öğretmeninizin okuldaki veya evindeki masasına çok yakışacak bir tavsiyemiz var; saatli isimlik ve senerico blue stick sukulent. İsme özel olarak tasarlanan saatli isimlik, sukulet bitkisi ile birlikte oldukça hoş bir görüntü sunar. Aynı zamanda bulunduğu ortamın da havasını değiştirir.

Pierroni Kravat Seti

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - kravat seti
Pierroni kravat seti, özel ahşap kutusunda gönderilmektedir.

Şık, kendinden emin ve her zaman özenli olan öğretmeninizin şıklığına şıklık katacak bir hediye vermeye ne dersiniz? Pierroni kravat seti, özel olarak tasarlanan yapısı ve ipeksi kumaşı ile öğretmeninizin her zaman kullanabileceği bir ürün. Ayrıca set içerisinde kravat iğnesi, mendil ve kol düğmeleri de bulunmaktadır.

Not: Her türlü takım ile uyumlu farklı modeller için ÇiçekSepeti Kravat sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gümüş Erkek Kol Düğmesi

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - Kol düğmesi
Kol düğmelerini sarı, gümüş veya bronz renkleri arasından seçebilirsiniz.

Stil sahibi ve görünüşüne her zaman özen gösteren öğretmeniniz bu hediyeye bayılacak. Özel günler veya günlük kullanım için oldukça şık bir tasarıma sahip olan isme özel kol düğmesi, 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Kullanımı oldukça rahattır ve asla kararma yapmaz. Uzun yıllar rahatlıkla kullanılır.

Not: Farklı tasarımlarda modeller görmek için ÇiçekSepeti Kol Düğmeleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Coolmenclub Kravat İğnesi

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi - Kravat iğnesi
Özgün ve oldukça şık; Coolmenclub kravat iğnesi.

Şıklık, ince detaylara gösterilen özenin bir yansımasıdır. Her zaman şık olan ve detaylara önem veren öğretmeninizin çok seveceği özel tasarım Coolmenclub kravat iğnesi, farklı bir hediye arayanlar için doğru seçim olacaktır.

Dufy Oxford Klasik Gömlek

Oxford klasik erkek gömlek
Rahat, şık ve oldukça kullanışlı; Duyf Oxford klasik gömlek.

Gömlek, erkek giyiminin vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Öyle ki özel günlerde takım elbisenin en önemli parçası, sonbaharda hırkaların tamamlayıcısı, yaz günlerinde ise kısa kollu modelleriyle her tarzın olmazsa olmazıdır. Her zaman asil, tarz ve her gardırobun vazgeçilmezi olacak Dufy Oxford klasik gömlek farklı renk seçenekleriyle sizi bekliyor. Öğretmenlerinize günlük kullanım için veya özel günlerde kullanabileceği şık bir gömlek hediye edebilirsiniz.

Öğretmenler Günü Temalı Kulplu Çelik Termos Bardak

Çelik termos bardak
Çelik termos bardak üzerine istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.

Çay ve kahve ders aralarının olmazsa olmazıdır. Günün yorgunluğu atmak, biraz olsun mola vererek nefes almak ve sabahları erkenden ayılmak için bu ikiliden birine kesinlikle başvurulur. İşte böyle anlarda kullanabileceği çelik termos bardak, harika bir hediyedir. 280 ml kapasiteli bardak, paslanmaz çelikten üretilmiştir. Soğuk ve sıcak içecekleri 2 saate kadar istediğiniz ısıda tutar.

Zürafa Ahşap Masa Lambası 

Masa lambası
Çalışma masasına farklılık katmak için harika bir parça; zürafa masa lambası.

Farklı, özgün ve kullanışlı bir Öğretmenler Günü hediyesi arayanlar, zürafa ahşap masa lambası sizi bekliyor. İkonik tasarımı ile çalışma masaları başta olmak üzere bulunduğu ortama farklılık katan ürün, tamamen el yapımıdır. Aç kapa anahtarı ile pratik şekilde kullanılır. Ayrıca kablo uzunluğu ise 2 metredir.

Yılın En İyi Öğretmeni Plaket ve Çikolatalı Hediye Kutusu

Plaket ve çikolata hediye kutusu
Özel ve tatlı bir hediye; yılın en iyi öğretmeni plaketi.

Sizin için yılın en iyi öğretmeni olan öğretmeninizi özel bir ödülle mutlu etmeye ne dersiniz? Yılın en iyi öğretmeni plaketi isme özel olarak öğretmeniniz için hazırlanmaktadır. Ek olarak yanında 10 adet öğretmen temalı madlen çikolata bulunmaktadır.

Gold Çizgili Vazoda Spatifilyum Bitkisi

Spatifilyum Bitkisi
“Barış Çiçeği” olarak bilinen spatifilyum; “Barış Zambağı” ya da “Yelken Çiçeği” olarak da adlandırılmaktadır.

Öğretmenler Günü kutlaması çiçeksiz olmaz! Tüm insanların en çok sevdiği hediyeler arasında yer alan ve bir nevi klasikleşen çiçek hediyesini farklı türlerde çiçekleri tercih ederek kullanabilirsiniz. Özel tasarım saksısında sunulan Spatifilyum bitkisi ihtişamlı görüntüsüyle öğretmenizin masasında oldukça hoş bir görüntü oluşturur. Ayrıca bakımı kolaydır ve beyaz çiçekleri ile gören herkesi mutlu eder.

Öğretmenler Günü Kutlaması Kek Aranjmanı

Öğretmenlen Günü kek aranjmanı
Leziz çiçek buketleri ile öğretmeninizi mutlu edin!

Son önerimiz ise tabii ki artık klasikler arasındaki yerini alan BonnyFood lezzetlerinden geliyor! Eğer klasik çiçek göndermek istemiyorsanız siz de yenilebilir buketler göndererek öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. Üzerinde Öğretmenler Günü özel mesajı olan bu kek aranjmanında 15 adet kakaolu kırmızı gül kek ve 38 adet beyaz çikolatalı silindir kek bulunmaktadır.

Erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak alabileceğiniz ürünleri sıraladık. Bu ürünler dışındaki seçenekler için ÇiçekSepeti‘ni ziyaret edebilir, en güzel hediyeyi en uygun fiyatla alabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir