Hediye Önerileri

Dünya Tiyatro Günü İçin Özel Hediye Önerileri

Dünya Tiyatro Günü her yıl 27 Mart’ta kutlanan, pek çok ulusal ve uluslararası etkinliklerin yapıldığı özel günlerden biri. Siz de tiyatro hayranı olan sevdikleriniz için bu özel günde çeşitli hediyeler alabilirsiniz. Onlara unutamayacakları sürprizler yapmak için birbirinden eğlenceli ürünleri tercih edebilirsiniz. Birbirinden özel, tiyatroya dair hediyeler yazımızın devamında sizi bekliyor!

Bu yazı 2022 yılında güncellenmiştir.

Sevdiklerinize hediyeler vermek, onları mutlu etmenizi sağlar. Hediyeler sayesinde onları sevdiğinizi, düşündüğünüzü hissettirebilirsiniz. Dünya Tiyatro Günü’nde de tiyatro ile, sanat ile ilgilenmeyi seven yakınlarınıza çeşitli sürprizler yapabilirsiniz. İstedikleri bir oyuna bilet alabileceğiniz gibi onları mutlu edecek bir hediye de seçebilirsiniz. Tiyatro ile yakından ilgilenen sevdikleriniz için veya kendinizi mutlu etmek için aradıklarınızı ÇiçekSepeti‘nde bulabilirsiniz! Siz de çeşitli sürprizleri tercih ederek hediyelerinizle günün anlamını artırabilirsiniz!

Dünya Tiyatro Günü Hediyeleri

1-) Dünya Tiyatro Günü’nde Kişiye Özel Tişört

Kişiye Özel Dünya Tiyatro Günü Tişörtü
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel Hediyeler, Kişiye Özel Dünya Tiyatro Günü Tişörtü

İlk hediye önerimiz sevdiklerinize özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Dünya Tiyatro Günü Tişörtü! Sevdiklerinizin ismine özel olarak hazırlatabileceğiniz, pandomim sanatçısının resmedildiği bu tişört ile onları çok mutlu edebilirsiniz! Dilerseniz bu tişörtü kendiniz içinde özelleştirebilir, Dünya Tiyatro Günü’nün keyfini çıkarabilirsiniz!

2-) Tiyatroseverler İçin Özel Plaket

Kişiye Özel 3 Boyutlu Tiyatro Maskesi Led Lamba
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel Hediyeler, Kişiye Özel 3 Boyutlu Tiyatro Maskesi Led Lamba

Sırada eğlenceli, farklı ve etkileyici bir hediye var! Kişiye Özel 3 Boyutlu Tiyatro Maskesi Led Lamba, tiyatroyu seven sevdikleriniz için özel olarak hazırlanan ürünlerden biri. Üzerinde sabit olarak I LOVE THEATRE yazan bu gece lambasına, istediğiniz ismi ya da mesajı yazdırabilirsiniz. 7 farklı şekilde yanan ve eve hoş bir görüntü katan bu lambalar ile sevdiklerinize farklı bir sürpriz yapabilirsiniz. Dünya Tiyatro Günü’ne anlam katacak olan bu güzel hediye ile siz de etrafınızdakileri mutlu edebilirsiniz!

3-) Tiyatro Severlere Mutluluk Kutusu

Dünya Tiyatro Günü
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri, Tiyatro Severlere Mutluluk Kutusu

Sırada, tiyatroseverler için özel bir kutu var! Sevdiklerinize sürprizler yapabilmeniz için özel olarak tasarlanan Tiyatroseverlere Mutluluk Kutusu içerisinde; 1 adet porselen bardak, 1 adet doğal taş bardak altlığı, 1 adet çikolata dolu kavanoz, 5 adet Nescafe var! Bu hediye kutusu ile sevdiklerinizin damaklarını tatlandırabilirsiniz. Ayrıca sahne tozu yutmayı sevenleri ve tiyatroya hayran olanları da çok mutlu edebilirsiniz! (Çikolata kavanozunun içindeki çikolata markaları ve kahve çeşitleri stok durumuna göre değişiklik gösterir.)

4-) Kişiye Özel Kupa Bardak ve Ahşap Altlık

Kişiye Özel Mesleki Tiyatro Sanatçısı Beyaz Kupa ve Anahtarlık Hediye Seti-1
Dünya Tiyatro Günü Hediyeleri, Kişiye Özel Dünya Tiyatro Günü Kupa Bardak

Hem kişiye özel olarak hazırlanan hem de tiyatro ile ilgili olan Dünya Tiyatrolar Günü hediyelerinin yeri ayrıdır. Sevdiklerinize her gün çay, kahve ya da herhangi bir şey içerken sizi hatırlatacak olan Kişiye Özel Dünya Tiyatro Günü Kupa Bardak, hem kişiye özel olmasıyla hem de tiyatroyla ilişkili olmasıyla mutlu eden hediyelerden biridir. Birbirinden eğlenceli tasarımlar sayesinde sevdikleriniz en keyifli, duygusal, eğlenceli bardağın hazırlanmasını sağlayabilirsiniz!

5-) Pandomim Yüzler Kitap Tutucu

Dünya Tiyatro Günü
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri, Pandomim Yüzler Kitap Tutucu

Tiyatroseverleri en çok mutlu edecek hediyeler başında kitaplar ve kitap tutucular vardır kuşkusuz! Pandomim Yüzler Kitap Tutucu, tiyatro ile olan bağa dair sevimli bir gönderme yapan ve şıklığıyla evde bulunduğu her alanı güzelleştirecek hediye seçeneklerinden biridir. 1.5 mm çelik elektrostatik ile yapılan, mat siyah rengiyle ortama şıklık kazandıran 2 adet kitap tutucu arasına dilediğiniz kadar kitap yerleştirebilirsiniz. Kendiniz veya sevdikleriniz için bu ürünü tercih ederek Dünya Tiyatro Günü’nü keyifle kutlayabilirsiniz!

6- William Shakespeare Kitap Seti

Dünya Tiyatro Günü
Dünya Tiyatro Günü’nde Tercih Edilebilecek Özel Hediyeler, William Shakespeare Kitap Seti

Tiyatro denince William Shakespeare’den bahsetmemek olmaz! Bugün hala tiyatro salonlarında oynanan oyunları yazmış, kalemi en güçlü yazarlardan biri olan Shakespeare’in 12 eserinin bir arada olduğu William Shakespeare Kitap Seti, sevdikleriniz için çok güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Kitap okumayı ve özellikle tiyatro okumayı seven, tiyatro ile yakından ilgilenen dostlarınız veya kendiniz için bu seti tercih ederek Dünya Tiyatro Günü’nü kutlayabilirsiniz!

7-) Şık Çiçekler

Life Is Beautiful Flower Box
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel Hediyeler, Viabonte Aranjman

Çiçekler, her özel günde tercih edilebilen ve herkesi çok mutlu eden hediyelerin başında gelir. Farklı günlere özel olarak tercih edebileceğiniz çeşitli çiçekler vardır. Dünya Tiyatrolar Günü’nde de sevdikleriniz için özel çiçeklerin bir arada olduğu Viabonte Çiçek Aranjmanı çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Hem tasarımlarıyla hem de çiçeklerinin güzelliğiyle herkesi büyüleyen ViaBonte çiçek aranjmanları ile sevdikleriniz çok mutlu olacak!

8- ) Hem Lezzetiyle Hem Görüntüsüyle Mutlu Eden BonnyFood Çeşitleri

Dünya Tiyatro Günü
Dünya Tiyatro Günü İçin Tercih Edilebilecek Özel Hediyeler, Sevgi Deryası Bir Buket Kek

Yenilebilir çiçek BonnyFood çeşitleri de sevdikleriniz için özel günlerde veya içimden geldi hediyesi olarak tercih edebileceğiniz en güzel sürprizlerdendir. Sevdikleriniz için keklerden oluşan BonnyFood buketleri ile özel günleri renklendirebilirsiniz. Bir çiçek buketi gibi görünen, lezzetli keklerden oluşan Sevgi Deryası Bir Buket Kek gibi ürünleri tercih edebilirsiniz. Siz de Dünya Tiyatro Günü gibi özel günlerde bu kek buketleri ile sevdiklerinize unutulmaz sürprizler yapın!

Bonus: Teknolojik ve Yaratıcı Hediye Seçeneği Clap!

Clap
Dünya Tiyatro Günü İçin En Güzel Hediyeler, Hayranı Olduğunuz Ünlüden Size Özel Video Mesaj!

Hediye önerilerimiz arasında son olarak Clap var! Her ne kadar en sona bırakmış olsak da aslında en farklı, teknolojik ve mutlu eden hediyelerden biridir Clap. Clap, sevdikleriniz veya kendiniz için, dilediğiniz ünlüden videolu kutlama mesajı alabileceğiniz bir uygulama. Clap ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için Clap: Hayranı Olduğunuz Ünlüye Ulaşmanın En Keyifli Yolu yazımıza göz atabilirsiniz. En sevdiğiniz ünlülerden kişiselleştirilmiş mesajlar almanın en kolay yollarından biri olan Clap sayesinde sevdiklerinizin Dünya Tiyatro Günü’nü kutlayabilir, ona unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz!

Dünya Tiyatro Günü’ne özel farklı hediye seçeneklerinin hepsine ÇiçekSepeti‘nden kolayca ulaşabilirsiniz. Sevdikleriniz veya kendiniz için çeşitli sürprizleri tercih edebilirsiniz. En sevdiklerinizle birlikte eğlenceli, keyif dolu ve mutlu bir gün geçirmenizi dileriz!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir