Hediye ÖnerileriDoğum Günü Hediyeleri

Doğum Günü Kutlamaları İçin Çiçek Önerileri

Çiçek çeşitleri; söylemek istediklerinizi bir çırpıda ifade etmenizi sağlayan, göz alıcı güzelliğe sahip canlılardır. Duygularınızın dili olan çiçekler bir araya geldiklerinde, sevdiklerinize söyleyemediğiniz pek çok güzel cümleyi sizin için dile getirirler. Gelin, sevdiklerinizin gününü güzelleştirebileceğiniz çiçekleri inceleyelim. Doğum günü kutlamaları için en çok tercih edilen çiçek önerileri neler, yakından bakalım!

En karmaşık duygularınızı bile en yalın dille anlatan çiçek buketlerini çeşitli günlerde tercih edebilirsiniz. Anneler Günü çiçekleri, özür dilerim buketleri, seni seviyorum demetleri ve içimden geldi çiçekleri gibi farklı günlerde tercih edilen çiçekler vardır. Birbirinden güzel ve göz alıcı çiçek önerilerimiz ise yazının devamında sizi bekliyor! İster kendiniz kendiniz ister sevdikleriniz için çeşitli çiçekleri ÇiçekSepeti‘nden kolayca satın alabilirsiniz.

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Çiçek Önerileri

Sevdiklerinizin dünyaya gelişinin güzelliğini kutladığınız, sevginizi ifade edebileceğiniz çiçek buketleri oldukça çeşitlidir. Beyaz gül demetlerinden lisyantuslara, krizantemlerden sukulentlere kadar birçok çiçeği bu özel günde tercih edebilirsiniz. Ve büyüleyici, gönülleri fetheden bu çiçekleri özel günlerde sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

1-) 16 Aşk Kırmızısı Kutuda Gül

16 Aşk Kırmızısı Kutuda Gül
Sevdiklerinizi Doğum Günlerinde Tercih Edebileceğiniz Çiçek Çeşitleri

“Seni seviyorum” derken de sevginizin düzeyini en iyi anlatan yardımcınız, klasik kırmızı güller olacaktır. Sevgililer Günü ve yıl dönümü gibi konseptlerin de sloganı olan seni seviyorum mesajını, özel kutusu ile zenginleştirilen ve onun için özel olarak hazırlanan gül buketleri ile kolayca ifade edebilirsiniz. Kırmızı güller ile tutkunuzu ve aşkınızı anlatabilirsiniz. Ayrıca beyaz gülleri tercih ettiğinizde daha çok saf duyguları ve içtenliği vurgulamış olursunuz. 16 Aşk Kırmızısı Kutuda Gül ile ona aşk dolu bir gün yaşatabilirsiniz. Bu çiçekler aynı zamanda doğum gününü de en içten şekilde kutlamanızı sağlar!

2-) Sarı Güller ve Papatyalar Çiçek Buketi

Sarı Güller ve Papatyalar Çiçek Buketi
Çiçekler ile Doğum Günlerine Mutluluk Katın!

Sarı güller ve biçmeler ile özenle hazırladığımız Sarı Güller ve Papatyalar Çiçek Buketi, sevdiklerinizin doğum gününde tercih edebileceklerinizdendir. Onların yüzünde kocaman gülümsemeler oluşmasını sağlayacak çiçek buketleri arasında yer alır. Renkleri ile göz alıcı bir bukettir. Hazırlanış şekli sayesinde de şık bir atmosfere sahiptir. Bu bukete duygularınızı ifade eden bir mesajı içerek kart ekleyerek hediyenizin anlamını artırabilirsiniz.

3-) Beyaz Papatyalar ve Turuncu Güller Çiçek Buketi

Beyaz Papatyalar ve Turuncu Güller Çiçek Buketi
Hem Kendiniz Hem Sevdikleriniz için En Güzel Çiçekler

Anneye, arkadaşa ya da sevgiliye… Beyaz papatyalar ve turuncu çardak güller ile hazırladığımız Beyaz Papatyalar ve Turuncu Güller Çiçek Buketi, sevdiklerinizin o özel gününde daha mutlu olmasını sağlayacak hediyeler arasında yer alıyor. Ona, onu gülümsetecek, enerjisi ile onu heyecanlandıracak bir hediye mi vermek istiyorsunuz? O zaman siz de bu mükemmel çiçek buketini tercih edebilirsiniz!

4-) Küp Saksıda 5 Beyaz Gül ve Lilyumlar

Küp Saksıda 5 Beyaz Gül ve Lilyumlar
Doğum Günü’nde Sevdiklerinize Verebileceğiniz Çiçekler

Saflığı, asaleti ve sonsuz sevgiyi ifade eder beyaz güller. Küp Saksıda 5 Beyaz Gül ve Lilyumlar aranjmanı, bu özel günde tercih edebileceğiniz çiçeklerden biridir.  Beyaz çiçeklerin saf ve temiz güzelliğinin şık saksı tasarımı ile birleşir. Tutku dolu bu aranjman sayesinde siz de sevdiklerinizi çok mutlu edebilirsiniz. Ayrıca onlara unutamayacakları bir hediye verebilirsiniz.

5-) Sevgi Bahçesi 13 Beyaz Gül – Paşabahçe Vazoda

çiçek önerileri
Doğum Günü Çiçekleri

Beyaz güller hem yoğun sevginin hem de saf duygularının dışa vurmuş halidir adeta. Özel vazo içerisinde çakıl taşları ile süslenmiş ve cipsolar ile taçlandırılmış Sevgi Bahçesi 13 Beyaz Gül, kelimelere dökemediğiniz hislerinizi dile getirmenize yardımcı olacak ve sevdiklerinizin doğum günlerinin anlamını artıracak bir hediye seçeneğidir. Kalbinizin en temiz ve sevgi dolu köşesini ona ayırdığınızı ifade edebilirsiniz. Ayrıca bu çiçek ile ona yeni yaşında güzel bir hediye verebilirsiniz.

6-) ViaBonte-Sweet Sparkle Bouqet

ViaBonte-Sweet Sparkle Bouqet
Doğum Günü için Tercih Edebileceğiniz Çiçekler

Ona karşı duyduğunuz yoğun sevginizi ve minnet duygunuzu ifade etmek için de çiçekleri kullanabilirsiniz. Uzun süre kokusunu hissettiren çiçek buketlerinden biri olan ViaBonte-Sweet Sparkle Bouqet aranjmanını tercih edebilirsiniz. Farklı tür ve renklerdeki çiçekler vardır bu bukette. Mis gibi kokular ahenkle bir aradadır bu bukette. Siz de bu buket sayesinde ona duyduğunuz sevginin sonsuza dek süreceğini anlatabilirsiniz. Böylece bu özel günün anlamını daha da artırabilirsiniz.

7-) Premium Kutuda Renk Cümbüşü Sahane Gül Bahçesi

Premium Kutuda Renk Cümbüşü Sahane Gül Bahçesi
Sevdikleriniz için Doğum Günü Çiçekleri

Görüntüsüyle göz alıcı bir güzelliğe sahip olan Premium Kutuda Renk Cümbüşü Sahane Gül Bahçesi, renkleri ile ön plana çıkıyor. Rengarenk güller ve yeşil biçmeler ile özel kutusunda hazırlanan aranjman  doğanın en güzel renklerini sergiliyor adeta. Doğum günleri için tercih edebileceğiniz çiçekler arasında yer alan bu aranjman ile siz de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz!

8- ) Doğal Ahşap Kütükte Papatya Aranjmanı

Doğal Ahşap Kütükte Papatya Aranjmanı
Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Çiçek Aranjmanları

Yeni bir yaş alan sevdikleriniz için onları çok mutlu edecek bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Beyaz papatyalar ve yeşil biçmeler ile hazırladığımız Doğal Ahşap Kütükte Papatya Aranjmanı aranjmanını onlara bu özel günde hediye edebilirsiniz! Dekoratif ve şık görüntüsü ile ön plana çıkar bu çiçek. Ayrıca iyi bir bakım ile yıllarca sevdiklerinize eşlik eder. Bu tasarım sayesinde sevdiklerinizin yüzünde hiç solmayan gülümsemeler oluşturabilirsiniz!

Sevdiklerinize uzun uzun anlatmak istediğiniz hisleri bir çırpıda iletebilen birbirinden güzel çiçekleri ÇiçekSepeti adresinden incelebilirsiniz. Size en uygun olan çiçek buketini seçip kolayca sipariş verebilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizin bu özel gününde onları ne kadar sevdiğinizi hissettirebilirsiniz! Ayrıca mobil uygulamamızdaki fırsatları kaçırmamak uygulamayı hemen indirebilirsiniz. Unutmayın; ÇiçekSepeti sizin ve sevdiklerinizin her zaman yanında!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir