Kültür & Sanat

Tarihe Geçmesi Gereken En Çılgın Evlilik Teklifleri

Evlilik müessesesi oldukça önemli. Ancak çiftlerin birbirleri ile anlaşmaları kadar mühim olan başka şeyler de var. Birçok kişi için hayatlarındaki en önemli anlardan biri; sevdiği tarafından aldığı evlenme teklifi. Hal böyle olunca bazı abilerimiz bu durumu birazcık abartmış.

Kuru kuru bir evlenme teklifi yetmez, ben müstakbel karımı en çok şaşırtacak teklifi bulmalıyım, en farklısı ben olmalıyım diyen bir takım erkekler, neredeyse tarihe geçecek evlenme tekliflerine imza atmışlar, fakat her şey pek istedikleri gibi gitmemiş. Kiminin amacı çok romantik olmak, kiminin unutulmaz olmakmış ancak hayaller ve hayatlar her zaman birbirine uymuyor ne yazık ki.

Sizler için derledik işte karışınızda büyük hayallerle başlayan fakat enteresan biçimlerde sona eren dünyanın en ilginç evlenme teklifleri…

1 – 20.000 Şahitle Evlilik Teklifi
NBA maçında reddedilen evlenme teklifi
Görsel: Youtube

Bu heyecanlı genç arkadaşımız, 20.000 kişinin izlediği bir NBA maçında ara verildiği sırada, stadın ortasına atlamış, sevgilisini de yanına çağıran genç, o sihirli cümleleri kalabalık seyircilerin tam ortasında sarf etmiş. Fakat birdenbire böyle bir manzara karşısında çok şaşıran ve dehşete düşen kız, sevgilisinin teklifini reddetmiş. Daha sonradan oyuncular ve takımın maskotu tarafından teselli edilen genç adamın bu halleri yıllardır video sitelerinde dolaşıyor ne yazık ki. Beklenmedik bir sonuç değil mi? Belki de kız bunun bir emrivaki olduğunu düşünmüştür, kim bilir…

2 – Yüzük Yutan Sihirli Milkshake
milkshake ile evlenme teklifi eden adam
Görsel: myrecipes

Kavurucu bir yaz gününde, sevgilisine unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak isteyen çılgın genç, gerçekten de bu anı herkes için unutulmaz kılmış. Milkshake’in içine attığı pırlanta yüzükle sevgilisine evlenme teklifi yapmayı planlayan masum genç, sevgilisinin yüzüğü yutmasıyla şoka girmiş. Apar topar hastaneye yetiştirilen genç kız, boğazına takılan yüzükten zar zor kurtulabilmiş, 2 gün sonra daha sakin ve normal bir biçimde aldığı evlenme teklifini de işi yokuşa sürmeden kabul etmiş. Galiba bazen çok da abartmamak gerekiyor, ayrıca yaz aylarında da olsak içeceklerimiz yavaş içmek oldukça önemli  :)

3 – Uçup Giden Evlilik Hayali
uçan balon
Görsel: lifeloveandhappiness

Londra’da çılgın fikriyle nişanlısının gönlünü fethetmeye çalışan bir genç, evlenme teklifini helyum gazıyla şişirilmiş bir balonun içine koyduğu tam 12.000 dolarlık tektaş pırlanta yüzükle yapmak istemiş. Fakat tam teklif edeceği esnada balon, içindeki yüzükle beraber bir anda uçup gitmiş. Balonun arkasından bir süre koşarak, bir süre de arabayla yüzüğü takip eden genç adam, maalesef eli boş dönmüş. Bu yaptığı dikkatsizlikle sevgilisini de kaybeden genç adam, onu yeniden evlenmeye ikna etmek için uzunca bir süre uğraşmak zorunda kalmış. Genç kız yeni bir yüzükle kapısına gelene kadar erkek arkadaşının yüzüne bile bakmamış. Şuan ilişkilerinin akıbetini bilmiyoruz ama çok da sağlıklı bir evlilik olacakmış gibi durmuyor.

4 – Uzaylıların Evlilik Teklifi

ufo
Görsel: megadatosgratis

Enteresan bir evlilik teklifi haberi de Almanya’ dan geliyor. Evlenme teklifi sırasında, içinde ışık yanan rengarenk bir yığın balonu uçuran genç, kentte büyük bir paniğe neden olmuş. Kenti UFO’ların bastığını düşünen halk, büyük bir paniğe kapılmış. Neyse ki bunun yalnızca farklı bir evlilik teklifi yapmaya çalışan bir gencin masum bir fikri olduğu ortaya çıkmış. Teklif ne olmuş derseniz, kabul edilmiş.

5 – Köprüden Geçti Yüzük
brooklyn bridge
Görsel: nycgo

ABD’ de canını dişine katarak sevgilisi için pırlanta bir yüzük alan genç, evlenme teklifini yapacağı romantik yer olarak Brooklyn Köprüsü üzerindeki yürüme alanının tercih etmiş. Fakat sevgilisi ve ailesinin de bir arada olduğu o an, genç adamı fazla heyecanlandırmış olacak ki, binlerce dolara mal olan pırlanta yüzük, gencin elinden düşüp köprüden akmakta olan yoğun trafiğin içine dalmış. Kendini kalabalık trafiğin arasına atan genç, uzun ve tehlikeli uğraşlar sonucunda köprüdeki yüzüğü deforme olmuş bir biçimde de olsa bulmuş. Tamir edilen yüzük en sonunda sağlam hali ile sahibine iletilmiş. Ne diyelim, emeğe saygı…

6 – Sonu Üzücü Biten Evlenme Teklifi
tekne ile okyanusa açılmak
Görsel: Fine Art America

Sıradaki evlenme teklifi üzücü bir son barındırıyor. İnternetten tanışarak evlenme kararı alan çift 2005 yılında tanışmış ve birlikteliklerini kısa sürede evliliğe dönüştürmek istemişler. Sevgilisini mutlu edecek, ilginç bir evlenme teklifi planlayan genç adam mekan olarak Oregon eyaletinin güzel sahillerinden Neskowin plajını seçmiş. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Ancak deniz kenarında bir kayık içerisinde olan çiftin üzerine gelen dev dalga, tam yüzüğü verirken yakalıyor onları. Sevgilisi dalgalar tarafından denizin içine çekilen genç adam onu kurtaramıyor ve genç kadından bir daha haber alınamıyor.

7 – Lezzetli Yüzük Yapmışlar
yüzükte pasta
Görsel: deviantart

Son evlenme teklifimiz de Çin’den geliyor. Sevgilisine pasta içerisine sakladığı yüzükle evlenme teklifi eden genç adam bu sahneyi bir filmde görmüş. Sevgilisinin önünde eğilip ona pastayı ikram ediyor ve genç kız o anda heyecandan ağzındaki lokmada olan yüzüğü yutuyor. Trajikomik bu olay sonrasında heyecandan bayılan kızı apar topar hastaneye kaldırıyorlar. Kaynak; Mynet

Farklı olmak uğruna yapılan çılgın teklifler, her zaman düşünüldüğü gibi gitmeyebiliyor, fakat Çiçek Sepeti’nin sevgilinizin kalbini çalacak muhteşem bir aranjmanı eşliğinde büyüleyici bir yüzükle cevabınızı garantileyebilir, bu büyüleyici anı minimum risk ve maksimum mutlulukla geçirebilirsiniz.

Sizin için mükemmel evlenme teklifi nasıl olmalıdır? Unutulmaz evlilik teklifi herkes için aynı mıdır? Hayalinizdeki evlenme teklifini veya yaşadığınız evlilik teklifi anını bizimle yorum olarak paylaşmayı unutmayın :)

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir