Müzik

Evde Karaoke Sistemi Nasıl Kurulur? (Uygun Fiyatlı)

Müzik dinlemek, şarkı söylemek, dans etmek… Bu tarz etkinlikler herkesi rahatlatan ve eğlendiren etkinliklerdir. Üstelik arkadaş grupları için de vakti güzel geçirmenin yollarından biridir. Karaoke yapmak, dilediğiniz gibi dans etmek için mutlaka dışarı çıkmanız gerekmez. Karaoke sistemini eve taşıyıp evde eğlence keyfi yaşayabilirsiniz! Biz de bu yazımızda evde karaoke sistemi nasıl kurulur, uygun fiyatlı karaoke ekipmanları nelerdir, size onlardan bahsedeceğiz!

Soğuk kış günlerinde dışarıya çıkmadan eğlenmek için ya da bunaltıcı yaz günlerinde sevdiklerinizle evde toplanmak istediğinizde birlikte eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Evde karaoke partisi verip sevdiklerinizle eğlenebilirsiniz. Bu eğlenceyi eşsiz bir hale getirmek için çeşitli ürünler kullanabilirsiniz. İşte bu yazı, evde en güzel karaoke sistemini kurmanıza yardımcı olacak!

Evde Uygun Fiyatlı Karaoke Sistemi

En İyi Mikrofonu Seçin!

Karaoke denince akla ilk gelen ürünlerden biri mikrofonlardır. Olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir ekipman olarak mikrofonu seçmek, önemli bir iştir. Mikrofonun genel olarak Bluetooth teknolojisiyle telefona ya da telefona bağlanması gerekir. Ayrıca kablolu modeller ile de bu işlemi yapabilirsiniz. Daha sonra eşsiz bir karaoke deneyimine bir adım daha yaklaşabilirsiniz! Karaoke mikrofonlarının kullanımı çok farklı olmasa da çıkardıkları ses ve kalite farklıdır. Bu yüzden iyi bir model seçmeniz gerekir.

Kimi karaoke mikrofonunun hoparlörü de kendi üzerindedir. Kimi mikrofonun ise ayrıca bir hoparlöre de bağlanması gerekir. Ayrıca set halinde satılan mikrofonlar da vardır. Bu sayede her bir ürünü ayrı ayrı satın almanız gerek kalmaz.

En iyi karaoke mikrofonunu seçmek isterseniz şu alternatifleri inceleyebilirsiniz:

Dahili Hoparlörü Karaoke Mikrofonu

KARAOKE MİKROFON Karaoke Mikrofon Dahili Hoparlörlü USB Flash Destekli
Eğlence Hiç Bitmesin Diyenlere Karaoke Mikrofonu

Bu mikrofon, tak-kullan özelliğe sahiptir. Kablo uzunluğu yaklaşık 15 santim olan mikrofonun kablosuz iletim mesafesi ise 10 metredir. 9 farklı tuşu bulunan mikrofon, aynı zamanda hoparlöre de sahiptir. Bu yüzden hem şarkınızı söyleyip hem sesi duyabilirsiniz. Mikrofonun üzerinde bulunan tuşlar sayesinde sesinizi de kaydedebilirsiniz. Böylece karaoke partiniz bittikten sonra bile eğlenceye devam edebilirsiniz.

Doppler Altın Bluetooth Karaoke Mikrofon

Evde karaoke sistemi kuruluşu
En Eğlenceli Anlar için Doppler Karaoke Mikrofonu

Müzik tutkunları, şarkı söylemeyi sevenler ve karaoke yapmaktan hoşlananlar için en iyi mikrofonlardan biri de Doppler Karaoke Mikrofonu‘dur. Bu mikrofon, gelişmiş pek çok teknolojik özelliğe sahiptir. Evinizde fazladan bir sistem kurmaya uğraşmadan mikrofonu kablolu sistemlere, televizyona, hoparlörlere bağlayabilirsiniz. Sahip olduğu Bluetooth sistemi ile bu mikrofon, başka bir kabloya ihtiyaç duymaz. Mikrofondan çıkan ses, son derece nettir. Yüksek performanslı, iyi bir ses deneyimi sunan bu mikrofon sayesinde en iyi dengeyi tutturabilirsiniz. Ayrıca mikrofon; eko, tiz ve bas ayarına sahiptir. Bu da şarkı söylerken sesinizi değiştirmenizde size yardımcı olur. Minimal tasarımı sayesinde mikrofonu yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Ve son olarak bir şarkı çalmak istediğinizde yine mikrofonu hiçbir yere bağlamadan, USB içerisindeki şarkıları kolayca oynatabilirsiniz.

Wster Led Işıklı Karaoke Mikrofon

Evde karaoke sistemi
Evde EN Güzel Şarkıları Söylemenizi Sağlayacak Karaoke Mikrofonu

Son olarak daha çok havalı tasarımıyla ön plana çıkan bir mikrofondan bahsedelim: Wster Led Işıklı Karaoke Mikrofon! Bu mikrofon, eve biraz daha renk katmak isteyenler için ideal bir üründür. LED ışıklarıyla ortama renk katan mikrofon, karaoke partileri için eşsiz bir canlandırıcı diyebiliriz. Ayrıca mikrofonun teknik özelliklerinin de oldukça iyi seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Bluetooth ile bu ürünü kolayca dilediğiniz yere bağlayabilirsiniz. Ayrıca ses ekosunu kademe kademe artırma özelliği olduğu için ses değişikliklerini de kolayca yapabilirsiniz.

Hafta Sonunuzu Güzelleştirecek 7 Hobi Önerisi

Evde karaoke sistemi kurmak için mikrofonlar haricinde birkaç ürüne daha ihtiyacınız olabilir. Genel olarak telefonunuza bir uygulama indirerek çeşitli şarkılara ulaşabilirsiniz ama kolon, mikrofon gibi ürünleri almanız gerekir. Bilgisayar ya da telefon yardımıyla da dilediğiniz ortama ulaşabilirsiniz.

Karaoke Mikrofonlu Taşınabilir Hoparlör Ses Sistem

Ses sistemi, hoparlör ve mikrofondan oluşan bu set ile hayalinizdeki karaoke partisini düzenleyebilirsiniz! Kesintisiz, en iyi performansı sunan bir hoparlör, iyi bir ses sitemi ve mikrofon ile parti havasını eve taşıyabilirsiniz. Üstelik tüm bu ürünleri kolayca taşıyabilmeniz de mümkündür. Bu sayede de dilediğiniz her yerde karaoke partisi yapabilirsiniz! Tüm ürünleri tek tek seçip almak yerine doğrudan bir set alarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

ÇiçekSepeti’nin geniş ürün yelpazesinde her ürünü bulabileceğinizi artık biliyorsunuz. Birbirinden eğlenceli hobi ürünleri de ÇiçekSepeti‘nde bulabileceğiniz ürünler arasında yer alıyor. Siz de hemen binlerce ürünü keşfedin, her an her yerde eğlencenin tadını çıkarın!

Yeni Hobilere Başlamanızı Sağlayacak Kırtasiye Ürünleri

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir