Hediye Önerileri

Harika Pasta Tasarımları İle Kendinizi veya Sevdiklerinizi Şımartın!

Pastalar, özel günler başta olmak üzere hayatımızda anlamı olan her anı kutlamak adına en çok tercih edilen ürünlerin başında gelir. Çünkü özel günler, insanların hatırlamak istedikleri anlardan oluşur ve bu anları leziz bir pasta ile kutlamak herkesi mutlu eder… Bu nedenle de doğum günü, yıldönümü, anneler günü, babalar günü, sürprizler, baby shower partileri kısacası aklınıza gelen her özel an ve kutlama için listeye ilk yazılan pasta olur. Bu yazımızda özel günleri ya da sıradan bir günü çok leziz ve neşeli hale getirecek harika pasta tasarımları sizi bekliyor! Hazırsanız lezzet yolculuğu başlasın…

2021 yılında güncellenmiştir.

Yemek yemek başlı başına oldukça zevkli bir şey olsa da tatlı ve özellikle de pasta ayrı bir noktadadır. Özel günler dışında da bazen canınız o çikolatalı veya meyveli muhteşem tatları ister. O his geldiğinde ise bu çekime asla hayır diyemezsiniz. Tabii artık her konuda olduğu gibi pasta tasarımlarında da kişiye özel olarak hazırlanan pastalar daha çok tercih ediliyor. Çünkü herkes kendini özel hissetmek ister ve pastalar bunu harika şekilde başarır. Son yıllarda birbirinden güzel tasarımlarla göz dolduran pasta sektörü, tasarımcıların özel yeteneklerini gösterebildikleri bir alan. Bu özel alanda ise herkes farklı tatlar ile dizaynların peşinde. Şimdi gelin harika pasta tasarımları ve önerilerimize birlikte bakalım!

Doğum Günü Pastaları

Şüphesiz ki yılın en özel günlerinden birisi doğum gününüzdür. Bu özel günde yeni gelen yaşınızı sevdiklerinizle kutlamak kadar güzel bir şey yoktur. Doğum günü ise pasta kesmemek olmaz… Bu yüzden doğum günü pastası özel olmalı, kişinin özelliklerini barındırmalı ve özel bir mesaj içermelidir.  Tüm dikkatleri üzerine çekecek ve lezzetiyle sizi büyüleyecek pasta önerilerimiz aşağıda sizi bekliyor.

Özel Bir Pasta: Makyaj Setim

Harika pasta tasarımları - Makyaj seti pasta
Pasta, 12 kişiliktir ve 5 adet mum yanında hediye olarak gönderilmektedir.

Makyaj yapmayı, kendine bakmayı seven ve her zaman mükemmel görünen sevdikleriniz için tatlı bir sürpriz; Makyaj Setim butik pasta. Damla çikolata parçacıklı olan bu özel pasta eminiz ki doğum gününün unutulmaz bir parçası olarak anılarda kalacaktır. Pasta üzerine not kartı ile güzel bir mesaj ekleyin ve sevdiklerinizi mutlu edin. :)

Hamburger Pasta

Harika pasta tasarımları - Hamburger pasta
Nefis hamburger pasta, 15 kişiliktir ve çikolatalıdır.

Hamburger dünyada en çok sevilen yemeklerin başında gelir. Birçok farklı tarif ve birçok farklı şekilde yapılır. Herkesin de bildiği enfes bir hamburger mekanı kesin vardır. Fakat böyle bir hamburgeri her yerde bulamazsınız. Farklı bir doğum günü pastası arıyorsanız, oldukça farklı tasarımı ile iştah açıcı görünen Hamburger pasta doğum gününde muhteşem bir seçim olacaktır. Görüntüsü ve özel mesajı sayesinde güzel doğum günü fotoğraflarının başkahramanı şimdiden belli değil mi?

Güllü Rüya Pasta

Harika pasta tasarımları - Güllü rüya pasta
15 kişilik olan pasta, kalabalık doğum günü organizasyonları içinde tercih edilebilir.

Çiçekler, anlatamadıklarınız anlatmak, hislerinize tercüman olman için en güzel yoludur. Peki, çiçeklerin en çok sevileni gülleri, doğum günü pastasında kullanmaya ne dersiniz? Sevgiliniz veya eşinizin için tercih edeceğiniz Güllü Rüya Pasta, görüntüsü ile kalplerde ayrı bir edinecek. Üzerine yazdırabileceğiniz özel mesaj alanı ile kişiselleştirilebilir olan pasta, tadı ile de herkesi mest edecektir. Rüya gibi bir doğum günü için herkes hazır olsun!

Enfes Gourme Pasta

Harika pasta tasarımları - Enfes gourme pasta
Tadı damaklarda kalacak bir lezzet; Enfes Gourme pasta.

Çikolata herkesi mutlu eder ama bu özel pastadaki çikolatalı tatlar, mutluluktan biraz daha fazlasını vadediyor. Nefis kakaolu bisküviler ve özel süslemeler, unutmayacağınız bir lezzet şöleni yaşamanızı sağlayacak. Sevdiklerinizin en özel günü olan doğum gününde Enfes Gourme Pasta hem leziz hem de herkesi mutlu eden bir seçim olacaktır.

Söz-Nişan-Düğün Pastaları

Hayatınızın en önemli günü nedir diye sorulsa birçok kişi eminiz ki sevdiği o özel kişi ile hayatını birleştirdiği günü söyler. Söz, düğün ve nişan gibi her insanın en heyecanlı gününde her detay oldukça önemlidir. Fakat pastanın şıklığı da ayrıca bir önem kazanır. Pasta kesmek bu tarz günlerde adetten olduğundan dikkat çekici, sade ve özel bir pasta herkesi mutlu eder…

Güllü Söz-Nişan-Düğün Pastası

Harika pasta tasarımları - Güllü söz pastası
En özel gün için en güzel pasta tasarımı; güllü söz pastası.

Söz, düğün, nişan gibi özel günlerde gelin ve damadın keseceği pasta da özeldir. Üzerinde o güne özel renkler, süslemeler ve günün tarihi gibi detaylar bulunmalıdır. Güllü Söz Pastası; şık tasarımı, sade görüntüsü ve çikolatalı leziz tadıyla tam olarak bu tarz özel günler için tasarlanmıştır. İki katında da günü temsil eden kurdeleler bulunmaktadır. Üst kısmında yer alan gül desenleri ile oldukça hoş bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur.

Mutluluklar Söz Pastası

Harika pasta tasarımları - Mutluluklar söz pastası
Söz pastası üzerinde yer alan mesajı isteğinize göre değiştirebilirsiniz.

Söz, tüm ailenin bir arada olduğu ve çift adaylarının evliliğe dair attıkları ilk adımlardan olduğundan oldukça özel bir andır. Bu anı ölümsüzleştiren kutlama pastasının da özel olması gerekir. Özel olarak tasarlanan Mutluluklar Söz Pastası, üzerinde yer alan yüzük ve gül detayları ile muhteşem bir görüntü sunar.

Gümüş Yaldızlı Pasta

Harika pasta tasarımları - Gümüş yaldızlı pasta
Mutlu anları, mutluluk saçan bir pasta ile kutlamak gerekir; gümüş yaldızlı pasta.

Yeni evlenen çiftin mutlulukla parlayan gözleri gibi ışıldayan Gümüş Yaldızlı Pasta, bu özel anı lezzet şölenine de çevirerek herkesi mutlu edecek. Birlikte kesilen ilk dilim ve ilk yenilen pasta fotoğrafları için herkes hazır olsun ;)

Çocukları Mutlu Edecek Özel Tasarım Pastalar

Çocuklar için pasta demek özel karakterlerin yer aldığı, renkli, afili ve mutlu bir gün demek… Son dönemlerde pasta ustaları adeta sınır tanımadan pasta dekorasyonları yapıyor. Çok sevilen çizgi film karakterleri, roman kahramanları ya da fantastik figürler pastalarda hayat buluyor ve tabii bu pastaları en çok çocuklar seviyor.

Ufak bir not: Yaş fark etmeksizin bu pastalara bayılmayan yoktur ;)  

Harry Potter Pastası

Harika pasta tasarımları - Harry Potter pasta
Doğum gününde Harry Potter sihri seninle olsun!

Kitapları, filmleri ve dünyayı kasıp kavuran muhteşem karakterleriyle büyük küçük herkesin sevdiği Harry Potter, doğum günü ya da özel gün kutlama pastasında olsun kim istemez? Çocuklar, çocukluk günlerinden beridir Harry ve maceralarıyla büyüyenler ve özel hayranlar… Bu özel pasta gören herkesi kesinlikle mutlu edecektir.

Mine Craft Pastası

Harika pasta tasarımları - Mine Craft Pastası
MineCraft tutkunları için muhteşem bir doğum günü pastası!

PC ve oyun konsolu dünyası, bambaşka bir dünyaya evrildi. Bu dünyada bazı oyunlar ise kendi evrenlerini ve hayranlarını yarattı. MineCraft bu oyunların başında gelen bir oyun. Eğer sizin de MineCraft hayranı bir sevdiğiniz varsa MineCraft doğum günü pastası karşısına çıktığında yaşayacağı mutluluğu bir düşünün! Çok mutlu olacakları kesin :)

Hello Kity Parti Pastası

Hello Kity Parti Pastası
Sevimli ve oldukça leziz bir pasta; Hello Kity parti pastası.

Özellikle kız çocukları ve küçük yaştaki çocukların bayıldığı sevimli karakter Hello Kity, doğum gününün en sevilen hediyesi olmak için hazır! Mavinin en güzel tonu üzerinde Hello Kity karakteri ve özel süslemelerle sunulan pasta, leziz çikolatalı tadı ile herkesi mutlu edecektir. Siz de çocuğunuzu mutlu etmek için bu özel pastayı tercih edebilirsiniz.

Kendinizi Şımartın: Butik Pastalar

Harika pasta tasarımları yazımızda sıra geldi butik pastalara! Sadece özel günlerde pasta yenmez… Canınız tatlı bir şeyler çektiğinde ya da kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak istediğinizde güzel bir pastadan daha güzel ne olabilir? Çikolatalı, meyveli ya da frambuazlı… Seçiminizi yapın ve butik pastalar sayesinde mutluluk seviyenizi yukarı çıkarın.

Çikolatalı Çilekli Pasta

Çikolatalı Çilekli Pasta
Tadı damaklarda kalacak lezzet; çikolatalı çilekli pasta.

Kendinizi şımartmak, çikolata ile mutlu etmek istediğinizde veya sevdiklerinize sürpriz yapmak için harika bir önerimiz var; Çikolatalı Çilekli Pasta. İçinde bulunan kakaolu pandispanya ve damla çikolatalarla harika bir lezzet şöleni sunan pasta, tatlı krizlerine kesin çözüm olacaktır.

Renkli Mutluluğum Butik Pasta

Renkli Mutluluğum Butik Pasta
Kendinizi renkli mutluluğum butik pasta ile şımartın.

Mutluluk oldukça renklidir çünkü tüm pozitif enerjiyi içinde barındırır. Tıpkı; Renkli Mutluluğum Butik Pasta gibi… Damla çikolata ile özel olarak lezzetlendirilen bu pasta güzel bir gün geçirmek için harika bir seçim!

Harika pasta tasarımları, muhteşem Bonnyfood lezzetleri, kurabiye aranjmanları ve çok daha fazlası ÇiçekSepeti‘nde sizi bekliyor. Hemen ziyaret ederek kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz :)

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir