Trend

KENDİNE ÇİÇEK ALMANIN HAKLI GURURU

Kim istemez ki sabah uyandığında taze çiçek kokularıyla uyanmayı? Ya da işe gittiğinde masasında rengarenk çiçekler bulmayı?

Çiçek kokusunun mutluluk getirdiği yadsınamayacak bir gerçek ancak çiçek gönderilmeyen kadınların oranı da hayli yüksek.

Bu nedenledir ki “Madem tek taşımı kendim alabiliyorum, o halde kendime çiçek de alabilirim!” diyen gururlu kadınlarımızın sayısı gün geçtikçe artmakta.

Bu eylem düşünüldüğünün aksine yalnızlığın pençesine düşüşü değil güçlü bir kalkışı, hayattan tat almayı simgeler.

Kendi kendine çiçek almak çiçek göndermeyen kişiye karşı yapılan aktif bir protesto olduğu kadar aynı zamanda da psikojik bir detokstur. Gerçekten bir çiçeğin ruhunuza iyi geleceği düşüncesindeyseniz evinizde, masanızda bulunan bir buket çiçek görmek veya kendi çiçeğinizi yetiştirmek çok fayda sağlamaktadır. İster evde ister işte; saksıda veya vazoda duran mis kokulu çiçekler sayesinde gününüz daha pozitif geçecektir.

Bu yüzden kendine çiçek alan kadınlarımızı sevelim, bu haklı gururu onlarla birlikte paylaşalım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bu kadar egosu yuksek insanlarla etrafimiz ceviriliyken, normal bir durum bu. Guzel bir soz soylemeyi ve bir buket cicek gondermeyi yuk olarak goren insanlardan uzak durun. İnanin ki hayatta iki seye sahiptirler sadece egolari ve kendileri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir