Hediye ÖnerileriDoğum Günü Hediyeleri

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Doğum Günü Pastaları

Doğum gününde herkes kendini özel hissetmek ister. Pastalar da o günü iyi geçirmenin ilk şartıdır. Hatta işin içinde sürpriz bir partinin yanı sıra o kişiye kendini özel hissettirecek güzel bir pasta varsa o doğum günü unutulmaz günler arasındaki yerini alır. Biz de bu yüzden sevdiklerinizi mutlu edecek doğum günü pastaları neler, biraz onlardan bahsedelim istedik!

Doğum günü pastası, o özel günü daha da lezzetli bir hale getiren, görüntüsü ile kalpleri ısıtan ve lezzeti ile damaklarda şenlik oluşturan bir tatlıdır. İster çocuk olun ister büyük olun, yeni bir yaş almanın heyecanını sevdikleriniz ile kutlamak mutluluk veren bir anı oluşturmanıza yardımcı olur. Bu özel günlerde tercih edebileceğiniz çeşitli pastalar bulunur. Sizin için özelleştirilmiş, lezzetli ve sıradanlıktan uzak bir pasta arıyorsanız; aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ÇiçekSepeti’ne göz atabilirsiniz! Birbirinden güzel, hem çocuklar hem yetişkinler için uygun doğum günü pastaları bu yazımızda bir arada!

Çocuklar İçin Eğlenceli Pastalar

Çocuklar için doğum günleri büyüklere göre ayrı bir önem taşır. Onların yaşlanmak gibi bir derdi olmadığı için o günü neşe içinde geçirirler. Peki, çocuklarınızı mutlu etmek için onlara hayran oldukları çizgi film karakterleri veya süper kahramanlar temalı pastalar almaya, onları günün en mutlu çocuğu haline getirmeye ne dersiniz?

1-) Denizci Şeker Hamurundan Doğum Günü Pastası

Doğum günü pastaları

Doğum günü pastaları arasında ilk önerimiz Denizci Şeker Hamurundan Doğum Günü Pastası! Dışarıdan bakıldığında denizci temasının hakim olduğu görülen, içinin damla çikolatalarla dolu olduğu bu lezzetli pasta, denizci olmak isteyen küçük çocuklar için oldukça mutlu edecek bir pasta çeşididir. 8 kişilik olan pasta, hem görüntüsü ile hem de tadı ile çocukların favorisi olacak! (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

2-) Yarış Arabası Doğum Günü Pastası

Yarış Arabası Doğum Günü Pastası

Sıradaki doğum günü pastası çeşidimiz araba hayranı olan küçüklere! Yarış Arabası Doğum Günü Pastası, görüntüsü ile çocukları mutlu ederken lezzet ve damla çikolata dolu içi ile de damakları şenlendiriyor! 8 kişilik olan bu pasta ile siz de çocuklarınızın doğum günü etkinliklerini lezzet dolu bir hale getirebilirsiniz. (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

3-) Mutlu Yıllar Resimli Pasta

Doğum günü pastaları

Mutlu Yıllar Resimli Pasta, sevdiklerinize sürpriz yapmanıza yardımcı olacak lezzet dolu bir pastadır. Bitter çikolata parçacıklı ve 12 kişilik olan bu pasta ile çocukları mutlu edebilir, onların bu özel gününü sevdikleri süper kahraman temalı pasta ile renklendirebilirsiniz. Hem yeni yaşlarına bir adım atsınlar hem de yüzlerinden gülümseme eksik olmasın diyorsanız bu pasta tam size göre! (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

4-) Prensesler Doğum Günü Kutlaması Resimli Pasta

Prensesler Doğum Günü Kutlaması Resimli Pasta

Prensesler Doğum Günü Kutlaması Resimli Pasta ile biricik çocuğunuzun hayallerini süslemek istemez misiniz? Farklı prenses baskıları ile çocuğunuzun en sevdiği kahraman dönüşecek olan 8 kişilik bu pasta sayesinde siz de günün kahramanı olabilirsiniz. yeni bir yaşa ilk adımını atan sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bu pasta ile onun yüzünde gördüğünüz mutluluk unutulmaz olacak! (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

5-) Turuncu Kedim Butik Pasta

Turuncu Kedim Butik Pasta

Ve çocuklar için tercih edebileceğiniz pastalar arasında son önerimiz Turuncu Kedim Butik Pasta. 8 kişilik, damla çikolatalı ve lezzet dolu bu sevimli pasta sevdiklerinizin mutlu günlerini daha tatlı bir hale getirebilirsiniz. Her bir dilimi ile çocukları mutlu edebileceğiniz çok daha farklı çeşitlerine de hemen buradan ulaşabilir, kolayca sipariş oluşturabilirsiniz! (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

Yetişkinler İçin Özel Pastalar

Yetişkinler için de çeşitli desenlerde, sevdiklerinizin gözünden adeta kalpler çıkaracak pastaları ÇiçekSepeti’nde bulabilir, sevdiklerinizin yeni bir yaş aldığı o güne özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz!

1-) Beyaz Papatyam Butik Pasta

Doğum günü pastaları

Yetişkinler için tercih edebileceğiniz ilk pasta önerimiz Beyaz Papatyam Butik Pasta! Görüntüsü ile adeta mis kokulu bir kır bahçesini andıran bu pasta ile sevdiklerinizin bu özel gününde onları şaşırtabilir ve çok mutlu edebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızdan, ailenizden oluşan minik bir kutlama düzenleyebilir, gecenin tadını lezzet dolu, 8 kişilik olan bu pasta ile çıkarabilirsiniz! (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

2-) Kişiye Özel Resim Baskılı Pasta

Kişiye Özel Resim Baskılı Pasta

Onun için en özel pastayı mı arıyorsunuz? O zaman Kişiye Özel Resim Baskılı Pasta tam size göre! üstündeki görsel için istediğiniz fotoğrafı seçebileceğiniz bu mükemmel pasta, sevdiklerinizi şaşırtacak ve onlara duygu dolu anlar yaşatacaktır. En mutlu anınızdan ya da en özel anınızdan oluşan bir görsel ile pastayı süsleyebilir, geceye lezzetli bir sürpriz katabilirsiniz! Bitter soslu pandispanya ve parça çikolatalı içeriği sayesinde damaklarda unutulmaz bir tat bırakırken görüntüsü ile de göz alıcı olan bu pastaya bu yeni yaş gününde bir şans verebilirsiniz. (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

3-) Çikolatalı Çilekli Butik Pasta

Çikolatalı Çilekli Pasta

Sevdiklerinizin en mutlu günlerinden birine tat katacak, onların yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmasını sağlayacak bir pasta isterseniz Çikolatalı Çilekli Pasta tam size göre! Lezzetli meyveleri ve çikolatası ile göz alıcı görünen, sevdiklerinize romantik bir mesaj ileten, kakaolu pandispanya ve damla çikolatalar ile hazırlanan bu pasta, yeni bir yaşı kutladığınız o özel günde tam olarak ihtiyacınız olan tat! Sevdiklerinizin mutlu günlerine tatlı anlamlar katmak için siz de bu pastayı tercih edebilirsiniz.

4-) Love Butik Pasta

Love Butik Pasta

Love Butik Pasta ile sevdiklerinizin en özel günlerinden birini tatlandırmaya ne dersiniz? Aşk dolu görüntüsü ve damla çikolatalı içeriği ile bu pasta, sevdiklerinize karşı hissettiklerinizi ifade etmenize yardımcı olacak leziz bir hediye olacaktır. İçerisindeki çikolatalar ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakırken görüntüsü ile de sevginizi yansıtmanıza yardımcı olacak bu pastayı sevdikleriniz için gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz! (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

5-) Kırmızı Gül Kutusu Pasta

Kırmızı Gül Kutusu Pasta

Sevdiklerinizi mutlu edecek doğum günü pastaları arasında son önerimiz, o biricik, özel insan için tercih edebileceğiniz Kırmızı Gül Kutusu Pasta! “İyi ki doğdun aşkım” temalı, kırmızı gülleri ile göz alıcı ve lezzeti ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakan bu pasta ile o özel günü daha da unutulmaz bir hale getirebilir, hayatınızdaki o biricik insanı çok mutlu edebilirsiniz. Yaklaşık 15 kişilik olan bu pasta sayesinde isterseniz birçok dostunuz ve sevdiklerinizden oluşan bir kutlama yapabilir, lezzet dolu pastanın keyfini hep birlikte çıkarabilirsiniz! (Ürünle birlikte 5 adet mum gönderilmektedir.)

Lezzet dolu BonnyFood çeşitlerinden butik pastalara kadar çok çeşitli tatlı lezzetlere ÇiçekSepeti‘nden kolayca ulaşabilirsiniz! Hızlıca sipariş verebileceğiniz, istediğiniz gün teslimat seçeneği ile teslimat tercihinizi değiştirebileceğiniz ÇiçekSepeti’nde alışveriş keyfini doyasıya yaşayın! Birbirinden lezzetli pasta çeşitlerini daha ayrıntılı şekilde incelemek ve en uygun pastayı seçebilmek için buraya tıklayın! Unutmayın; ÇiçekSepeti sizin ve sevdiklerinizin her zaman yanında!

İlginizi çekebilecek bazı yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir