Hediye ÖnerileriDoğum Günü Hediyeleri

Ocak Ayında Doğanlar İçin Doğum Günü Hediye Önerileri

İnsanın kişilik özelliklerini belirleyen etkenlerden birisi de doğduğu aydır. Her ne kadar bazıları inanıp bazıları inanmasa da astrolojide doğduğunuz tarihe göre burcunuz belirlenir. Bu sayede de belli özelliklerinizi ve karakterinize dair çıkarımlar yapabilirsiniz. Fakat doğum tarihiniz dışında aslında doğduğunuz ayın da kişiliğiniz üzerinde etkileri vardır. Bu yazımızda ocak ayında doğanların genel özelliklerinden bahsettikten sonra ocak ayında doğanlar için doğum günü hediye önerilerinde bulunacağız.

Daha önceki yazılarımızda diğer aylarda doğanların özellikleri hakkında ipuçları verip, onlara alabileceğiniz hediye önerilerinde bulunmuştuk. Sırada ocak ayında doğanlar var. İnsanın kişilik özellikleri doğduğu ay, gün ve hatta saate göre bile değişkenlik gösterebilirken burada genel çerçevelerle ocak ayında doğanların özelliklerinden bahsedeceğiz.

Ocak Ayında Doğanların Genel Özellikleri

Ocak ayında doğanların genel özellikleri
Ocak ayında doğanlar hakkında merak edilenleri aşağıda sıraladık.
  • Öncelikle burçlarından bahsedelim. 20 Ocak öncesinde doğanlar oğlak burcuna sahip olurken, 20’sinden sonra doğanlar kova burcu olurlar.
  • Burçları dışında ocak ayında doğanların doğum aylarına göre özelliklerine gelirsek. Ocak ayında doğanlar oldukça hırslı ve liderlik özellikleri olan kişilerdir. Bu yüzden çevrelerindeki insanların hayatlarında önemli rollere sahip olurlar.
  • Soğuk görüntülerinin ardında güçlü bir çekicilik vardır ve aslında onları tanıdıkça özel olduklarını fark edersiniz. Ocak ayının sembolü kar taneleri gibi eşsizdirler.
  • Öğrenmeyi, öğretmeyi ve okumayı çok severler. Hayal dünyaları oldukça geniştir ve bazen uçsuz bucaksız hayallere dalıp gidebilirler.
  • Oldukça planlıdırlar. Odaklanmaları gereken bir iş olduğunda dikkat seviyeleri oldukça yüksektir ve herkesten fazla çalışarak insanlara yardımcı olmaya özen gösterirler.
  • Ocak ayında doğan bir arkadaşınız, sevdiğiniz varsa ona güvenebilirsiniz. Her şeyi öyle çabuk kabul etmez ama kabul ettiğinde de sonuna kadar sizinledir.
  • Seçkin zevkleri ve kendine has stilleri vardır. Hediye alıp, hediye vermeye bayılırlar ve onlar için hediyenin özel olarak düşünülmesi önemlidir.
  • Ocak ayında doğanların çiçeği karanfildir ve karanfil gibi sevgi dolu kişilerdir. Ayrıca karanfil gibi nadide özelliklere sahiptirler.
  • Bakımlı olmayı severler ve her daim genç görünüp, genç kalmayı başarırlar. Spor ve kişisel bakım özel ilgi alanlarıdır.

Ocak Ayında Doğanlar İçin Hediyeler

Ocak ayında doğanların genel özelliklerini yukarıda sıraladık. Şimdi doğum günü hediye önerilerimize geçelim:

1-) Kişiye Özel Termos Ve Kahve Hediye Seti

Ocak ayında doğanlar için hediye - Kahve seti
Hediye setleri herkesi mutlu eder.

Herkes gibi ocak ayında doğanlarda hediyenin kendileri için özel olanını ayrı sever. Onlar için özel olarak düşünülmüş, kişiselleştirilmiş bir hediye vermeniz yüzlerinde kocaman gülücükler oluşturacaktır. Kişiye özel olarak hazırlanan kahve hediye seti içerisinde özel üretim termos, kahve presi, filtre kahve, Biscolata Sticks ve Biscolata Mood bulunmaktadır.

Farklı içerikteki setler için hediye setleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2-) Bleu Blanc Karanfil Abajur

Ocak ayında doğanlar için hediye - Abajur
Özel üretim abajur yaşam alanlarına şıklık katacak.

Ocak ayında doğanların çiçeğinin karanfil olduğunu ve özel düşünülmüş hediyelere bayıldıklarını söylemiştik. El işçiliği ile özel olarak üretilen Qdec abajur, şık ve hoş görüntüsü ile bulunduğu ortama farklı bir hava katarken hediye ettiğiniz sevdiğinizin her akşam sizi hatırlamasına vesile olacak.

3-) Kişiye Özel Organizer Şarjlı Powerbank

Ocak ayında doğanlar için hediye - organizer

Planlı olmayı seven ve düzen aşığı olan ocak ayında doğanların bayılacağı bir hediye önerimiz var; Kişiye Özel Organizer. Tüm ihtiyaçlarını düzenli bir şekilde karşılayabileceği organizer; cüzdan, kartlık, tablet&telefon tutucu, not defteri için özel alanlara sahiptir ve powerbank özelliği bulunmaktadır.

4-) Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

Ocak ayında doğanlar için hediye - akıllı bileklik
Sevdiklerinize uzun yıllar kullanabileceği bir hediye verin; Xiaomi akıllı bileklik.

Her zaman genç ve sağlıklı görünmek ocak ayında doğanlar için bir hayat biçimi olarak öne çıkar. Sportif kişilikleriyle teknolojiyi bağdaştıran bir hediye vermek isterseniz Xiaomi Mi Band 5 tam olarak aradığınız ürün diyebiliriz. Her türlü kombine estetik bir hava katan görüntüsü, özel ekranı ve farklı özellikleriyle bu hediye oldukça özel olacak.

5-) Maskelerle Evde Kolay Bakım Seti

Ocak ayında doğanlar için hediye - bakım seti
Evde bakım yapmanın en kolay yolu; kolay bakım seti.

Bakımlı olmayı ve iyi görünmeyi kim sevmez? Fakat ocak ayında doğanlar kişisel bakım konusunda biraz daha titizler desek yeridir. Bu yüzden onlara saçtan başlayıp ayaklarına kadar bakım yapmalarını sağlayacak özel bakım seti hediye edebilirsiniz. Set içerisindeki ürünler maske şeklinde olup kullanımı oldukça basittir.

Farklı bakım setleri ve diğer alternatifler için kişisel bakım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

6-) Escape Kanvas Sırt Çantası

Ocak ayında doğanlar için hediye - sırt çantası
Escape sırt çantası; özel bölmeleri, su geçirmez kumaşı, ayarlanabilir sırt askısıyla rahat ve konforlu kullanım sunar.

Orijinal tarzlarıyla ne giyseler, taksalar ve kullansalar farklarını ortaya koyan ocak ayı doğumlular için aksesuar seçimi de oldukça önemlidir.  Düzenli olmayı da ekstra sevdiklerinden onları çantasız görmek neredeyse imkansızdır. Bu nedenle Escape sırt çantası hediyeniz onları ekstra mutlu edecek diyebiliriz.

Farklı modeller için çanta sayfasına göz atabilirsiniz.

7-) JBL Bluetooth Kulaklık

Ocak ayında doğanlar için hediye - kulaklık
JBL kulaklık, gün boyu rahatsız etmeden müzik dinlemenizi sağlar.

Kişisel zevklere önem veren ocak ayında doğanlar için müzik olmazsa olmazdır. Hemen hemen her fırsat bulduklarında kulaklıklarını taktıklarını görebilirsiniz. Bu nedenle müzik kalitesini artıracak ve konforlu bir müzik deneyimi sunacak bir ürün hediye etmeniz kadar mantıklı bir durum olmasa gerek değil mi? JBL Bluetooth kulaklık ile müzik dinlemek hiç olmadığı kadar keyifli gelecek ve bu hediye her zaman hatırlanmanızı sağlayacak.

Farklı modeller için kulaklık sayfasına göz atmanızı tavsiye ederiz.

8 -) Hummel Crosslite II

Ocak ayında doğanlar için hediye - spor ayakkabı
Özgün ve dinamik; Hummel Crosslite II.

Kendine özgü tarzını sportif parçalarla birleştirmeye bayılan ocak ayı doğumlular için özel bir hediye; Hummel Crosslite II. Ergonomik yapısı sayesinde ayak tabanıyla bütünleşir ve spor yaparken, koşarken ekstra konfor sunar. Ayrıca özel rengi ve hoş tasarımı sayesinde tüm kombinlere farklı bir hava katar.

9-) Franz Kafka Seti

Ocak ayında doğanlar için hediye - kitap seti
Edebiyatın en unutulmaz isimleri arasında yer alan Franz Kafka’nın 10 eseri bu sette bir arada sunuluyor.

Okumak, hayata bakışı değiştirirken aynı zamanda hayal gücünün de gelişmesine yardımcı olur. Hem okumayı hem de öğrenip, öğretmeyi seven ocak ayı doğumlular için kitaplar harika bir hediye seçeneğidir. Eğer kitap hediyesini düşünüyorsanız Franz Kafka Seti listenizde üst sıralarda yer almalı.

10-) Kar Tanesi Kolye

Ocak ayında doğanlar için hediye - kolye
Kar tanesi kolye 925 ayar gümüştür.

Ocak ayında doğanların kendine has özellikleri olduğunu ve adeta kar tanesi gibi eşsiz olduklarını yukarıda söylemiştik. Onlara eşsizliklerini hissettirecek anlamlı bir hediye arıyorsanız kar tanesi kolye harika bir seçim olacaktır.

Farklı tasarım ve modeller için kolye sayfasına göz atabilirsiniz.

Bonus: Karışık Karanfil Çiçek Buketi

Ocak ayında doğanlar için hediye - karanfil buketi
Sevdiklerinizi mutlu etmenin en zarif yolu; karanfil buketi.

Ocak ayında doğanların çiçeği karanfildir. Onlara bir buket çiçek hediye ederek doğum günü kutlaması yapmak isterseniz karışık karanfil buketi anlamlı bir seçim olacaktır. Hediyenize birkaç kelimelik doğum günü mesajı eklemeyi unutmayın. :)

Ocak ayında doğanlar için doğum günü hediye önerilerimizi sıraladık. Sevdiklerinizi mutlu edecek tüm hediye çeşitlerini ÇiçekSepeti’nde bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir