Hediye Önerileri

Yeni İşe Başlayanlar İçin En Güzel Ofis Hediyeleri

İşe yeni başlamış, terfi almış ya da iş ile ilgili özel bir günün kutlayan sevdiklerinizi ufak bir hediye ile mutlu etmek ister misiniz? Sevdikleriniz için seçtiğimiz en güzel ofis hediyeleri ile onları mutlu edebilir, her zaman yanlarında olduğunuzu hissettirebilirsiniz!

Kimi ofis ortamı çok sıkıcıdır; saatler geçmez, mesai bir türlü bitmez, bir sürü sorun insanın üstüne üstüne gelir… Hele de işe yeni başlandıysa ve etraftaki birçok insan tanınmıyorsa ve biraz tedirginlik varsa kişi gergin olabilir. İşte tam bu anlarda, sevdiklerinizin yüzünde ufak bir gülümseme, onları o ortamdan birkaç saniyeliğine de olsa uzaklaştıracak bir tebessüm armağan edebilirsiniz. Hediye edeceğiniz ufak bir ofis hediyesi ile mutlu olmalarını, zorlu geçen günlerinde küçük bir mola vermelerini sağlayabilirsiniz.

Herhangi bir ofiste, masa başı bir işte çalışan sevdiklerinizin artık evi olmuş masalarına eğlenceli ve keyifli bir dokunuş yapabilirsiniz. Farklı ve ilginç hediyelerden hoşlanan arkadaşlarınıza ilginç tasarımlara sahip birbirinden güzel birçok hediye seçeneğinden birini sunarak hem onun sizi sürekli hatırlamasını hem de ofis dekorasyonun bir parçasını tamamlamasını sağlayabilir ve her şeyden önce onları mutlu edebilirsiniz!

Sevdikleriniz İçin Tercih Edebileceğiniz Ofis Hediyeleri

1-) İsme Özel Metal Roller Kalem & Siyah Deri Kapaklı Defter

İsme Özel Metal Roller Kalem & Siyah Deri Kapaklı Defter

Sevdiğiniz kişilerin her yerde kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanmış kalem, mouse pad, anahtarlık, cüzdan ve ahşap kalem kutusu gibi hediye seçeneklerinden birini seçerek ona hem etkili ve güzel bir hediye vermiş olursunuz. İsme Özel Metal Roller Kalem & Siyah Deri Kapaklı Defter ile sevdiklerinizin kendilerini özel hissetmelerini ve onların gün boyu morallerinin yüksek olmasını sağlayabilirsiniz.

2-) Kişiye Özel Kupa Bardak

Kişiye Özel Kupa Bardak

Sevdiklerinize eğlenceli ve ilginç tasarımlardaki ofis hediyeleri sayesinde tatlı bir gülümseme armağan edebilirsiniz. Kişiye Özel Kupa Bardak ile yeni iş yerinde sabah kahvesini/çayını içerken yüzünün gülmesini ve sizi hatırlamasını sağlayabilir, aynı zamanda kendini mutsuz hissetmesinin de önüne geçebilirsiniz. Üstelik sevdikleriniz gün boyu neşeli hissetmesini sağlayacak şekilde bardakları özelleştirebilirsiniz!

3-) Dekoratif Ürünler

Ofis hediyeleri

Dekoratif ürünler sayesinde sevdiklerinizin yorucu ve uzun iş saatlerinde nefes almasını sağlayacak, masalarını daha güzel ve hoş bir alana çevirecek hediyeler verebilirsiniz. Adalet Heykeli gibi hem dekoratif olarak güzel görünen hem de kartvizitlik olarak kullanılabilen bir ürün ile onun, masasında keyifli bir ortam yaratmasına yardımcı olabilirsiniz! Heykel çeşitleri haricinde özel masa saatleri, ilginç figürlerdeki biblolar, led lambalar ve özel tasarım koleksiyon ürünleri tercih ederek onların streslerini azaltabilir ve ofislerini daha eğlenceli bir yere dönüştürmelerine yardımcı olabilirsiniz!

4-) BonnyFood Lezzetleri

BonnyFood Lezzetleri

Yeni bir işe başlayan sevdiklerinizin gününü tatlandıracağınız, onların yüzünde kocaman tebessümler oluşmasını sağlayacağanız ürünlerden biri de Yeni İşinde Başarılar Çikolata Kutusu! Yeni işine en tatlı şekilde başlamasını istediğiniz sevdiklerinize fındıklı, bitter ve sütlü çikolatanın tadını doyasıya yaşayabilecekleri bu lezzet kutusunu hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

5-) Mis Kokulu ve Zarif Çiçekler

Ofis hediyeleri

Yeni işinde başarılar dilemek istediğiniz sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz en güzel hediye: Yeni İşinde Başarılar Çiçek Buketi! Yeni İş temalı vazo içerisinde, birbirinden güzel ve mis kokulu pembe gerberalar ve beyaz papatyalar ile sevdikleriniz için özel olarak ve özenle hazırladığımız bu aranjman, onları mutlu etmeniz için birebir! Bu güzel şık ve romantik buket haricinde onun daha çok seveceğini düşündüğünüz çiçeklerden oluşan farklı çiçek çeşitleri için de Çiçek kategorimize göz atabilirsiniz!

6-) Bel Destek Yastığı

Ortopedik Bel Destek Yastığı

Sevdiklerinizin hem rahat hem keyifli bir çalışma düzeni içinse mi olmasını istiyorsunuz? O zaman ona, kullanmaya başladığı andan itibaren ona mükemmel bir rahatlık sunacak olan Bel Destek Yastığı hediye edebilirsiniz. Çünkü ofiste, masa başı çalışmanın en büyük zorluklarından biri uzun saatler hareketsiz kalmanın getirdiği bel, sırt ve boyun ağrılarıdır. Ama siz, bu yastık ile sevdiklerinizin ofis hayatını değiştirebilirsiniz!

7-) Bilgisayar Standı

Bilgisayar Standı

Yeni bir işe başlayan sevdikleriniz tercih edebileceğiniz ofis hediyeleri arasında sonuncu önerimiz: Bilgisayar Standı! Özellikle masa başı bir işte çalışan sevdiklerinizin boyun, bel ve sırt ağrıları yaşamaması için onlara şık ve kullanışlı bir bilgisayar standı hediye edebilirsiniz! 5 kademeli ayarlanabilir yükseklik açısı bulunan bu bilgisayar standı sayesinde sevdikleriniz keyif içinde ve rahatça çalışabilir. Üstelik bu ürün katlanabilir ve kolayca taşınabilir olduğu için istenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilir!

İşe yeni başlayan ya da terfi alarak odasını değiştiren sevdiklerinize farklı ve ilginç tasarımlardaki ofis hediyeleri ile güzel bir sürpriz yapabilir, güne pozitif başlamalarını sağlayabilir ve onların masasına renk katarak kendinizi hatırlatabilirsiniz. Tüm bu ürünleri ÇiçekSepeti’nden kolayca temin edebilir, onların her gününde yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz! Sevdikleriniz için en güzel ofis hediyelerini incelemek isterseniz Ofis Hediyeleri kategorisine göz atabilirsiniz.

Yeni İş Hediyesi Yollarken Gönderilebilecek Notlar

  • Aldığın bu yeni terfi ve yeni sorumluluklarla bolca kahveye ihtiyacın olacak, tebrikler, güle güle kullan.
  • İş hayatına attığın bu ilk adım sağlam gelecek sonraki adımların güzel bir başlangıcı olsun. Hayırlı olsun.
  • Gitgide yükseldiğin iş hayatına çok dalıp, bizleri unutmaman dileğiyle.
  • Terfin hayırlı olsun ama biliyorum ki yakında yenisi gelecek. Aynen devam!
  • Yeni işiniz için tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
  • Yeni iş yerinizin hayırlı, uğurlu ve bol kazançlı olması dileğiyle.
  • Hayat boyu daha nice başarılara imza atmanız dileğiyle.
  • Yeni bir iş, yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç… Her şey gönlünce olsun!
  • Daha pek çok başarını birlikte kutlamak ve heyecanlanmak dileğiyle!

İlginizi çekebilecek bazı yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir