Hediye ÖnerileriDoğum Günü Hediyeleri

Ağustos Ayında Doğanlar İçin Doğum Günü Hediye Önerileri

İnsan geleceği hakkında çok fazla bilinmez olmasından dolayı kendisini nelerin beklediğini her zaman fazlasıyla merak eder. Burada astroloji gibi ilgi alanları devreye girer ve bize hem kendimiz hakkında hem de bizi bekleyenler hakkında bazı ipuçları verir… Astrolojide doğduğumuz tarihe göre burçlar belirlenir ve burcumuzun özelliklerine göre bazı çıkarımlarda bulunuruz. Ancak doğum tarihimiz dışında doğduğumuz ayında kişiliğimiz üzerinde oldukça büyük etkisi var. Bu yazımızda ağustos ayında doğanlar (aslan burcu) hakkında bilgiler verirken aynı zamanda onları mutlu edebilecek doğum günü hediyelerini sizler için anlatıyoruz.

Burçlar hakkınızda size ipuçları verirken bu duruma etki eden bir diğer etkende doğduğunuz aydır. Gelin birlikte doğduğunuz ayın kişiliğinize ve hayatınıza etkisine bakalım;

  • Sevgi dolu ve çok yönlü olan ağustos ayında doğanlar tanıştıkları insanların önce iyi yönlerine odaklanırlar. Onlar için her şeyden önce iyi birisi olmak gelir.
  • Toplumun bir parçası olmayı oldukça sever ve birlikte hareket etmeye değer verirler.
  • Sevgiye, dürüstlüğe ve iletişime oldukça değer değer verirler. İlişkilere ciddi yönden yaklaşırlar ve evlilik onlar için oldukça kutsaldır.
  • Çalışmayı oldukça fazla severler. Hatta o kadar fazla severler ki bazen bu durum ufak sağlık problemlerine bile neden olabilir.
  • Takım ruhları oldukça güçlüdür ve takımda yer alan herkese ilham vermek konusunda oldukça başarılıdırlar.
  • Para onlar için hiçbir zaman hedef olamaz. Başarının zaten parayı getireceğini inandıklarından öncelikleri sevdikleri ve istedikleri işlerde çalışmaktır.
  • Şakalaşmayı, eğlenceyi ve sohbet etmeyi oldukça severler. Liderlik özelliklerine sahip olduklarından bulundukları ortamın odak noktası olurlar ve başkalarını nasıl yönlendirip, teselli edeceklerini iyi bilirler.
  • Hayal kurmayı çok severler, sanat, müzik ve savunma alanında yetenekli olduklarından bu alanlarda çalışmalar yapmak onları oldukça mutlu eder.
  • Başarılı olabilmek için genellikle iç seslerini susturmaları gerekir çünkü her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp analiz etmek başlarını belaya sokabilir.

Ağustos ayında doğanların genel özellikleri doğrultusunda onları mutlu edebilecek hediye önerilerimiz;

Nano Zirkon Taşlı Gümüş Aslan Kolye

Aslan kolye

Ağustos ayında doğanların simge hayvanı olan ve aynı zamanda burçlarını da temsil eden aslan figürü tasarımlı nano zirkon taşlı gümüş kolye doğum günü için oldukça güzel bir jest olacaktır.

Kişiye Özel Aslan Burcu Temalı Kupa Ve Yastık Kılıfı

Kupa ve yastık kılıfı

Kişiye özel olarak hazırlanan burç temalı kupa ve yastık kılıfı seti ağustos ayında doğanlar için sevecekleri bir hediye olacaktır. Set içerisindeki kupa ve yastık kılıfının baskı kalitesi birinci sınıf olup, herhangi bir silme veya solma yapmamaktadır.

Valencia Keman

Keman

Hayal kurmayı ve sanatı fazlasıyla seven ağustos ayında doğanlar için harika bir hediye önerisi: Valencia Keman. Siyahlatılmış akça ağaç burgu, klavye ve çene dayanağı olan bu özel keman sanata aşık olan sevdiklerinizin yeni bir dünyanın kapılarını aralamasının başlangıcı olabilir.

Jenga

Jenga oyunu

Arkadaş çevresiyle vakit geçirmeyi oldukça fazla seven ağustos ayında doğanlar; oyun oynamaya da bayılırlar. Bu nedenle Jenga onlar için muhteşem bir doğum günü hediyesi olacaktır. Hediyenizi verin ve sonra eğlence başlasın!

Record Master Retro Pikap

Retro pikap

Müziği ve sanatı sevmeyen yoktur ama ağustos ayında doğanlar ayrı bir müzik tutkunudur. Record Master Retro Pikap hem görüntüsü hem de sunduğu eşsiz müzik zevkiyle doğum günü hediyesi olarak muhteşem bir seçim!

OCEAN Pro 2 Şarj Edilebilir Yüz Temizleme Cihazı

Yüz temizleme cihazı

Bakımlı olmayı kim sevmez ki! Son dönemlerin en çok kullanılan bakım ürünleri arasında yer alan yüz temizleme cihazı doğum günü hediyesi olarak oldukça kullanışlı bir hediye olacaktır.

Calvin Klein One Edt 100 Ml Unisex Parfüm

Parfüm

Doğum günü hediyesi denildiğinde herkesin aklına ilk gelenler arasında parfüm almak vardır. Calvin Klein One bu klasik hediyeyi hem özel hem de farklı bir boyuta taşımak isteyenleri bekliyor.

Osse Güneş Gözlüğü

Güneş gözlüğü

Yaz günlerinin vazgeçilmez aksesuarı güneş gözlüğünü doğum günü hediyesi olarak hiç düşündünüz mü? Eminiz aklınıza gelmiştir ama gelmediyse de kesinlikle bir düşünün… Osse güneş gözlüğü sevdiklerinizin tarzını tamamlarken aynı zamanda gözlerini güneşin zararlı ışınlarından %100 koruyacak.

Nikon Coolpix Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf makinesi

Anıları ölümsüzleştirmenin en güzel yolu olan fotoğraflardır. Fakat sadece anılar için değil bunu bir sanat dalı olarak düşünmekte gerek çünkü ağustos ayında doğanlar için fotoğraf aynı zamanda bir sanattır. Nikon Fotoğraf Makinesi fotoğraf sanatını icra etmeyi sevenler için harika bir doğum günü hediyesi olacak.

Birkenstock Gizeh Eva Terlik

Eva terlik

Birkenstock Gizeh Eva Terlik; bakteri üretmeyen, hafif, esnek ve geri dönüşümlü olma özelliğiyle de doğayla dost bir malzeme olan EVA’dan üretilmiştir. Ayrıca ortopedik özelliği sayesinde topuğu kavrar ve etkili destek noktalarına sahip olan yapısıyla da son derece konforlu bir kullanım sağlar. Bundan daha güzel ve kullanışlı bir hediye olması zor ;)

Nike Air Max 

Air max spor ayakkabı

Şık ve rahat görünmeyi seven ağustos ayı doğumlular için sırada harika bir ayakkabı önerimiz var; Nike Air Max. Görüntüsü ile tarzınızı tamamlayan bu model hem günlük yaşantınızda hem de spor antrenmanlarında vazgeçilmez bir rahatlık sunar.

Beany Camouflage Sırt Çantası

Sırt çantası

Sıra geldi son önerimize… Bu senenin modası olan kamuflaj kıyafetlerden sonra çantalara da sıçradı. Modayı oldukça yakından takip eden sevdiklerinizi için kullanışlı ve tarz bir hediye arıyorsanız; Beany Camouflage Sırt Çantası tam size göre!

Ağustos ayında doğanlar başta olmak üzere diğer tüm özel günler için aradığınız hediyeler ÇiçekSepeti hediye sayfalarında sizleri bekliyor.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir