Hediye ÖnerileriDoğum Günü Hediyeleri

Aralık Ayında Doğanlar İçin Doğum Günü Hediyeleri

İnsanların karakterlerinde ve hayata bakışlarında doğdukları ayın etkisi vardır. Nasıl mı? Astrolojide doğduğunuz ay burcunuzu belirliyor ve burcunuzun özelliklerine bakarak çıkarımda bulunabiliyorsunuz. Ancak doğum tarihiniz dışında doğduğunuz ayında kişisel özelliklerinizin oluşmasında etkisi oluyor. Daha önceki yazılarımızda farklı aylarda doğanların özelliklerinden bahsetmiştik. Bu yazımızda ise aralık ayında doğanların (yay burcu) genel özellikleri ve aralık ayında doğanlar için hediyeler sizi bekliyor.

Yılın son ayı olan aralık ayında doğmuş olmak, ilk başta öyle çok havalı bir şey gibi görünmese de aslında yapılan araştırmalar bu ayda doğanların daha uzun yaşadığını ortaya koyuyor. Kendi yaş grubu içinde en küçük ve haliyle en genç olan aralık ayı doğumlular, bunun meyvesini pozitif kalarak ve daha genç hissederek alıyor. Bu kısa bilgiden sonra gelelim aralık ayında doğanların genel özelliklerine;

  • Genelde rahat tavırlı olarak tanınan aralık ayı doğumlular, oldukça esprili ve eğlenceli kişiliklerdir.
  • Özgürlüklerine fazlaca düşkün olduklarından ilişkileri pek uzun sürmez ve genelde yalnızlığı seçerler.
  • Evde vakit geçirmeyi, yeni hobiler edinmeyi ve salaş ortamları severler. Para harcamak, yeni bir şeyler almak ve hediyeler vermek onlar için bir nevi hobidir. Fazlaca cömert olduklarından arkadaş çevresinde çok sevilirler.
  • Aktif bir yaşamları vardır. Sevmeyi ve sevilmeyi severler. Rol yapmaz, bencil davranmazlar ama genellikle kendi doğrularının en iyisi olduğuna inanırlar.
  • Alışılmadık derecede şanslı olduklarından iş ve aşk hayatları genelde istedikleri gibi ilerler. İlişkilerinde hediyeler almayı, özel hissettirmeyi ve şımartmayı severler. Tabii ki aynı karşılığı beklerler.
  • Abartılı hayallere kapılabilirler. Macera düşkünü olduklarından gezmeye bayılırlar ve yeni yerler görmek, yeni ortamların havasını almak hayatlarının olmazsa olmazıdır.
  • Kendine bakmayı, formda kalmayı severler. Sevimli ve endamlı bir havaları vardır. Özel kokulara bayılırlar ve kendi kokularının başkasında olmasını pek sevmezler.
  • Düşünmeden konuşması ve kimi zaman kırdığı sevimli potları vardır ama onlara kızmak pek mümkün olmaz. Bir şekilde gönül almayı bilirler ve daima pozitif olduklarından ortamın neşesi olurlar.
Hediye Önerileri

Aralık ayında doğanlar hakkında genel bilgileri verdiğimize göre bu bilgiler ışığında onları mutlu edebilecek hediye önerilerimizi sıralayabiliriz. Önerilerimiz arasında yer almayan binlerce çeşit için ÇiçekSepeti hediye kategorisini ziyaret edebilir, en iyi hediyeyi uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Laptop Bölmeli Su Geçirmez Dağcı Sırt Çantası
Su geçirmez sırt çantası
Macerayı sevenler su geçirmez dağcı sırt çantasına bayılacak.

Gezmeyi, macerayı ve doğayı seven aralık ayı doğumlular, kişisel bakımına ve düzenli olmaya da özen gösterir. Bir yere gittiklerinde tüm ihtiyaçlarının eksiksiz yanlarında olmasını isterler. Bu nedenle su geçirmez dağcı sırt çantası hediye ederek maceralara eksiksiz bir şekilde atılmalarını sağlayabilirsiniz.

Xiaomi Haylou Akıllı Saat
Xiaomi akıllı saat
Kullanışlı ve sportif; Xiaomi Haylou.

Kendine bakmayı seven ve fit görünmeye özen gösteren aralık doğumlular için oldukça kullanışlı bir hediye önerimiz var; Xiaomi Haylou akıllı saat. Su geçirmezlik, çoklu spor modu, gelen çağrı bildirimi, mesaj bildirimi, nefes eğitimi, hareketsizlik bildirimi gibi özellikleri ve şık görüntüsüyle bu hediye eminiz ki oldukça beğenilecektir.

Dost İle Muhabbet Kahve Hediye Kutusu
Dost ile muhabbet hediye kutusu
Hediye kutuları herkesi mutu eder.

Dostluk ve sevgi aralık ayında doğanlar için oldukça önemlidir.  Dostları ile vakit geçirmeye de oldukça bayılırlar. Onlar için hediyenin manevi değeri öncelikli olacağından dost ile muhabbet kahve hediye kutusu, çok beğenecekleri özel bir hediye olacaktır. Özel tasarlanan kutusunda sunulan bu hediye setinde ikili fincan seti, altılı kokulu kaktüs mum, cam cezve, cam kutuda kahve, akasya çerezlik ve lokum bulunmaktadır.

Evion İnsansı Saksı Seramik Beyaz 4’lü Set
Saksı seti
İnsansı saksı seti ile yaşam alanlarına farklılık katın.

Sevdiklerinizin yaşam alanlarına farklı ve özgün bir dokunuş yapmak isterseniz Evion insansı saksı seti oldukça hoş bir hediye seçimi olacaktır. Bu özel tasarım sette yer alan saksıların yükseklikleri 10 cm, genişlikleri ise modele göre 8-14 cm arasındadır.

Puma Rıder Game On Spor Ayakkabı
Puma spor ayakkabı
Şık ve rahat bir ayakkakbı; Puma Rider Game On.

Görünümüne ve şıklığına özen gösteren aralık ayı doğumlular aynı zamanda sportif kişiliklerdir. Puma Rıder Game On spor ayakkabı, görüntüsü, şıklığı ve rahatlığı sayesinde doğum gününün en beğenilen hediyeleri listesinde üst sıralarda yer alacaktır.

Calvin Klein One Parfüm
Calvin Klein One parfüm
Size özel bir koku; Calvin Klein One.

Parfüm kokusu herkes için özeldir. Fakat aralık ayında doğanlar bu konuya biraz daha fazla özen gösterirler. Onları mutlu edecek bir parfüm önerimiz var sırada; Calvin Klein One. Tepe noktasında bergamot, cardamen, ananas ve papaya, kalp noktasında menekşe, nutmeg ve gül, dip noktasında ise amber olan bu özel koku, özgürlüğüne düşkün olanların bayılacağı türden bir bileşime sahip.

Kişiye Özel Spotify Barkodlu Plak
Kişiye özel müzik plak
Kişiye özel bir hediye; müzik plağı.

Kişiye özel hediyeler herkesi mutlu eder. Aralık ayında doğan sevdiklerinize özel bir hediye almak istiyorsanız farklı bir yaklaşım deneyin ve kişiye özel müzik plağı hediye edin. Dekoratif görüntüsüyle yaşam alanlarında fark yaratacak bu özel üründe her şeyi siz belirliyorsunuz ve istediğiniz şarkı plakta istediğiniz dakikasında hazırlanıyor.

Hasbro Tabu Oyun Seti
Tabu oyun seti
Tabu ile eğlence hiçbir zaman bitmez.

Her yaştan insanın oynamayı çok sevdiği tabu, arkadaşları ve sevdikleriyle eğlenceli vakit geçirmeye bayılan aralık ayı doğumlular için en doğru hediyelerden biri olacaktır. Hadi, herkes hazırsa eğlence başlasın!

Toplu Salaş Kolye
Toplu salaş kolye
Şık bir hediye; toplu salaş kolye.

Hediye alacağınız kişi bir kadınsa, şıklığa ve aksesuarlarına önem veren biri olacağından toplu salaş kolye oldukça beğeneceği bir seçim olacaktır. 925 ayar gümüşten tamamen el işçiliği ile üretilen bu özel üründe 14 ayar altın kaplama, rose gold kaplama, rodyum kaplama yapılmaktadır.

JBL by Harman Bluetooth Kulaklık
Bleutooth kulaklık
JBL by Harman ile müzik dinlemek artık çok daha zevkli.

Sıradaki önerimiz son dönemlerin en popüler ve en kullanışlı ürünlerinden olan Bluetooth kulaklık. JBL by Harman Bleutooth kulaklık; 8 saat kullanım süresi, 24 saat stand-by süresi, telefon görüşmesi yapma, çağrı cevaplama, 10 dakika şarj ile 1 saat kullanım gibi özellikleriyle oldukça kullanışlı ve şık bir hediye olacak.

Xolo Yüz Temizleme Cihazı Sarı + Comedones Vakumlu Siyah Nokta Çıkarma
Yüz temizleme cihazı ve siyah nokta temizleyici
Bakımlı olmak iyi hissettirir; Xolo yüz temizleme cihazı.

Bakımlı olmayı herkes sever ama aralık ayında doğanlar biraz daha fazla sever. Onlara kişisel bakımlarına yardımcı olacak özel bir set alarak, oldukça iyi bir hediye vermeye ne dersiniz? Yüz temizleme cihazı ve siyah nokta temizleyici ürünlerinin bir arada sunulduğu bu özel set eminiz ki uzun süre kullanacakları bir hediye olacaktır.

B6 Gramafon Radyo 
Alaturka radyo
Retro severler alaturka nostaljik radyoya bayılacak.

Geldik son önerimize; B6 alaturka nostaljik radyo. USB bellek, SD kart uyumu, 5-9 saat arası çalma süresi, 3D ses teknolojisi ve 1800 mAh batarya kapasitesi ile oldukça kullanışlı olan radyo dekoratif açıdan da oldukça şık bir hediye olacak.

Aralık ayında doğanlar için doğum günü hediyeleri ve çok daha fazlası ÇiçekSepeti‘nde sizi bekliyor.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir