Babalar GünüHediye Önerileri

Babalar Günü Hediye Fikirleri (20 Hediye Önerisi)

Babalar Günü hediyeleri hazır mı? Babanıza hediye seçmenizi kolaylaştıracak en güzel hediye önerilerini sizler için derledik!

Her zaman ve her koşulda yanımızda olan, başımız sıkıştığında ilk koştuğumuz ve bizi biz olduğumuz için seven babalarımıza bu özel günde ne alabiliriz sorusunun cevabı yazımızda. Babalar Günü hediye fikirleri ve aradığınız tüm hediye seçenekler ise Çiçeksepeti‘nde.

Önerilerimize zaman kaybetmeden başlıyoruz:

1 – Kişiye Özel Türk Kahvesi Fincanı

Türk kahvesi rutinlerini özel kılmak istediğiniz babanıza, yalnızca onun için hazırlanmış bir fincan hediye edebilirsiniz. Babanızın ismini de fincanın üzerindeki tasarıma dahil ederek özelleştirebileceğiniz “Benim Babam Adam Gibi Adam” yazılı bu kahve fincanının şıklığını tamamlamak için bir de ahşap altlık kullanılmış.

2- Kemer Cüzdan Kartvizit Bileklik Hediye Seti

En şık babalara en şık setler yakışır. 1. kalite cüzdan, bu cüzdana uyumlu kemer, kartvizitlik ve de siyah boncuk bileklik ile hazırlanan hediye seti, babanız için tercih edebileceğiniz son derece kullanışlı bir Babalar Günü hediyesi olacaktır.

Hediyenizi güzel bir gömlekle taçlandırmak isterseniz, “En İyi Gömlek Markaları” yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

3- Kişiye Özel En Kahraman Baba Tasarımlı 2019 Beyaz Deri Ajanda

Babalar için özel olarak tasarlanmış bu deri ajanda hem şık hem de işe yarar bir hediye. Bu tasarım ajanda üzerine babanızın adını ve soyadını ya da dilediğiniz başka bir metni dahil ederek, babanız için kullanışlı ve bir o kadar özel sürpriz yapabilirsiniz.

4- Kişiye Özel Deri Cüzdan 

Erkek, kadın herkesin olmazsa olmaz aksesuarlarından biridir cüzdanlar. İçerisinde yalnızca para değil, kartlarımızı ve sevdiklerimizin fotoğraflarını da taşırız. Herkesin cüzdanı özeldir, bu sebeple de içine bakılması hoş karşılanmaz. Babanıza daha da özel bir cüzdan hediye edebilir, bu deri cüzdan üzerine onun adını ve soyadını yazdırabilirsiniz. İçerisine bir de birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı iliştirdiniz mi, aradığınız o mükemmel hediyeyi buldunuz demektir.

Cüzdan modellerini incelemek için tıklayın!

5- Nostaljik Müzik Kutusu Gramofon

Babalar günü hediye fikirleri arasında nostaljik babalar için şık bir müzik kutusu var sırada. Gramafon görünümlü bu müzik kutusu babanızın odasının hoş bir dekoru olabilir.

6- Kişiye Özel Ağaç Okey Takımı

Ah o yaz boyu balkonda oynanan okeyler… Babalarımızın her zaman kazandığı eğer kazanamazlarsa bir şekilde masadakilerin bir işler çevirdiklerini iddia ettikleri o birbirini takip eden akşamlar… Özel , uğurlu ıstakasını kimseye kullandırmaz babalarımız. Babanız için özel bir okey seti sipariş ederken 4 ıstakaya da istediğiniz isimleri ekletebilir, onun için eğlenceli bir hediye seçebilirsiniz.

7- Kişiye Özel Gümüş Kaplama Tesbih 

Özel kutusunda isim soyisim yazan, gümüş kaplama bu tesbih de son derece şık bir aksesuar olarak babanıza sunabileceğiniz hediyelerden.

9- Babalar Gününe Özel Dekoratif Ahşap Duvar Saati

Babalar Gününe özel olarak hazırlanan bu hediye duvar saati üzerinde “Benim Babam Adam Gibi Adam” yazıyor ve alt kısmına babanızın adı ekleniyor.

8- Kişiye Özel Babalar Günü Yastığı

Babanıza özel hazırlatabileceğiniz bir diğer hediye de, televizyon karşısında uyuklarken ya da beline destek olacak bir yastık!

10- Kişiye Özel Desenli Çakmak Tabaka Set

Babanızın sık kullandığı eşyalardan bir Babalar Günü hediyesi seçebilirsiniz. İsme özel hazırlanan bu çakmak ve tabaka da değerlendirebileceğiniz seçeneklerden.

11- Kişiye Özel Ds Damat Köstekli Saat

Eskiden herkesin babadan yadigar bir köstekli saati olurmuş: Bir yerine tarih veya isim kazınan ve nesilden nesile aktarılan bir köstekli saat. Nostaljik bir sürprizle babanızı mutlu etmek için ona, zamanında her babanın sahip olduğu bu hediyeyi verebilirsiniz

12- Kişiye Özel En Baba Adam Temalı Plaket

Yılın en iyi babasına teşekkürlerinizi sunmak için tercih edebileceğiniz esprili ve güzel bir sürpriz arıyorsanız, Babalar Gününe özel olarak hazırlanan bu plaketi tercih edebilirisiniz.

13- Kişiye Özel Ds Damat Özel Tavla Seti

Stil sahibi babalara alınabilecek güzel bir hediye seti. Bu set içerisinde cüzdan, kravat, parfüm ve anahtarlık yer alıyor. Üstelik seti içerisinde barındıran kutu da yine babanızın adının ve soyadının yer aldığı bir tavla!

14- Baba Özel Kutulu Set

Şık bir hediye kutusu içerisinde babanıza sunulan özel tasarım kupa, iki adet bardak altlığı, fotoğraf çerçevesi, kitap ayracı, çikolatalar, gofretler ve kahveler… Babanızı mutlu etmek için ihtiyacınız olan her şey bu hediye kutusu içerisinde toplanmış!

15- Nostaljik Metal Vapur Maketi

Ah nerede o eski İstanbul? İstanbul’un o halini çok özleyen babanıza nostaljik vapur maketi hediye edebilirsiniz. 36 x 9 x 20 cm boyutlarında metal malzemeden hazırlanan bu önemli simge tüm İstanbul sevdalılarının gönüllerini fethedebilir.

16- Parfüm

Babalar Günü’nde babanıza yeni bir parfüm alabilir ve onun tarzına katkıda bulunabilirsiniz. Çiçek Sepeti’nde bulunan yüzlerce erkek parfümünden dilediğinizi dakikalar içerisinde sipariş edebilirsiniz.

17- Kişiye Özel Babalar Günü Nostaljik Hediye Kovası

Hiç büyümeyen çocuklar olan babalarımız için, üzerinde babanıza özel etiket bulunan nostaljik bir kova hediye edebilirsiniz. Bu kova içerisinde bulunan ürünler ise şöyle:
Tetris, Mızıka, Solo Test , Ok Atan Sapan, Laklak, Pervane, Sosyete Şekeri, Horoz Şekeri, Ekşi Yüz, 3’lü Yuvarlak Sakız, Büyük boy Patlayan Şeker ve Bonbon Şeker

18- Kamp Malzemeleri

Doğaya tutkun babanız için yeni bir hobiye ne dersiniz? Kamp yapmayı seven ya da bu alana meraklı olup da henüz adım atamamış babalar için tercih edebileceğiniz hediyelerden biri de kamp malzemeleridir. Dürbün, çadır, el feneri ve daha birçok malzemeden oluşan bir kamp setini babanız için satın alabilirsiniz.

19- Kişiye Özel Wireless Powerbank Usb Deri Cüzdan Ruhsat Kabı Hediye Kutusu

hediye seti
Powerbank Setlerini İncelemek İçin Tıklayın!

Babalar günü hediye fikirleri denildiği zaman akla yalnızca kravatlar, bardaklar ya da gömlekler gelmez. 2000’li yılların kullanışlı eşyaları arasında yerini uzun zaman kimseye kaptırmayacak olan powerbankler var mesela.

Bu hediye seti içerisinde kadın erkek herkes tarafından çok sevilen sukulent çiçeği bir mini saksıda yerini alıyor. Bunun yanında deri bir set bulunuyor. Bu set, anahtarlık, USB bellek, wireless ile kullanılabilen powerbank, ruhsat kabı ve kartlıktan oluşuyor.

20- Kravat Figürlü Canım Babam Kek Buketi

Babalarınız için tercih edebileceğiniz bir başka hediye de lezzetli bir kek buketi. Babalar Gününe özel olarak hazırlanan kek ve kurabiye buketlerinden birini babanız için sipariş edebilir, ona leziz bir sürpriz yapabilirsiniz. Aynı zamanda hediyenize özel notlar ekleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Tüm bu hediyelere ve daha fazlasına Çiçeksepeti‘nden ulaşabilir, babanızı en mutlu edecek hediyeyi seçerek kolayca siparişinizi verebilirsiniz.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir